smth
9.augusts-20.augusts 
13th-Sep-2015 08:04 pm

9.augusts.
0809jpg
Diena pēc kāzām. Visi jutās nedaudz pūkaini, tajā pat laikā, ņemot vērā kāzu ilgumu un mūsu dzeršanas (vai drīzāk pat jāsaka - mazdzeršanas) ieradumus, galva nevienam nesāpēja un paģiras nemocīja. ;)
Lēnā garā savācāmies braucienam uz Rīgu. Aizbraucām uz lielo dārzu, nogriezām visus puķkāpostus. Mīļotais vairāk apkārt klīda un kaut ko pa krūmiem un kokiem "medīja", bet es vairāk maisos krāmēju. :)) Un tomēr mums sanāca tāda forša, laiska diena pie vecākiem laukos. :)))
Ja godīgi, tad tomēr bijām priecīgi atgriezties Rīgā - tomēr tāda nedēļas nogale nedaudz nogurdināja. :))
Lai arī kā ar tām kāzām bija, tomēr gala rezultātā nospriedām, ka labi vien ir, ka tas ir beidzies, un tas, kas neizdevās vai nebija gluži tā, kā varētu būt, nav būtiskākais. Jaunieši izskatījās priecīgi un tas ir galvenais! :)
Un prieks arī par vecākiem, ka viņi spēja savākt spēkus un atbraukt uz kāzām. Malači viņi man ir! :)

10.augusts.
0810
Atkal darbs, darbs, darbs... bet dienas beigās aizbraucu pakaļ pasūtījumam pie Sanitas. Riktīgi izpļāpājāmies. Pie sevis nosmējos, ka mums ir divi varianti - vai nu tiekamies, es paņemu pasūtījumu un laižamies katra uz savu pusi, vai arī iestrēgstam uz stundu pļāpās. Šoreiz tieši tā arī bija. ;) Gala rezultātā - pēc nogurdinošanas darba dienas biju nekāda, bet pēc sarunas ar Sanitu atgriezos mājās ar smaidu! :) Oms uzlabojās! :)

11.augusts
0811
Reizēm tomēr nevar paļauties uz iepriekšējo pieredzi. :) Muļķīgā kārtā paļāvos uz to, ka, ja jau iepriekšējā reizē šādas kurpes man derēja kā uzlietas jau pirmajā reizē, tad arī ar šīm viss būs lieliski. Hā! Muļķīte! Kājas pamatīgi noberzu. Pati pēc tam šķendējos, par to, ka - kur man pietrūka tas prāts un bija iekšā tik daudz muļķības paļauties uz kaut kādu iepriekšējo pieredzi ar citām kurpēm.
Bet, nu mācība gūta, un jāatzīst, ka šoreiz ar noberzuma sekām cīnījos nedēļas trīs. Laikam karstaigs laiks pie vainas.. :(

12.augusts
0812
Kādu brīdi mūsu māju apsaimnieko Rīgas namu apsaimniekotājs. Iepriekšējais apsaimniekotājs metāla durvīs nomainot slēdzeni darīja tā, ka vispirms pasta kastēs sameta atslēgas un informēja, ka pēc dienas-divām tiks mainīta slēdzene, lai visi pagūst uztaisīt. Šis apsaimniekotājs vienkārši nomaina slēdzeni un uzliek paziņojumu, ka atslēgas ir pasta kastē. Pie sevis nodomāju, ka labi vien ir, ka pasta kastes atslēga ir līdzi, nevis mājās, un līdz ar to mierīgi tieku iekšā. Toties vēlāk, kad atgriezos jau ar uztaisīto otro atslēgu mīļotajam, kaimiņi mīņājās pie durvīm un netika iekšā - atslēgai pasta kastē netika klāt. Palūdza, vai nevaru iedot savējo, lai tūlīt vakarā uztaisītu. Iedevu un miers.
Bet vispār.. tāds īpatnējs stils slēdzenes nomaiņai.. No otras puses - vismaz iepazinos ar jaunajiem kaimiņiem :)

13.augusts.
0813
Ir karsti, tāpēc beidzot izvilkām no ledusskapja "Birzī". Ja pavisam godīgi, tad tomēr kaimiņu vasarai glabātās bērzu sulas savulaik bija gardākas. :) Varbūt vienkārši citronu "Birzī" nav gluži īstais man, bet jebkurā gadījumā - bērzu sula ir bērzu sula! :)

14.augusts
0814
Pārmaiņas pēc beidzot aizbraucu uz vasarnīcu. Sen nebiju bijusi. Protams, nedaudz aizaudzis viss bija, bet pāris zemenes vēl izdevās atrast. :) Tomāti vēl diemžēl nebija gatavi. Zaļumus gan savācu daudz un dažādus. Lai arī lauki man ir mīļāki, tomēr ir labi, ka reiz pa reizei var aizšaut līdz dārzam. Tur esot, parasti iestājas tāāāāds miers! :) Viss atkal sastājas pareizajās vietās, nav nekādu iekšējo vētru, viss ir savādāk, mierīgāk. Var jau būt, ka pilsētas burzma man šobrīd ir par skaļu, par traku. Tās teju trīs nedēļas atvaļinājuma prom no Rīgas bija tāda svētība! Tiesa, tās bites!!! :D Tagad arī dārzā pamanu katru biti, kameni, irsi, lapseni! :D

15.augusts.
0815
Lai arī ir 15.augusts un tv fonā tiešraide no Aglonas, tomēr mums mājās šodien sanāca krietna rosība. Izlēmām, ka jāpārbīda mēbeles. :D Gadiem ilgi bija viens iekārtojums, bet tagad, pasēdējām, padomājām un pārbīdījām visu pilnīgi savādāk, līdz ar to jāsāk domāt par sienas aizpildīšanu.
Vissmieklīgākais ir tas, ka galvenais pārbīdes iemesls - jauna tv iegāde un tā piestiprināšana pie sienas. :D

16.augusts
0816
Kas gan var būt svarīgs pēc mēbeļu pārbīdes? Protams, jaunas mēbeles! :) Visu dienu sēdēju un skatījos interneta veikalos, kas tad mums īsti tiek piedāvāts. Ja godīgi, par daudzām lietām, tāpat, kā par apaviem un drēbēm varu teikt - un šo pie mums liek mājās? Un par tādu cenu?
Gala rezultātā apstājāmies pie IKEA. Internetā apskatījāmies idejas tām iespējām, kā to visu var sakombinēt, un sapratām, ka ir! Pašiem ir idejas, ko vajag un kā. :)

17.augusts
0817
Top mums te liela IS. Smagi iet. Ir bijušas iepriekš dažas mācības, kā ar to visu apieties, bet tajās man nebija iespēju piedalīties. Šoreiz aizgāju un sapratu, ka labu galu tas viss var neņemt. Kaut kā pārāk smagnēji tas viss ir. Bet nu.. Mācības tomēr bija vajadzīgas, lai kaut ko jaunu uzzinātu, ko iepriekš nemaz nebijām iedomājušās.
Bet vispār, ja tā IS aizies bez problēmām, tas būs tiešām brīnums. Pagaidām visu laiku kājas ķeras aiz saknēm un klūpam, klūpam, klūpam...

18.augusts
0818
Dienas prieciņš atkal ir Baltic box. :)Protams, Graudaspēks ir pazīstams jau gadiem ilgi! :) Tikko viņi atvērās, tā sāku turp piestaigāt. :) Autīnes nūdeles jau bija iepriekšējā sūtījumā, tomēr ne saldās. Nolēmu, ka saldās viennozīmīgi man būs piena zupā. Vispār ar pienu man ir interesantas attiecības. Varu dzert aukstu pienu. Garšo! Bet siltu/karstu - tikai makaronu vai rīsu piena zupā, vai arī kakao. Nekādas dārzeņu piena zupas! Nekāds silts piens! Un plēvīte - fui, fui, fui! :D
Un vēl - dienas prieks bija mēbeļu pasūtīšana. Kamēr meklē un skaties, ir viena sajūta, bet, kad jau esi pasūtījis, tad ciemos atnāk "nepacietīgais". Sēdi un patīkamā satraukumā zīmē sev galvā ainiņas, cik skaisti tas viss izskatīsies! :))

19.augusts.
0819
Kārtējais, kārtīgi ieplānotais vakars ar Rūtu. Bija paredzēts iet uz Gūtenberga terasi, bet nācās apmierināties ar B-Bāru. Gūtenbergā - kāzas! :( :) Lai arī nedaudz saskumām par šo faktu, tomēr vakars tādēļ nekļuva sliktāks. B-bārs, kā parasti, iepriecināja ar laimīgo stundu. :) Ja godīgi, tad patīk man šādi meiteņu vakari ar Rūtu. Izrunājāmies atkal daudz par politiku, ekonomiku, kultūru un personīgām lietām.
Foršs meiteņu vakars. Riktīga veldze pēc trakā skrējiena darbā! :)
Un vēl - ik pa brīdim jau pievēršamies braucienam uz Schillera koncertu nākamgad. Tā kā līdz šim nav sanācis būt Berlīnē, tad Rūta (kā zinātāja) stāstīja, kas man būtu jāizdara noteikti. :) Bet vēl jau ir laiks sagatavoties!

20.augusts
0820
Kad darba daudz, tad ilgāk arī jāpaliek un jāstrādā. 10 stundas gara darba diena..nedaudz par daudz.
Nogurusi pēc suņa.
Ja godīgi, tad ir pilsētas, kurās neesmu bijusi un no kurām man nedaudz ir bail. Viena no tām ir Berlīne. It kā jau valodas zināšanas kaut kādā līmenī man ir, it kā orientējos gan kartē, gan pilsētās. Līdz šim vienmēr visās pilsētās viss ir bijis labi. Ir varbūt bijušas dažas reizes, kad nedaudz apjūku un aizdodos pretējā virzienā, bet ātri attopos un esmu atpakaļ uz pareizā ceļa. Viss vienmēr ir bijis kārtībā arī svešās pilsētās. Bet, neskatoties uz to, man ir bail braukt uz Berlīni. Bail, ka tā mani "aprīs". :) Tādas muļķīgas un neizskaidrojamas bailes..
Bet, es ticu, ka viss būs labi! Un nākamgad oktobrī man būs lieliskas vairākas dienas Berlīnē un vienreizējs Schiller koncerts. :)
This page was loaded Apr 19th 2024, 2:08 am GMT.