smth
Commenting To 
18th-Jan-2017 11:23 pm - ja pāris vārdos par šo dienu..
Tinto. Portvīns. Mango kūka.
Nocturnal animals.
Nica.

Darbā darbs. Tāda nosacīti pelēka ikdiena. Nekādu lielu notikumu - dari savu darbu un viss.
Mazais prieciņš darbā - Raimonda dzimšanas diena. Forši pasēdējām. Jo īpaši tad, kad palikām četratā - Jubilārs, Jolanta, Gundars un es. Sirsnīgas sarunas par kultūrus pasākumu un citu izklaižu apmeklēšanu, par visādiem pigoriem darba mūžā utt. :D Šādas pasēdēšanas šaurā, bet jaukā kompānijā man vienmēr ir patikusi.
Vakarā ar Rūtu tikāmies jau ierastajā vietā - Tinto. Aizvien vairāk iemīlu šo vietu. ;) Portvīns un mango kūka bija lielisks! :)

0118

Filma.. patika tāpēc, ka vienā filmā stāsti divos slāņos. Patika, tāpēc neviens vārds nelikās lieks. Un ja kas tika pateikt vienā slāni,tas ļoti labi projicējās uz otro. Patika krāsas, noskaņas. Vienkārši lieliska filma! Smaga, bet lieliska.
Vakarā, mājās ejot, Rūta pameta ideju par Nicu un visu to piekrasti kā iespējamu variantu īsajam braucienam. No vienas puses ideja man iepatīkas, un reāli arī naudas ziņā tasa nebūtu traki, tomēr pēc tiem notikumiem ar auto iebraukšanu pūlī.. Ir neomulīgi un domīgi. Abi nolēmām kādu dienu-divas padomāt, vai tiešām to gribam.
Un vispār bija jauks vakars, jo bija daudz sarunu gan ar Rūtu, gan mīļoto...Un vēl ar Mariku sazvanījāmies un no sirds un daudz izpļāpājāmies pa pilnu perimetru! :) Un beigās vēl ar Ivaru sazvanījāmies.. Un vakarā.. un vakarā vēlā ar Leo izsmējāmies par roņu un citu zvēru tēmu. :D Sirsnīgi un mīļi! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 5:33 pm GMT.