smth
Commenting To 
4th-Jan-2017 01:52 pm - Super 4.janvāris!

Izmetu nelielu loku pusdienslaikā. Ārā ir superīgs laiks! Varētu visu dienu apkārt vazāties! :D
Nu, un, ka ziņās ir "šausmīgi" nosaukumi:
12:18 Kritiskākā situācija Rīgā uz rajona nozīmes ielām; turp ielu tīrīšanas tehnika dosies vēlu vakarā
12:14 Puteņa dēļ arī rīt autovadītāji sabiedrisko transportu Rīgā varēs izmantot bez maksas
12:02 Papildināta - Turpina atcelt reisus uz lidostu ''Rīga''
Bet man patīk šāds laiks. Snieg, vējš, lai arī ir diezgan stiprs, tomēr nav pārāk ass, arī sniegs ir mīksts.
Super, super, super! :D
Skolas iela 0104

Un vēl prieks par to, ka netīšām tiku pie Māras brāļa sievas un Kristīnes Jurjānes grāmatas "Kus mul patarei!" :) Pati izlasīšu un Ilveram ar Santu aizvedīšu.

Un vēl super ir tas, ka arī šodien darbi labi darās! Ir iedvesma un enerģija! :) Varbūt vitamīni strādā, varbūt tas, ka aiz loga ir gaišs, jo snieg. Nezinu, bet šodien ir super-diena! :)

upd.21:52
Diena tiešām forša! Un mājās gāju, izmetot nedaudz garāku līkumu. Nevarēju beigt priecāties par iepriekšējā sezonā nopirkto dūnu jaku ar pamatīgu kapuci. No rīta bija aizmirsusies cepure, bet, pateicoties kapucei, ausis nesala, galva nesala, sniegs acīs nelidoja. :D Kārtīgi nopakojusies esmu.
Un dienas bilde ir no Miera dārza. Kopš agra rudens tur nebiju gājusi, bet šodien nolēmu, ka tādā baltā laikā tur nebūs tik drūmi. Un tiešām nebija! :) Un sniegs tik ļoti priecē aci! :)
0104
Tiesa, tas, kas nedaudz uztrauc, ka tuvākās dienas sola ārkārtīgi aukstas. Jau šonakt līdz -14, bet dienā - 12. Un tad jau naktī uz sestdienu pie vecākiem līdz pat -30 sola.. Ceru, ka pagrabā viss nesasals.

Ak, jā, vēl viena lieta! Šorīt no Lindas saņēmu vēstuli. Tik ārkārtīgi patīkami saņemt tās. Noskrējusies joprojām ir. Kārlis regulāri projām, tagad abas mammas uz mēnesi atbraukušas, līdz ar to viņa pasmējās, ka mājās ir četri bērni, nevis divi. :D Pavasarī mājas paplašināšanas darbi paredzami, līdz ar to ir cerība, ka līd rudenim pabeigs. Un jā..viņa gaida mani. :) Paši gan mājās runājām par to, ka varbūt nedaudz jānogaida un jāskatās, kas pasaulē notiks pēc Trampa stāšanās amatā. Kaut kā nemierīgi šobrīd viss šķiet. Bet nu..nāks laiks, nāks padoms un idejas.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 5th 2024, 8:53 am GMT.