smth
1.jūlijs 
11th-Jul-2016 10:48 pm

Atver acis no rīta un saproti, ka ainava ir pamatīgi mainījusies (kopš tās, ko redzēji Vācijas dienvidos).
Izkāp rīta pieturvietā - bet apkārt cikādes un olīvkoki. Un silta, silta, silta saule.
Bet vislielākā nepacietība ir beidzot ieraudzīt jūru. Ceļš visnotaļ raiti virzījās uz priekšu un jau agrā pēcpusdienā bijām beidzot LLoret de Mar.
Kad braucām, tad vēl nebija īsti skaidrs, kura no četrām viesnīcām būs mūsējā. Tripadvisor salasījos visādas atsauksmes,arī diezgan negatīvas, tāpēc arī bija zināms uztraukums par to, kā nu būs. Bet.. bija labi! Pieticīgi,bet labi.:) Baroja mūs kā uz vella paraušanu - trīs reizes dienā zviedru galds. Jā, bija ēdieni, kas atkārtojās, tomēr katru dienu varēja atrast arī ko jaunu, interesantu un pats galvenais - vietējo/nacionālo! Flamingo ir gana laba viesnīca, ja nav plānots tur uzturēties caurām dienām. Nakšņo un tusē apkārt. Plusi - diezgan tuvu pludmalei, ir arī savs baseins. Mīnusi? Laikam pārāk tam nepievērsu uzmanību, jo bija citas nodarbes.:D
Pēc ierakstīšanās viesnīcā pirmais un galvenais - duša! Dzīve autobusā tomēr ir un paliek dzīve autobusā.
Bet pēc dušas un nelielas mantu izkrāmēšanas, devāmies jūras virzienā!

0701

Smiltiņu vietā - smalki akmentiņi. No vienas puses - forši, jo man pašai riebjas smalkās smiltis, pēc kurām ir sajūta, ka viss esi vienās smiltīs, no otras puses - nav tik mīksti, kā pierasts mūsu jūrmalā. :)) Un ūdens, lai arī dzirds, tomēr nedaudz vēss. Protams, ja ir +30, šāds ūdens veldzē un ir ļoti forši.

Pēc jūras priekiem atkal krāmēšanās un pirms vakariņām nelielā bariņā sapulcējāmies iedzert vīnu ar kolu un ar citronfantu. Jāatzīst, ka visi gana ātri apreibām. Daži pamatīgāk - tā ka pat pēc vakariņām nācās vien doties gultas virzienā, iedzerot pāris paciņas oglītes.
Izturīgākie turpināja tusēt līdz pat trijiem naktī. :D
Tiešām laba atpūtas diena pie jūras sanāca!

Un vēl pāris bildes:
DSC_1353-2r

DSC_1352-2r

Un te nu arī brāļa teksts:
"1.jūlijs.
Atverot acis sagaida kalni, un Dienvidfrancijai raksturīgi dabas skati. Atlicis pavisam maz - pēcpusdienā jau būsim viesnīcā. Izbraucot no Francijasmūs nedaudz aizkavē autotransporta inspekcijas kontrole, bet viss ir kārtībā un mierīgi ripinām iekšā kalnos - Pirinejos.
Un lūk jau uzraksts - ESPANA! Urāā!!! Sapnis ir piepildījies! Vēl pāris stundas un varam sākt iemitināties viesnīcas FLAMINGO numuros. Duša, neliela atpūta un uz priekšu - Lloret de Mar - mēs esam klāt! Pludmale, pirmais iebridiens jūrā, eiforija!
Enerģijas un emociju ir tik daudz ka daudziem pilsētas iepazīšana turpinās līdz vēlai naktij vai, pareizāk sakot, agram rītam! Bet jau rīt - Katalonijas galvaspilsēta - BARSELONA !!!""
This page was loaded Apr 25th 2024, 10:43 am GMT.