smth
Commenting To 
30th-Dec-2016 07:41 pm - par šo dienu
Īsā darba diena pirms svētkiem. Un svētki šogad arī īsi - tikai divas dienas - sestdiena un svētdiena.
Darbā centos vēl pēdējos galu savilkt kopā, pēdējos steidzamākos darbus pabeigt, sakārtot lietvedību, pārskatīt e-pastus. It kā jau saproti, ka pirmdien vien mainījies būs datums, viss pārējais būs tieši tāpat kā agrāk, bet šī datumu maiņa kaut kā dīvaini iedarbojas-vienmēr šķiet, ka kaut ko vajag noteikti pabeigt, citādi būs "slikta karma" :))

Lai arī tāds slimonis esmu, nolēmu aiziet pakaļ savai šī gada pēdējai paciņai. Šī ceļoja vairāk nekā mēnesi..bet tāds nu ir tas svētku laiks, kad paciņas sāk ļoti ilgi klīst apkārt. Nekas, janvārī gan jau atkal viss atgriezīsies normālās sliedēs.
Bet paciņas saturs atkal iepriecināja. Krietnu brīdi jau biju skatījusies uz kādu bb krēmu, bet pēdējie notikumi ar sajūtu, ka smoku nost, uzliekot parasto bb krēmu, palīdzēja veikt pirkumu ātrāk. Ceru, ka ar šo viss būs labi. ;)
1230

Un smieklīgākais ir tas, ka, kamēr gaidīju savu kārtu pastā (pirms manis 13 paciņu saņēmēji bija reģistrēti rindā), aizstaigāju līdz Rozes grāmatnīcai. Vienmēr saku, ka grāmatnīcas ir slikti veikali, jo tur vienmēr iztērēsi naudu. Šī bija kārtējā reize, kad maģiskais vārds "atlaide" uz mani iedarbojās. :D Mājās aizgāju ne tikai ar paciņu no pasta, bet arī ar divām grāmatām. :)

Un vēl viens secinājums..cik tomēr ir briesmīgi skatīties uz tiem cilvēkiem, kas vēl 30.decembrī ar izmisumu acīs pelēkām sejām klīst pa veikalu, meklējot dāvanas.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 8:11 pm GMT.