smth
Commenting To 
19th-Jan-2017 09:30 pm - 19.janvāris

Diena lielākoties darba zīmē. Diezgan daudz izdarīts, lai gan šodien kaut kā diezgan lēni viss virzījās uz priekšu. Nezinu, kas vainīgs - neizgulēšanās, pelēkais un mitrais laiks (atkusnis) vai vienkārši kāds čika laiks. TOmēr prieks, ka neizdarīto darbu kaudzīte plok. ;)
Šodien sakārojās arī pārmaiņas uz darba galda - gribas atbrīvot to no liekajiem papīriem, mantām. Daļu papīru pārcēlu uz skapja plauktu. Jā, varbūt vajadzēja pašķirot, bet, kamēr šīs četras makulatūras kastes nav aiznestas, jaunas negribas krāmēt - nebūs kur likt. :>
Pamainīju vietām dracēnu ar naudas koku. Kopš rudens naudas koks palika aizvien nesmukāks. Šodien palasīju grāmatu un sapratu, kas pie vienas - loga un radiatora tuvums! Naudas kokam ziemā itin nemaz nepatīk siltums un tāds gaišums. :) Jācer, ka tagad tas atkopsies un pēc pāris mēnešiem atkal būs smuks.

0119

Un tagad vakarā plakstiņš sāka kaut kā īdēt. Izskatās, ka mieža grauds domā iemesties. Pasēdēju ar siltu olu uz acs. Ceru, ka palīdzēs un rīt nekas nebūs. Negribas, lai būtu, jo nedēļas nogalē ir doma aizšaut uz laukiem.
Nezinu, vai uz Daugavpili arī aizbraukšu, jo viss ir atkarīgs no Ivara veselības stāvokļa. Vakar viņš pavisam nelāgi izklausījās telefonklausulē. Mamma šodien teica, ka vakar viņš ar temperatūru esot bijis, turklāt slikti gulējis, jo Santai nakts bija nemierīga, turklāt paguvuši divus veikalus sagatavot atdošanai.. Mamma teica, ka viņš reizes piecas mērījis pie viņas spiedienu.. Tomēr bijis par augstu un sirds arī nedaudz par ātru pukstējusi. Ceram, ka tas bija tikai vakardienas īpašais apstākļu sakritības mirklis, nevis tiešām nopietnas veselības problēmas.
Un vēl labi, ka mamma pati pajautāja, vai tētim kaut kas priekš manis tirgū nav jānopērk. ;) Nodiktēju visas savas vēlmes - atkal gaļu vairākām nedēļam uz priekšu sapirksimies, bet tas pat labi ir, jo forši, ka vari izvilk no ledusskapja gaļu un sagatavot ko vien vēlies. ;)
Ar mammu atkal daudz runājām par to, ko viņa atradusi, par šo meklēšanas procesu. Pareizi viņa teica, ka viņai ir vieglāk meklēt, jo tomēr daudzus uzvārdus viņa kopš bērnības apkārt dzirdējusi. Mums ar brāli tas viss ir svešāks. Pajautāju mammai, kāds ir senākais gadaskaitlis, ko viņai saistībā ar viņas tēva līniju ir izdevies atrast. Izrādās ka 1750tie.
Joprojām apbrīnoju to, ka vēl 26.decembrī zinājām ļoti maz, bet tagad ir krietni apaudzis tas koks ar zariem ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 5:59 am GMT.