smth
Commenting To 
4th-Mar-2016 06:02 pm - 20.februāris-4.marts

20.februāris
0220
Atkal sanācis ievilkt visu divu nedēļu garumā, bet šīs divas nedēļas ir bijušas pietiekami piepildītas. Un labi, ka tomēr katru dienu pierakstīt būtiskāko. Tā man atliek vien uztaisīt mazu kopsavilkumu par dienu un ielikt bildi. :) Tas nozīmē, ka ir sanācis atrast veiksmīgu modeli, kā to gadu fiksēt.
Bet, ja runājam par 20.februāri, tad diens notikums ir.. Zane. Nav mums šausmīgi tuvas un šausmīgi sirsnīgas attiecības. Viņa ir mana drauga sieviete, viņa ir arī mana kolēģe. Jauks cilvēks, bet šobrīd visi esam tajā vecumposmā, kad vij ligzdas un apkārtējie tik daudz nav vajadzīgi, tāpēc arī kontakts nav tik ciešs. Bet nu sanāca mums nedaudz sarakstīties netā. Prieks, ka neskatoties uz to, ka ir tāda diagnoze, viņam tomēr spēj uzturēt optimismu sevī. Bet no otras puses - pati vēl pietiekami jauna, divi mazi bērni - ir iemesls cīnīties! Turēšu par viņu īkšķus, lai viss ir labi!

21.februāris
0221
Dīkdienīga diena, ar filmām, žurāliem un grāmatām.
Atpūta ir vajadzīga!

22.februāris
0222
Protams, dienas notikums atkal saistīts ar manu draudzeni - migrēnu. Ja godīgi, biju pārliecināta, ka tieši dupleksā kaut ko ieraudzīs, jo mammai kādu brīdi atpakaļ atklāja problēmas ar galvas asinsvadiem.
Bet man.. man nekā nav! Nē, nu ir - viss kārtībā ir! :))
Un tomēr ir laba sajūta, kad zini, ka viss ar tevi ir kārtībā, ka nav nekādu noviržu, problēmu utt. Labāk tomēr būt veselam, bet ar migrēnu (pati migrēnu neuzskatu par tik briesmīgu slimību - man tā drīzāk ir neērtība), nekā slimam un bez migrēnas.
Vispār es esmu pamanījusi, ka mana attieksme pret migrēnu ir tāda nedaudz "paviegla", vai? Jā, viņa nav forša, bet cenšos viņu neievērot (cerībā, ka retāk nāks ciemos).

23.februāris
Kad ir dāvanu karte (naudas karte) 20 euro apmērā, ko mēs daram? Tērējam! Kur? Iherb! :) Šoreiz bija diezgan sarežģīts uzdevums - jāpaņem tas, kas vajadzīgs, bet jāiekļaujas gan summā, gan svarā.
Izdevās! :)
0223
Šis tas jau ir bijis un pārbaudīts, šis tas pilnīgi jauns un nezināms, tomēr ceru, ka patiks! :)
Bet par to dāvanu(naudas karti) runājot... Ja godīgi, summa tur bija ne šis, ne tas.. kaut kam par maz, kaut kam par daudz. Sapratu, ka veinkārši veikalā tērēt to negribas (turklāt nezinu, vai var un pētīt arī negribējās), izklaides biļetes paskatījos, bet sapratu, ka arī sanāk ne šis ne tas - nopirkt biļetes uz to, ko gribas un kartē paliks kaut kāds sīkums, ko pēc tam nezināsi, kā iztērēt, vai arī otrs variants - gribi kaut ko tādu, ko ar šo karti nevari apmaksāt, bet saliktos maksājumus diez vai varēs izveikt :> . Tāpēc sapratu, ka vienīgais veids, kā to iztērēt ir iherb savākt vajadzīgās lietas un iztērēt maksimāli tuvu tiem 20 euro. Tā ka piespiedu kārtā dabūju dažus labumus. :> Bet vispār, būs drīzumā jāuztaisa lielāks pasūtījums, kur būs tiešām tas, ko gribas, nevis kur grabinies, lai sanāktu tā, kā vajag.

24.februāris
0224
Dāvinātam zirgam zobos neskatās! Atkal viena trešdiena ar Dienas draugu kino. Šoreiz - Misconduct (2016). Filmas vidū sāku nedaudz garlaikoties, jo stāsts par Amerikas tiesu sistēmu un ar to saistītajām perpētijām likās ne pārāk aizraujošs.. Bet filmas pēdējās 10 minūtes lika nodomāt: "Tad redz par ko tā filma bija!" Tā iet tiem, kas pirms filmas nelasa nekādas atsauksmes, recenzijas utt. Neteikšu, ka šī ir filma, ko skatīšos kādreiz vēl, tomēr uz šo vienu reizi filma spēja mani piesaistīt, izklaidēt. Un, protams, grūti pretoties diviem sava amata pratējiem - Alam Pačino un Entonija Hopkinsam. Un jāatzīst, Entonijam tomēr es vairāk noticēju! :D
Bet vispār - šī ir tāda forša tradīcija, ko sanācis ar Rūtu ieviest - jau divas trešdienas mēnesī esam atlikušas visu un aizgājušas uz kino! :) Tiešām foršs vakars nedēļas vidū! :)

25.februāris
0225
Šogad atkal Prāta Spēles. Ja pagājušajā gadā pieslēdzos uz aizvietošanu, tad šogad esmu oficiāli komandā iekšā. Tiesa, pirmo spēli nesanāca apmeklēt darbu dēļ, otrajā reizē - galva šausmīgi sāpēja, tā ka jau darba dienas vidū devos mājup, bet šoreiz nekādu atrunu nebija un varēja uzspēlēt. Mjā..šoreiz viss likās sarežģītāk nekā pirmajā reizē. Protams, jautājumi par fiziku, šahu un cepurēm bija tie, kur atlika vien plātīt rokas. Tomēr kopumā nemaz tik slikti nebija. Aptuveni pa vidu sarakstā esam! :) Un emocijas atkal ir riktīgi foršas! :) Sāk iepatikties šī lieta aizvien vairāk. Turklāt tagad vēl ir papildus motivācija vairāk lasīt, interesēties par dažādām lietām. :)

26.februāris
0226
Darbā trako māja. Ar jauno vadību nevar saprast, kāda ir/būs strādāšana. Līdz ar to mēs tiekam pamatoti un nepamatoti dricelēti. Rezultātā sanāca darbā par divām stundām ilgāk aizkavēties. Priekšnieks atvainojās par to un teica, ka nokompensēs to... Nez, tikai kad? :D
Pēc darba atkal taisnā ceļā uz Juglu, pakaļ rezultātiem. Šoreiz kaut kā vieglāk bija aiziet un atnākt, jo laika apstākļi foršāki bija. :)
Bet EEG rezultāti beidzot atnesa mieru - viss tapa skaidrs. Tas, par ko gadiem runāju, beidzot būs arī uz papīra apstiprināts.
Suitu maize tik nežēlīgi labi smaržoja turpceļā, ka atpakaļceļā nebija variantu - bija jāiet iekšā. Tā kā jau bija vakars, tad maizes diemžēl bija maz (tikai divi kukulīši graudu maizes bija atlikuši un vairs nekādas citas). Toties tiku pie vēl siltiem sklandu raušiem. :))) Sākumā domāju paņemt pārīti, bet beigās sapratu, ka brīvdienas priekšā ir garas, jāņem vairāk! :D Līdz ar to gan piektdien vakarā, gan sestdien, gan svētdien varēju našķoties ar šiem gardumiem! :)
Bet, ja atriežamies pie iešanas, tad saprotu, ka šobrīd vēl pietiekami komfortabli jūtos, noejot 25 km. Ja būtu jāiet vairāk, reāli nāktos sevi piespiest.
Un jāatzīst vēl viena lieta - pēc tādām garākām pastaigām ir tik patīkams nogurums! :) Riktīga labsajūta! :)

27.februāris
0227
Vēl viena sestdiena, kad mērķis ir labi izgulēties un darīt to, kas patīk, ko gribas, kam nepietiek laiks.
Nedaudz piekārtoju māju, izmazgāju grīdas... Skatījos seriālu un..adīju! :) Mazais aug liels, bet es vēl neesmu sedziņu noadījusi! :)) Tāpēc krietni aizsēdējos ar adīkli rokās. Bet no otras puses - tas tācu ir forši! :)

28.februāris
0228
Tipiskā es - adu, adu, adu, tad izdomāju, ka tomēr nepatīk.. ārdu ārā un atkal sāku adīt. ;)
Bet galvenais, ka esmu radīšanas procesā! :)
Forša svētdiena mums sanāca - es ar adīkli, mīļotais ar datoru, filmām un lasāmvielu. Nekur nesteidzamies un mājās ir miers un harmonija. :)
Laba svētdiena sanāca. :)

29.fabruāris.
0229
Attiecībā uz darbu būtiska būtu MKK sēde. Kučinska MKK sēdes.. hmmz... Patīkami pārsteidza, ka viņš tiešām tās vada, nevis ļauj pašplūsmā visam notikt. Tiesa, atsevišķos mirkļos nebija skaidrs, uz kuru pusi viņa teksti velk (akceptēt vai noraidīt), tomēr beigās mums viss beidzās labi. DL virzās uz priekšu, tiesa ar vienu mazu papildus uzdevumu mums. Bet galvenais, ka viss notiek. Jācer, ka līdz 18.jūnijam pagūsim pārņemt direktīvu...
Bet attiecībā uz mani pašu svarīgākais notikums tomēr ir G43.0 apstiprināšana. Nav ne atvieglojuma, ne sarūgtinājuma, jo jau sen teicu, ka man ir migrēna. Par zālēm vēl prātoju, ko darīt (bet tā tas noteikti ir tāpēc, ka galva nesāp un nevajag to tabletīti) - pirkt vai nepirkt. Jā, tas apraksts par blaknēm un stāsti nav diez ko iepriecinoši.. No otras puses - jāsaprot, kādu stāvokli man ir vieglāk paciest - sāpošu galvu bez blaknēm, vai blaknes bez sāpošas galvas. Nē, nu skaidrs, ka vispirms jāpamēģina tā viena tabletīte, tad laikam arī varēs spriedelēt. Šobrīd man te viss ir tik ļoti hipotētiski un tāpēc arī ļoti neauglīgi. :)

1.marts
Bilde nav man, aizņēmos no Hurts purniņgrāmatas..
0301
Tagad, kad laiks jau ir zināms laiks pagājis, saprotu, ka tiešām koncerta "svētku" sajūtu sabojāja galvassāpes un skaņa. Domāju, ka otrais pat vairāk nekā pirmais. Ja vaina būtu viņos pašos, tad neklausītos tos joprojām savā datorā. ;)
Nez, vai kādreiz Rīgā būs kāda arēna, kur koncertos nebūs jābāž ausis smiltīs? Šobrīd tiešām aizvien vairāk apsveru domu, ka jāpērk biļetes tajās rindās, kur vēl kaut cik var klausīties, vai arī vispār nav jāiet uz koncertu... Bet nu redzēs, cik ilgi šo briesmu stāstu atcerēšos.. :)

2.marts
0302
Sen nebiju Saeimā. Jau septiņus gadus atpakaļ man bija aizdomas, ka ārstniecības personu darba laiks neņems labu galu, bet spiediens no arodbiedrības un politiķu puses bija tik milzīgs, ka nācās vien man piekāpties. Tagad tiesībsarga birojs šo jautājumu atkal aktualizējis. Turklāt viņiem ir taisnība - problēma mazāk ir darba laika regulējumā. Jautājums ir par naudu. Nu, ko.. redzēs, kā līdz augustam deputāti kopā ar vesminu šo jautājumu atrisinās.
Vakarā sanāca tāds foršais izbrauciens pa naksnīgajiem ceļiem. Ir forši, kad brauc pilnīgi pretējā virzienā - visi dodas prom, bet tu - iekšā! :) Tiesa, pamanīju, ka tas, ka pēdējā laikā mazāk braucu tumsā, tomēr rada manī nedaudz nedrošību. Tomēr tas nav pagaidām pārāk traki - pirmie 30 km bija tādi tramīgāki, bet pēc tam jau viss bija ok. ;)

3.marts
0303
Pa dienu riktīgs ņigu-ņegs. Darbs, priekšā stāvošā tiesa, Berlīnes brauciena organizēšana.. Bet dienas prieciņš - radona mērītāji. Diemžēl no sešiem, ko pasūtīju, dabūju tikai trīs. Nezinu, pēc kāda principa izvēlējās kandidātus, bet nu.. ir tā kā ir. Tie, kuriem nav, ir gaidīšanas listē - varbūt vēl dabūšot, ja interese būs mazāka, nekā cerēts.
Vakar pirmos divus rādītājus nolikām. Tiesa, anketa, kas jāaizpilda, ir diezgan detalizēta un jāzina daudzas lietas par savu mājokli. Bet pētījumam tas ir svarīgi.

4.marts
Protams, dienas prieks ir tas, ka izdevās visu nokārtot ar lidojumiem uz un no Berlīnes. Jā, man nesanāca gluži par velti - nācās piemaksāt lidostas nodokļus un par pakalpojumu, bet vienalga, tās nav četras biļetes par pilnu cenu. :) Bet rezervējumus es nevaru ielikt kā bildi šeit :D, tāpēc otrs priecīgais notikums ir... protams, sklandrauši! :)
Speciāli gāju pakaļ, jo mammai gribas aizvest. Man ļoti gribētos, lai viņiem garšotu. :)
0304
Sapratu arī vienu lietu - ir jānāk uzreiz pēc darba piektdienās pie viņiem, tad ir visas trīs maizes un daudz raušu. Ja iet ap 16-17, tad tur jau ir iztukšīts. ;)Tā ka šoreiz man beidzot būs iespēja pagaršot arī viņu saldskābmaizi. :) Vecākiem arī būs pusīte saldskābās un graudu maizes. :) Gribas viņus palutināt, kamēr vēl var. :)

Vārdu sakot, ir bijušas ļoti rosīgas, raibas, darbīgas un... kopumā ļoti priecīgas nedēļas. ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 2:57 am GMT.