smth
13.decembris - 22.decembris 
22nd-Dec-2015 07:41 pm

13.decembris
1213
Trešā Adventa svētdiena. Parosījos pa māju, nokārtoju sarakstīšanas parādiņus. Pati sevi norāju par slinkošanu, jo - jo vairāk uzkrājas bildes un apraksti, jo mazāk gribas rakstīt, bet nepatīkamais jau ir tas, ka aizmirstas daudz kas, ja neko nepieraksta...
Palasot vecāku ierakstus, secinu, ka tiešām no atmiņas daudzas lietas ir izlidojušas jau.. Tagad pārlasu un.. atceros!
Lai arī cik negribas, laikam tomēr arī nākamgad turpināšu šo lietu - tikai nopietni jāpārdomā tas formāts...

14.decembris
1214
Darbs, darbs, darbs, darbs... un sniegs, sniegs, sniegs.. un miegs, miegs, miegs... Pelēkais laiks dara savu - miegainība klāt kā likts!
Un darbā visi darbiņi jāizdara, tā lai uz jauno gadu nav astes jāvelk līdzi.

15.decembris.
1215
Gada beigās viss viens un tas pats - arhīva kārtošana. Gan lietu nodošana iznīcināšanai, gan lietu sagatavošana pastāvīgai glabāšanai. Riebjas tas, ka katru gadu darām arhivāra darbu. Agrāk, kad vēl Edīte bija, tad viss, kas mums bija jādara - jāatnes viņai mūsu mapes un tad jau viņa lēnā garā visu sakārto tā, kā vajag. Šobrīd mums jau vairākus gadus nav normāla arhivāra, tāpēc daram visu pašas. Pagājušajā gadā viens otrs neuzskatīja par vajadzīgu iesaistīties šajā pasākumā, bet šogad, kad Līga vairs nav, tad nekas neatliek, kā iesaistīties. Protams, ir pukstēšana, bet no otras puses, es ceru, ka vismaz tagad cilvēks sāks saprast, kāpēc vienmēr ārdos par to, ka dokumenti nav savās vietās salikti.

16.decembris.
1216
Viena traka diena.. un no otras puses - patīkama diena, jo bija iespēja izkustēties no darba. Kopā ar Janu un Imantu aizgājām uz LOSP sanāksmi. Tur viss bija kā parasti. Emocijas, emocijas, emocijas. Nepatīkamākais, protams, ir tas, ka samazgu spaini uzgāž tev uz galvas, un pēc tam tev ar to visu atlikusī dienas daļa jāstaigā, bet no otras puses, forši bija izvilkties pelēkajā dienas gaismā izvēlties ārā no kabineta. Ieraudzīju pilsētu svētku rotā. Nu, vismaz gabaliņu pilsētas ;)
Ļoti iepriecināja. Un skats no 23.stāva arī ļoti priecēja acis. ;) Laimīgie tie, kas to ik dienu redz! :)
Briedis

Nac.teatris


osta

pilseta

Pēc Losp`a centos pabeigt visus darbus, uz kuriem gribu priekšnieka parakstu, pirms viņš dodas atvaļinājumā. Neizskatījās, ka viņu tas dikti priecētu, jo meitenes pēc tam man pačukstēja, ka viņš lūdzis, lai viņu neviens netraucē, jo daudz darba. :))) Meitenes smēja, ka es viņu esmu pilnā apmērā nodarbinājusi. :)))
Vakarā vēl nolēmu aiziet bērniem nopirkt drēbes. Šo to nopirku - Ilveram pidžamu un sev džinsus. ;)) Toties kājas bija tā pārgurušas, ka knapi atvilkos uz mājām. Likās, ka kājas atkritīs. Neesmu pieradusi es tik lielus gabalus kājām uz papēžiem staigāt. Seši - septiņi km vēl ir ok, bet nu 11... bija, maigi sakot, nedaudz par daudz. Timberland apavi mani nekad nav pievīluši, tomēr šoreiz manas kājas izrādījās par vāju. Ak, jā! Iegāju Timberland veikalā un secināju, ka tur riktīgs iztukšīts. Sieviešu apavu maz, zābaki... tikai viens (!!!) pāris. Jāaizbrauc līdz Spicei, varbūt tur kaut kas ir. Ja nē, tad jālūko vien internetā..

17.decembris
Dienas prieks - viens no kantoriem, kur gada sākumā vadīju seminārus, atgādāja konču kastīti un atklātnīti. :)
1217
Negaidīti tas bija.. Bet patīkami! :) Un končas arī novērtēju, jo šī ražotāja marcipāna saldumi man dikti iet pie sirds. :))

18.decembris
1218
Svinības darbā. Šoreiz mūs bija maz.. un kaut kādi kūtri bijām. Ne tie ēda, ne tie dzēra, ne tie zin` kas jādara. Kaut kā tā šoreiz bija. Pat skumji kļuva. Pietrūka tās dzirksts, kas kādreiz bija. Sākam iesūnot. Var jau būt, ka problēma bija iekš tā, ka daļa tomēr iepriekšējā vakarā bija aizgājusi uz darba Ziemassvētku balli, tāpēc viņi jutās saburzīti. :D

19.decembris
Mammas dzimšanas diena.. un cepumi, piprakūkas...
1219
Priecājos par katru viņas nodzīvoto gadu un dienu, un stundu! Tik labi, ka viņa man ir! Un laikam jau tiešām ir tā, kā viņa teica, ka tad, kad viņas nebūs, visgrūtāk būs man, jo esam ļoti pieradušas viena pie otras. Katru dienu vismaz pusstundu nopļāpājam ar viņu, līdz ar to labi zinu, kas notiek 210 km attālumā no Rīgas, viņu mājās.
Bet visādi citādi - dienu pavadīju darbojoties ap krāsni - vieni cepumi, tad piparkūkas. Ar piparkūkām noņēmos līdz nemaņai. Dusmojos par to, ka taisīju to jauno mīklu. Bļin, eksperimentus man sagribējās! Bet, rezultāts sanāca labs! Piparkūkas tiešām gardas! :) Varbūt ar baltajiem miltiem būtu labāk, bet nu es nespēju atkāpties no pilngraudu miltiem. Izdomāju, ka pēc Janovnas receptes jāpamēģina uztaisīt arī piparkūkas ar pilngraudu miltiem. Tikai cūku tauki jānopērk. :)

20.decembris.
1220
Visu dienu pa mājām dzīvojos, bet vakarā aizbraucām uz ķinīti! Star Wars: The Force Awakens (2015) . Man patika! Patika, ka ir saglabāta iepriekšējo filmu garša! Jā, varēja, protams, nezin ko un kā tur "attīstīt", bet tad tas nebūtu tas, manuprāt. ;) Arhaismā ir spēks! :D

21.decembris.
1221
Dienas prieks un dusma - pīle! Vakar saņēmu savus putnus un sāku pīli gatavot šīs dienas šmorējumam. Tās pūkas un spalvu atliekas... brrr... Ja godīgi, tad tāda sajūta bija, ka pati ar to pīles smaržu esmu "pievilkusies". Bet nu nevarēju es atstāt es tās pūkas un spalvu atliekas pīlē! Vakar, darbojoties ar pinceti, mēģināju atcerēties, kā mamma ar tām pīlēm un zosīm tika galā, kad vēl audzējām tās.. Kaut kā pacietīgi tika galā... un atceros, kā mammas mamma plucināja tās spalvas, lai pūkas būtu, ko spilvenos pildīt. No šī brīža viedokļa šķiet pilnīgi nejēdzīgs pasākums, bet no otras puses - savi putni bija, kāpēc lai neizmantotu to, ko putns vēl pēc nāves var iedot?

22.decembris.
Alga ieskaitīta, nu var tērēt!
1222
Nu, nespēju es sev atteikt.. Jau vairākus mēnešus domāju par to, uz kuru koncertu iet, uz kuru neiet. Nespēju nevienu atmest. Tāpēc šodien nopirku biļetes uz visiem trīs - Imagine Dragons, Hurts un A-ha priecēs manas ausis un acis. ;)
Vēl jau mieru neliek arī Coldplay. Nu, dikti, dikti, dikti, dikti kārojas. Šie nu ir vieni no tiem, par kuriem sen jau domāju, ka gribu dzirdēt un redzēt klātienē.. Eh.. nodzīt skopumu un aizbraukt tomēr? Pa garajām brīvdienām jāpasēž, jāpadomā.. Varbūt kas izdomāsies? :)
This page was loaded Mar 29th 2024, 1:47 pm GMT.