smth
Ar sacensībām starp velosipēdistiem un vilcienu popularizēs riteņbraukšanu 
17th-Jul-2007 09:36 am
Publicēta: 09:34 17.07.2007.

Rīga, 17.jūl., LETA. Ceturtdien, 19.jūlijā, tiks rīkotas sacensības starp velosipēdistiem un vilcienu, lai sabiedrībā popularizētu riteņbraukšanu, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju "Hawaii Express" pārstāvis Ģirts Draugs.
Ceturtdienas pēcpusdienā plkst.18.35 pie Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas tiks dots starts "Hawaii Express" rīkotajam pasākumam "Velosipēds vs Vilciens", kura laikā tiks noskaidrots, ar ko var ātrāk nokļūt no Rīgas līdz Ērgļiem. Pasākuma rīkotāji domā, ka spēs no Rīgas līdz Ērgļiem ar velosipēdiem aizbraukt ātrāk nekā pasažieru vilciens.
Plānotās distances kopējais garums ir 102 kilometri, no kuriem 51 kilometrs jāveic pa asfaltu, bet 51 kilometrs būs jāveic pa grants segumu. Velosipēdistu vidējais ātrums būs atkarīgs no laika apstākļiem, vēja stipruma, virziena, kā arī no grants seguma stāvokļa. Tāpat veicot distanci, velosipēdisti nedrīkst pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus.
Interesenti, kuri vēlas iesaistīties velosipēdistu un vilciena sacensībās, aicināti pieteikties pa e-pastu "girts@hawaii.lv".


buus incanti paveerot ;)
patiesiibaa, vai nav vienalga, kursh vinnees, jo abi transportliidzeklji ir mani draudziigie ;)))
This page was loaded Oct 14th 2024, 5:22 pm GMT.