smth
Commenting To 
10th-Feb-2016 01:11 pm - pārāk tālu neatliekot..
MR - 12.02.
EEG - 19.02.
Duplex - 22.02.

Ar to mūsu polisi esmu šaurā bezizejā. VC4 un ARS ar visām viņu filiālēm mūsu polisi neapkalpo. Bet, paskatoties cenu lapu attiecībā uz atmaksu, secinu, ka atmaksās mazāk, nekā būšu samaksājusi. Meklēju iestādes, kur apkalpojas mana polise un kur var puslīdz normāli nokļūt. Stulbi, ka tā ir to polisi, bet no otras puses, nez vai es tā vienkārši atļautos uzreiz visus trīs izmeklējumus par teju 250 euro. Protams, tā kā ir nosūtījums, tad varētu "iestāties rindā", bet.. kad tas vēl būtu?? Ir labi tā, kā ir, jo varēja būt sliktāk.
Ņemot vērā to, ka šobrīd vairāk sāku apmeklēt dažādas medicīnas iestādes, nemitīgi uzdodu sev jautājumu, kā tiek gala ar to visu cilvēki, kuriem ir mazāka alga nekā man un nav nekādas veselības apdrošināšanas? Zinu arī atbildi - neiet pie ārsta vai gaida bezgala garās rindās..

Bet vispār, pēdējos trīs rītus pamostos ar tādu nesaprotamu stāvokli galvā. It kā sāp, it kā nesāp. Pa dienu te nemaz nekā nav, te atkal iečīkstas... Galva - dīvainīte. Lai gan viss noteikti ir vienkāršāk izskaidrojams - lielāka slodze un galva, kā jau parasti tādos gadījumos, kļūst niķīga.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 27th 2024, 2:57 am GMT.