smth
Commenting To 
20th-Feb-2016 05:20 pm - 6.februāris-19.februāris

6.februāris
0206
Beidzot aizstaigāju uz Dzērvju ielu. Patiesībā pašai nedaudz pārsteigums, ka tagad SERGB ir tik tuvu! :) Tas nozīmē vien to, ka biežāk jāsāk nākt ciemos. ;)) Beidzot var iztikt bez auto. :)
Sanāca patiesībā ārkārtīgi forša pēcpusdiena. Ar nedaudz alkoholu (no mūsmājas pašbrūvējumu krājuma).
Pie sevis nosmējos, ka man ar visiem maziem puišeļiem foršākas attiecības veidojas. Meitenes kaut kā dzīvo citās orbītās, bet ar puišeļiem vienmēr ir ko darīt, runāt! :D Turklāt R. ir tiešām foršs! :D
Vispār šī ciemošanās reize pie SERGB izvērtās nedaudz savādāka - ļoti daudz sanāca runāt par pagātni. Laikam jau vecums klāt. :D Lai gan negribas tā domāt - visdrīzāk vienkārši tā šobrīd sakrita viss tieši tā, kā sakrita.
Un (kā jau parasti) mēs nekādi nespējam savlaicīgi šķirties - mājās biju tikai ap 23. :) Bet tas ir tā vērts!
Bija tiešām lielisks vakars!
Paldies Jums visiem četriem, SERGB! :) Jūs tiešām esat forši! Paldies, ka Jūs man tik ilgi jau esat!
Un, protams, kā gan bez ķiršiem un ļubovj! :D


7.februāris
0207
Vēl viena svētdiena, kad neko, neko, neko negribas darīt. Darba nedēļas pēdējā laikā paņem pārāk daudz spēka, tāpēc brīvdienās vairs neko lielu negribas plānot. Izgulēties, lēnām parosīties pa māju, noskatīties dažas seriāla sērijas (joprojām skatos Bīstamās mājsaimnieces) un miers, miers, miers!

8.februāris
0208
Izjukusi darba diena. Stunda bez elektrības, tad epastu pusi dienas centās atdzīvināt.
Bet no otras puses - kolēģi sāka viens ar otru sarunāties! :) Parasti darba dienā pie mums ir diezgan kluss. Ir brīži, kad nedaudz skaļāk, bet kopumā - katrs savā datorā ieurbies. Tā stunda bez elektrības bija lieliska, jo beidzot visiem bija laiks un nevienam nebija vainas sajūtas. :D
Toties tam visam bija arī pozitīvā puse - atnācu mājās un bija gan vēlme, gan spēks pieķerties gludināmos drēbju kaudzei. :)

9.februāris
0209
Pēc garas darba dienas - saldais mirklis.. Nekad neesmu bijusi Lindt šokolādes fane, tomēr bija viena reize, kas lika pamainīt viedokli. Reiz Ingeborga atveda svaigas Lindt lodītes, un es sapratu, ka Lindt šokolāde var būt garšīga! Un tagad Ievas no Bergenas atsūtītās šokolādes. Atvēru siera kūkas šokolādi.. un tā 100 gramīgā tāfelītē kaut kā sāka strauji pazust. Bezgala garda! :)
Tiešām dienas prieks! :)

10.februāris
0210
Diena bija gara un nogurdinošana, un patiesībā svarīgākais jau uzrakstīts konkrētajā dienā.
Bet dienas prieks - dāvana Santai. Ļoti ilgi domāju, ko viņai dāvināt, līdz beidzot tomēr apstājos pie tās mājas. Tagad zinu, ka tā bija pareiza izvēle. :)
Un Ilveram arī maza dāvana tika sagādāta, lai prāts priecīgāks. ;)

11.februāris
0211
Nav bijušas biežas tās reizes, kad galvassāpju dēļ eju mājās, jo pastrādāt īsti nespēju.
Redzēju, kā Astra skatās uz mani - viņa iepriekš nebija redzējusi tādu lēkmi. Man ir aizdomas, ka tieši viņa priekšniekam pateica, lai viņš pats sūta mani mājās.
Es pat saprotu, kāpēc šoreiz bija lēkme - jau kopš novembra esam par vienu mazāk un slodze pēdējā laikā ir ļoti liela. Tāpēc arī nekas cits organismam neatliek kā sākt niķoties un ņemt savu.

12.februāris
0212
Lai arī MR bija interesanta jaunā pieredze, tomēr ielūgums uz kāzām ir svarīgāk! :)
Artūrs izskaās foršs puisis - nav žēl atdot Katrīnu viņam. Un šobrīd izklausās, ka kāzas tiešām ir labi izplānotas - vecāki atbalsta bērnus viņu idejās, nevis liek šķēršļus. Jau ar nepacietību gaidu aprīļa sākumu. Jābūt tiešām lieliskai nedēļas nogalei. :))

13.februāris
0213
Pēc mazgulētas nakts (jo tikai pēc vieniem naktī aizkasījāmies gulēt) agrs rīts un brauciens uz laukiem. Labi, ka viss ir iepriekšējā vakarā ir sakrāmēts un ir tikai braukšanas vaina.
Nedaudz izbrīnija gan tas, ka vecāki vēl nebija gatavi izbraukt uzreiz. Kamēr sakrāmējās, kamēr izbraucām, brālis jau nedaudz nervozi zvanīja un jautāja, kur esam. ;> Kā parasti - kavējam! :D
Bet svinības Sventē, pie Annas mammas izdevās sirsīgas. Bērni stāvā sajūsmā par dāvanām. Negaidīju, ka māja un lietussargs tik ļoti Santai ies pie sirds. :) Ilveram, protams, vislielākais prieks par Lego.
Es pati ļoti priecājos par to, ka pēdējā laikā tiešām svinam ģimenē svētkos. Periods, kad gribējās tusēt vairāk prom no mājām ir garām, un atkal notiek atgriešanās pie pamatiem. :) Un forši, ka mums ir arī bildes no šiem pasākumiem. :)
Tiešām forša un sirsnīga pēcpusdiena sanāca. ;)
Bet vakarā skatījos Valmieras teātra izrādi "Saules pelni". Sapratu, ka tomēr šāda veida izrāde mani šajā dzīves brīdī neuzrunā. Laikam tāpēc nelasu grāmatas par slavenu cilvēku dzīvēm, un arī ar memuāru lasīšanu neaizraujos..

14.februāris
0214
Pamosties un saproti, ka aiz loga - ziema! :) Riktīgi forša sajūta! Jā, braukšanai varbūt ne pats patīkamākais laiks, bet vienalga! Nogurums no pelēkā un tumšā ir pamatīgs, tik ļoti gribas vai nu sauli un siltumu, vai arī sniegu un nelielus mīnusus, bet ne pelēko un lietaino.
Lai arī bija plāni kaut kur aizdoties kopā paēst vēlās pusdienas, tomēr mazgulētās naktis izdarīja savu - vispirms nedaudz pagulēju es, bet pēc tam mīļotais nolūza. Līdz ar to mums ļoti romantiks 14.februāris sanāca. Bet no otras puses, ne es, ne viņš īpaši par šo dienu kā svētku dienu necepamies. Diena kā diena. :D Turklāt svētdiena, kad var atpūsties un pagulšņāt. :D
Un vēl dienas prieks ir vecāku mazkaķīts. Riktīgi foršs! Divas peles jau esot noķēris. Un ļoti mīl ar mammas rokām spēlēties (lai gan mamma ne pārāk mīl kaķus). :D Savukārt tētim regulāri rāpjas klēpī mazais rupucis. Būs foršs kaķis!

15.februāris
Un atkal darbs, darbs, darbs.
Bet dienas prieks - zaļumi!
0215
Esmu tik ļoti pieradusi pie tiem. Nu jau trešo gadu tā mēs sagaidam pavasari. Katru pirmdienu saņem savu zaļumu devu, tā lai visai nedēļai pietiek. Un kaķim arī prieks - pirmo gadu kaķim kviešus arī pasūtu katru nedēļu. Vismaz puķes vairs negrauž un pirmajās dienās pamatīgi apstrādā atnesto kastīti. :)
Jāatzīst, ka pa šiem gadiem man jau ir izstrādājies komplekts, ko vienmēr pasūtu - rukola, brokoļi, kreses un zirņi. Vēl reiz pa reizei pasūtu arī puravus, bet pārējie zaļumi kaut kā man īsti neiet pie sirds. Ir kolēģi, kas ir sajūsmā par sinepēm, redīsiem, bet man tie visi šķiet nedaudz par asu, bet saulespuķes savukārt man šķiet pārāk eļļainas. :)

16.februāris
0216
Pirmo reizi šajā gadā aizdevos pie savas frizieres. Krāsa man joprojām patīk - kā smējos frizierei - tur ir viss, kas man patīk! Pati nezinu, ko gribu - gaišus vai tumšus matus, tāpēc vajag abus! :D Ar griezumu pagaidām neizveicam lielus eksperimentus - vien ponijs sāk iegūt savu slīpumu. Vēl jau vajag audzēt, bet vismaz 'iesācītis" ir.
Un vēl... atkal un atkal, un atkal varu atzīt, ka man ārkārtīgi patīk, tie mirkļi, kad kāds darbojas ap maniem matiem. Kopš bērnības patīk! :D

17.februāris
0217
Tikai saulainā dienā patiešām sāc saprast, ka dienas ir kļuvušas garākas. Darba dienas beigas, bet aiz loga vēl gaišs! :) Pavasaris tuvojas! :)

18.februāris
0218
No rīta slidotava uz Finminu. Labi, ka aizvēlos turp nenokritusi.
Sanāksme finminā. Ja godīgi, tas bija nežēlīgi - trīs stundas, ne pārāk liela zāle un daudz cilvēku. Jau pēc pirmās pusotras stundas visi sāka kļūt izklaidīgi un nedaudz neiecietīgi. Būtu vēl ūdens, tad varbūt būtu labāk, bet tā - bezgaiss, slāpes... un kašķīši uz līdzenas vietas. Bet nu jaunais publisko iepirkumu likums virzās uz priekšu. ;>
Secinājums pēc šīs sanāksmes - vai nu finmina ļauži gribēja visus pamocīt, vai arī viņi vienkārši vēl nav sapratuši, ka sanāksmes uz trīs stundām nedrīkst plānot. ;>

19.februāris
0219
Darba diena pavisam izjukusi. Nedaudz padarbojos, tad sanāksme pie priekšnieka, kuras laikā izrādījās, ka mums jau otrais konkurss ir bez rezultātiem. Pēc tam divas Zanes apsveicām vārda dienā, kā arī Mariku dzimšanas dienā. Visur kūkas un končas! :D
Pēc tam jau darba dienas beigas un ātrais gājiens uz Juglu. Neskatoties uz sniegu, tomēr paguvu iecerētajā laikā (1:45) būt tur.
Atpakaļceļš bija garāks un nedaudz mokošāks, jo jau biju paguvusi nogurt, kā arī zābaki sāka izmirkt.
Bet Suitu maiznīca sagādāja milzīgu prieku. :) Joprojām atceros gan sklandu raušus, gan biezpiena raušus - svaigi, gardi!
Un vakarā miegs pamatīgi nāca - šāda pastaiga sen nav bijusi. :))
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 1:25 pm GMT.