smth
ceturtā adventa svētdiena 
18th-Dec-2016 11:21 pm
Patīk man tādi svētdienas rīti - lēni un nesteidzīgi. Kad mosties paši, nevis ar modinātāja palīdzību, kad var vienkārši palaiskoties gultā. Kad rīta kafija izstiepjas pāris stundu garumā. :)
Šodien beidzot atkal piesēdu pie 2016.gada dienu aprakstīšanas. Tik interesanti ir, ka daudzas dienas tik labi un precīzi atceros, vien paskatoties uz bildēm!
Bet dienas prieks bija izbrauciens līdz Ragaciemam pakaļ zivīm. Nezinu, kāpēc un kā mums šie braucieni ir sākušies, bet ik pa brīdim aizbraucam turp. Un parasti par šo braucienu runājam tieši tādā veidā - jābrauc pakaļ zivīm! It kā zivju tepat tirgū vai veikalā nebūtu! :D Laikam jau šis brauciens mums abiem kalpo kā iespēja pabūt kopā bez telefoniem, datoriem un tv. Izrunājamies par visādiem niekiem un nopietnām lietām, un, protams, nopērkam daudz un dažādas zivis. Un pēc tam nepacietīgi braucam mājās, lai ātrāk varētu uzklupt nopirktajiem labumiem.
Šoreiz nopirkām daudz, daudz visa, bet pagaršojām tikai sviesta zivi un nēģus. Nekam citam nepietieka spēks. :) Nosmējāmies, ka laikam esam gaļu atēdušies, tāpēc kā negauši pirkām zivis.
Bija laba svētdiena mājās. Nākamā nedēļa būs gana piepildīta ar visādiem notikumiem - frizētava, Toma vārda diena, kur būs arī Ieva, Ziemassvētki un mammas dzimšanas dienas svinības. Rīt vēl darbā savus gaviļniekus un jubilārus sumināsim. Un dāvanas beidzot ir jāsasaiņo! Labi, ka man gandrīz viss jau ir sagādāts!:) Ziemassvētki ir pavisam tuvu!
This page was loaded May 11th 2024, 5:00 am GMT.