smth
20.jūnijs - 28.jūnijs 
10th-Jul-2016 09:12 pm

Ar svētkiem, braucienu, viss krietni iepalicis atskaitē.
Lai arī šodien ir slinkums, tomēr saprotu, ka pirms ķeros pie brauciena atskaites, ir jātiek galā ar iepriekšējām.

20.jūnijs
Darbā darbs un svētku pasākums. Viss kā parasti. Cerēju, ka jaunā vadība būs ienesusi kādas pārmaiņas ielīgošanā, bet - lielais vadonis koalicijas sēdē, bet pārējie vai nu vienkārši kaut kur masās tusēja, vai arī vispār neatnāca.
Vakars toties atkal bija lielisks. Sarunājām ar Rūtu satikties un atkal uzsist klaču "pa visu perimetru". :)
0620
Un katra mūsu tikšanās notiek kādā jaukā vietā ar alkohola ielietošanu. Tā kā šoreiz negribējās doties "testa gājienos" uz jaunām vietām, izmantojām lielisko B-Bāra laimīgo stundu. :)
Šoreiz mazāk runājām par politiku, bet vairāk par braucieniem - gan notikušajiem, gan gaidāmajiem. :)
Un atkal sanāca ļoti pozitīvs vakars! :))

21.jūnijs
0621
Atkal darbs, darbs, darbs, bet dienu nedaudz pašķaidīja logu mazgātāji. Apbrīnoju, ka, nākot pie mums, viņi vienalga ignorē drošības pasākumus. Renārs bija tieši pie mums un aizrādīja viņiem, pabrīdināja viņus.. Bet rezultātā - tas viss bija tikai uz īsu brīdi.
Smieklīgākais ir tas, ka manus logus iztīrija un tieši tad sāka gāzt lietus. Trīs stundas pēc kārtas. Pilsēta pludoja un strauji kļuva ļoti vēss. Nosalu.
Kaut kā viss šajā dienā kaitināja. Pat nezinu, kāpēc.

22.jūnijs.
0622
Īsā darba diena. Forši, ka abi priekšnieki parūpējās par mums visiem un uzsauca pirmssvētku pusdienas picu veidā. ;)) Pasēdējām, padalījāmies plānos uz svētkiem un atvaļinājumiem.
Bet pēc darba, atnākot mājās, pieķēros beidzot foto lietām. Braucienam taču ir jāsagatavojas. Atbrīvoju visas atmiņu kartes, nedaudz pašķiroju bildes. Daudz visa. Reizēm jau šķiet, ka varbūt daļu vajadzētu izdzēst, bet žēl. Laikam gan jānopērk būs disks, kur bildes samest. Jāpāršķiro būs arī vecie faili..

23.jūnijs.
0623
Ņemot vērā to, ka daļu atvaļinājuma pavadīšu braucienā uz BCN, tad jāņus šogad atkal nolēmu svinēt pie vecākiem. Bez liela ugunskura - atkal šoreiz izvēlējāmies vienu lielāku bluķi, kas līdz pat rītam dega. Mamma bija sasējusi sieru, Lueta ar Sergeju pa dienu bija atveduši gardu izlejamo alu. Neko jau daudz svētkiem nevajag. Svētku sajūta slēpjas pašos.
Garām mums šajā vakarā skrēja arī viens ciemiņš :)) - ezis!

ezis

Man ir aizdomas, ka mums tur ir viena un tā pati ežu ģimene. Gadus 20 atpakaļ reizēm satikām ežus pa pagalmu vakarā dodoties savās gaitās, un joprojām tie šiverē apkārt. ;))
Līgo vakars izdevās jauks, jo pēc tam aizgājām pie kaimiņiem. Daži ziņkārīgie vēl ap pusnakti aizbrauca uz parku, apskatīt pliko skrējienu. :D Vispār, ja godīgi, var just to, ka mums pagastā un novadā ir jauna kultūras dzīves vadītāja - dažādi pasākumi, koncerti. Malacis Ilga! :)
Gala rezultātā diezgan vēlu ( vai arī pietiekami agri aizgājām gulēt), bet bija forši svētki, un redzēju, ka vecāki ārkārtīgi priecājas redzēt mani mājās. :))

24.jūnijs.
0624
Alkogōls ir inde! :D Tie, kas tomēr nedaudz sāk jaukt dzērienus (lai arī pārejot no vieglā uz smago), nākamajā dienā jūtas gana slābani. :D
Turklāt karstums arī darīja savu - neko daudz darīt dārzā nav iespējams, kamēr saule cepina. Tāpēc lielu dienas daļu pavadīju zem ozola šūpuļtīklā...
zem ozola
Mierīga diena, atpūtas diena. Sen tāda bija vajadzīga.
Un vakars atnāk ar veldzi un jasmīnu smaržu..
jasmini
Mamma ik pa brīdim gan cenšas to jasmīna krūmu pašņikāt, bet es īpaši neļauju viņai izvērsties. Nu, patīk man jasmīni! Ļoti! :)


25.jūnijs
0625
Vēl viena karsta diena. Ļoti karsta diena, kad krita arī karstuma rekordi. Un atkal jādzīvo ir vai nu mājās, vai nu zem ozola šūpuļtīklā.
Atbrauca Ivars ar bērniem. Annai pēc svētkiem bija jāstrādā vairākas dienas, jo brauciens ir priekšā un viņa tikko ir atnākusi uz šo darbu. Labi, ka var tā sarunāt - atstrādāt dienas, lai var uz gandrīz divām nedēļām tikt prom.
Un kāda gan vasara bez zemenēm? :) Mammas zemeņdobes šajās dienās pamatīgi tiek aplaimotas ar uzmanību. :) Salasi bļodu ogu, nomazgā un - šūpuļtīklā iekšā! :)
zemenes
Ilvers ar Santu arī zemenes braši ēda! Vitamīni ir vajadzīgi! :)

26.jūnijs
0626
Un vēl viena karsta diena laukos. Tomēr šeit karstums kaut kā vieglāk pārdzīvojams. Vējiņš uzpūš un nav tik daudz māju apkārt un asfalts nepiekarst..
Ņemot vērā to, ka tējas visai braši ir saaugušas, šodien ar mammu novācām gan kumelīšu ziedus, gan es tik galā ar visiem trijiem mētru veidiem. Daļai mētru vienkārši nolasīju tikai lapiņas, bet sev uz Rīgu sasēju slotiņas. Kamēr būšu projām, tās labi izžūs. Un ziemā varēs dzert savu tēju. Piekrītu mammai, ka veikalā pirktās kumelītes un mētras nav tik gardas kā savējās. ;) Savējais ir un paliek savējais. :))
Un atkal nespēju agri izkasīties no laukiem, jo tur ir forši. ;)
Atkal gulšņāju šūpuļtīklā un tur pie manis ieradās arī daži ciemiņi -
vabole
Brauciens uz Rīgu sanāca mierīgs. jo izbraucu vēlu un ierados ap 23. Nevienu pašu policistu nesatiku! :))


27.jūnijs
0627
Pēdējā darba diena pirms brīvdienām un atvaļinājuma.
Darbā pacentos visus galus nokopt.
Mājup ejot, vēl ieskērju nopirkt Jāņa sētā kartes un grāmatiņu.
Bet mājās.. koferošanās. Mazgāju, gludināju, liku drēbes un citas mantas. Brauciens ar busu tomēr ir brauciens ar busu.

28.jūnijs
0628
Visu dienu noņēmos ar mantu krāmēšanu. Savējās jau vairāk vai mazāk biju salikusi iepriekšējā dienā, mīļoto krāmēju šajā dienā. Vēl pa vidu līdz veikalam bija jāaizskrien un jānopērk trūkstošo.
Dienas beigās tik ļoti nogurusi biju, ka vairs neko negribējās.
Tā vietā, lai izbrauktu ap 19, no Rīgas izkasījāmies tikai pēc 21. Tas nedaudz kaitināja, ka vienmēr mums šādas aizķeršanās notiek. Neprotam normāli savākties. :>
Protams, braucot uz Daugavpili, joprojām bija neliels satraukums par to, vai visu esam paņēmuši līdzi, vai viss būs labi, un vispār - kā viss būs.
Pirmsceļojuma drudzītis.
Pie Ivara ieradāmies jau pēc pusnakts un uzreiz aizkasījāmies gulēt, jo priekšā - ceļš!
This page was loaded Apr 26th 2024, 5:52 am GMT.