smth
29.maijs 
29th-May-2016 09:22 pm

Šorīt rītu atkal sāku ar nesteidzīgu žurnālu lasīšanu un ilgu gulšņāšanu gultā. Pa vidu gan pamodās sirdsapziņa un sametu daļu drēbju mazgāties, lai ir ko nedēļas otrajā pusē koferī likt.
Parosījos arī pa skapi. Kā izskatās, šajā komandējumā grasos ņemt vairāk kleitas un svārkus līdzi, un tikai pārīti džinsu. :) Andris gan atsūtīja ziņu, ka Ženēvā šodien esot +15-+17 un līņā.. Laikam būs jāpadomā par plānā mētelīša ņemšanu līdzi. Tā ka mantu krāmēšana jau zināmā procesā ir. Viss, kas tiks ņemts līdzi, pamazām tiek savests kārtībā.
Pēcpusdienā aizbraucām pastaigāt pie jūras. Lai būtu foršāk un mazāk cilvēku, aizbraucām līdz Plieņciemam uz Balto kāpu.
0529
Ūdens vienkārši bradāšanai jau ir patīkams, bet pilnībā līst ūdenī...nē, laikam tomēr būtu par aukstu. Jebkurā gadījumā bija riktīgi forši izstaigāties tā kopā, būt kopā, runāt par visādiem niekiem.
Atpakaļceļā, kā ierasts iepirkām daudz un dažādas zivis. Gardas tās ir. Smieklīgākais ir tas, ka iepriekšējā naktī redzēju sapnī žāvētas zivis. :) Sapņi piepildās ļoti ātri.
Tā ka šī bija jauka svētdiena. Silta, saulaina... Kājas vēl nedaudz smilšu dēļ ir tādas pūkainas, bet zivju garša vēl joprojām ir uz mēlēs... :) Un vēl mājās smaržo ceriņi.. :)
Pavasaris un laimes sajūta.
Un vēl.. šodien mīļoto centos pakārdināt ar Santjago ceļu vai Balto kalnu, vai vienkārši pārgājienu ar nakšņošanu teltīs. :) Kāpēc? Tāpēc, ka ap Jūrmalu redzējām daudzu pavisam nogurušus gājējus, kas piedalījās Kolka - Dubulti [136km 55h].
Un vēl vakarā sanāca nedaudz pačalot ar Ievu. Viņa jau augustā atgriežas no Taškentas. Piedāvāja padomāt, vai negribam atbraukt vēl pie viņas, kamēr viņa tur.. Gribēties jau gribas, bet vienīgais laiks, kad varu, ir jūlija beigas, bet tas ir uzreiz pēc Barselonas brauciena, līdz ar to mīļotais nevar, nauda arī būs iztērēta.. Eh.. gribas ceļot vairāk, bet bankas konts ne vienmēr to vēlas atbalstīt.


cerini

udensrozes
Comments 
30th-May-2016 12:12 am
Man galvenais šodien bija - iedēstīt domu. ;)
Šo variantu arī papētīšu, paldies! ;)
31st-May-2016 09:57 pm
:)
This page was loaded Mar 29th 2024, 7:14 am GMT.