smth
atvaļinājuma pirmās dienas kopsavilkums 
29th-Sep-2015 11:07 am
Vakar biju īstena mājsaimniece. ;) Skapjus paškurināju. Vienā lielajā maxima maisā saliku drēbes, kuras ir nopirktas un tā arī stāv, vai arī labi, ja pāris reizes bija uzģērbtas. Jāaizved līdz Spicei vai vēl kaut kur, lai kāds, kam tas noderīgs, varētu šīm drēbēm sagādāt otro dzīvi. Ja godīgi, bija kādā brīdī doma jaunās, nevalkātās vai mazvalkātās drēbes iemest kādā vietā pārdošanai, bet sapratu, ka tā nevaru. Nu, nav manī tirgotāja gars. :> Nevaru savu veco pārdot - varu tikai atdot. Vēl vienā maisā saliku to, kas ir krietni novalkāts. Tas tiks nolikts pie miskastes. Attiecībā uz miskastēm, vienu dienu tā kodu sev elkoņos.. Kāds bija iznesis ārkārtīgi skaistus vecos šķīvjus - baltus ar zilu rakstu. Gribējās tos izglābt no aiziešanas sliktākā dzīvē. Bet man bija jāsteidzas uz darbu, tāpēc nevarēju tos savākt. :( Parasti jau neskatos, ko cilvēki noliek pie miskastēm (tas ir, kādām lietām cilvēki tomēr dod iespēju dzīvot otro dzīvi), bet šī nu bija tā reize, kad gribējās..ļoti. Bet ir tā, kā ir. :>
Vispār vakar diezgan daudz noņēmos ar veļu - šķiroju, mazgāju, lāpīju, gludināju. Pēdējo pāris mēnešu laikā lielākoties bija sanācis tikai izmazgāt, sakrāmēt visu kaudzē un tad, katru dienu meklēt kaudzē, ko pa fikso izgludināt un uzraut mugurā, lai atkal dodos savās ikdienas gaitās.
Vēl mājās vakar beidzot bija kārtīgas pusdienas. :) Ar zupu, otro un saldo. :D
Un vēl secināju vienu lietu - tas, ka piektdien jau agrāk beidzu darbu un biju aizbraukusi līdz dārzam, rada sajūtu, ka atvaļinājums jau ir ilgi, lai gan vakar bija tikai pirmā diena.

Nu, ko.. tagad jāuzcep ābolkūka un jādodas uz Cēsīm - jāiepriecinā Inese. :)
This page was loaded Apr 25th 2024, 4:13 pm GMT.