smth
Commenting To 
2nd-Jun-2015 08:48 pm - 11.maijs - 20.maijs

11.maijs.
Pirmdiena. Brīvdiena. Protams, zinu, ka priekšnieks dusmojas par to, ka ir tā. Protams, zinu, ka viņam nepatīk katra man brīvdiena, katra reize, kad atļaujos palikt kaut kur ilgāk..
Bet.. es nedaru neko tādu, kas būtu nelikumīgs, aizliegts, utt.
Diena pagāja rosoties pa mājām, satiekoties ar Milānu un savācot guvumu no 5 un 10 mārciņām.
0511
Pēdējā laika trakajā skrējienā šāda diena man tiešām bija vajadzīga.
Un vēl secināju, ka tomēr biežāk no tām piecmārciņām un 10 mārciņām šis tas jāpasūta. Tādu naudu nav žēl izdot par drēbēm un beigās nav arī žēl izmest, ja nu kas. :) Bet šoreiz tiešām nopriecājos par tām kleitiņām un jaciņām! :) Ir smuki! :) Ja viss labi, tad varbūt uz kāzām aizdošos tajā melnajā kleitiņā, kas šajā pasūtījumā atnāca. ;)

12.maijs.
0512
Uz darbu gāju ar nelielu satraukumu, jo gaidīju atkal kādus pārmetumus, bet salīdzinoši mierīgi viss bija. Protams, kaudze ne tik patīkamo darbu uzvelta, bet tas mani īpaši neuztrauc, jo jebkurš darbs ir darāms. Un arī piņķerīgie un nepatīkamie ir jādara, jo tā iemācies kaut ko jaunu.
Vakarā aizgājām beidzot arī uz kāzu salonu ar Luetu. Beidzot pasūtījām kleitu. Protams, ilgā domāšana izdarīja lāča pakalpojumu - tā mežģīne, ko gribējām, jau bija beigusies, un tāpēc no piena baltās nācās pārspēlēt visu pasākumu uz sniegbalto. Domāju, ka būs smuki! :)

13.maijs
0513
Darbs, darbs, darbs. Kaut kā sakritis daudz visa - gan atkal viens komandējums, gan visādas vēstules un uzdevumi ar īsiem uzdevumu izpildes termiņiem.
Bet vakarā atvēru vīna pudeli. Sen nebija tā bijis, ka vakarā vienkārši tāpat mājās iedzertu vīnu. Laikam tiešām Luksemburga un stresiņš pie vainas.

14.maijs.
0514
Atkal pienāca paciņa no BalticBox. Pagaidām gribas šo ambrāžu.:)) Gribas kādu pārsteigumu katru mēnesi. ;) Jāatzīst, ka šīs kastītes saturs mani pat vairāk iepriecināja kā iepriekšējais. Madonas karamelītes jau bija pazīstama lieta - biju pirkusi un vedusi tās tētim un Ilveram ar Santu. Tētim un Ilveram viennozīmīgi tās ļoti garšoja toreiz. Tagad mēs ar mīļoto pagaršojām un atzinām par ļoti labām esam! Jā, veikalā tās maksā dārgi un sev visdrīzāk ikdienai diezin vai tādas pirksim, bet kā našķītis ciemakukulim - ļoti labi! :) Ābolu - kadiķu mērce ļoti labi noderēja pie grilētas gaļas! Gardi! Zemesriekstu sviests ir mans ikrīta našķis pie rīta kafijas! :) Sāku apsvērt domu sameklēt to arī kaut kur veikalā, lai varētu turpināt našķēties. Pārējais vēl pagaidām stāv nepagaršots.. ;)

15.maijs.
Mammai vārda diena!
0515
Vispirms mums bija viens plāns, bet tad sanāca cits. Iepriekš bija domāts, ka es ar visiem mammai pasūtītajiem kliņģeriem braucu pie viņas un tad sestdien no rīta pie brāļa, lai savestu auto kārtībā vasarai, bet sanāca savādāk. Piektdien vēl paliku Rīgā ar visiem kliņģeriem. Bet nu vismaz aizbraucu tiem pakaļ un mammas svētkiem par godu apēdu pāris smalkmaizītes. ;)

16.maijs.
0516
Ļoti dīvaina diena sanāca.
Agri no rīta devos Daugavpils virzienā. Turklāt šoreiz pa ne tik tipisku ceļu - caur Aknīsti un Neretu. Jāatzīst, ka ceļa kvalitāte vietām bija ne pārāk laba, tomēr braukt var! Neparastais bija tas, ka tik daudz dzērvju un stārķu, un pīļu sen nebiju redzējusi! Daudz dabas, maz auto! Skaisti!
Kamēr brālis ar manu auto darbojās, mēs, meitenes, par kāzām spriedām. Daudz vēl risināmu lietu, un var redzēt, ja Luetai galvā kalambūrs ir. Bet nu vismaz ielūgumu sagatavoti un Vineta tos apraksta, gredzeni jau nopirkti - topošā vīramāte par tiem parūpējās, fotogrāfs sarunāts, muzikanti arī, vieta - arī.. Tā ka pamazām viss notiek.
Pēc auto savešanas kārtībā ātrais skrējiens uz Depo pakaļ mammas puķei un - uz laukiem! Sākumā biju domājusi par rozi, bet beigās nopirku liluju podu, jo mammai tās dikti patīk. Arī vēlāk mamma pati atzina, ka manējās puķes no visām dāvinātajām šajā gadā ir visskaistākās. :) Redzēs, kas būs, kad iebakstīsim tās dārzā - tā gribētos, lai tās labi iedzīvotos! :)
Ar mīļoto mums sanāca tāda kašķīga diena. Es iepīku par to, ka viņš nespēja konkrēti pateikt, vai vakarā kur ejam atzīmēt sešgadi, vai nē, nu un līdz ar to kašķis uz līdzenas vietas sanāca. Gribējās jau iespītēties un nebraukt atpakaļ uz Rīgu, bet beigās sapratu, ka nevienam citam kā tikai pati sev neieriebšu. Protams, pa vidu izkasījāmies par darbu, par runāšanām, par dzīvošanu kopā - tā teikt - pa visu perimetru. Bet, tagad, ar zināmu laika atstarpi skatoties, saprotu, ka bija svētīgi pakasīties - dažas lietas vismaz ir izrunātas un tagad ir sajūta, ka kaut kas ir mainījies abu galvās. :)
Jebkurā gadījumā sesšgade sanāca tāda dīvaina diena..

17.maijs.
Pēc nogurdinošas sestdienas svētdiena bija ļoti dīkdienīga.
0517
Brokastīs sakārojās sen neredzēts viesis mūsmājās. Lielās, foršās vafeles! Agrāk vafeles cepu ļoti bieži, bet pēdējā gada laikā kaut kā atmetu šo ieradumu.
Pēc tam žurnālu lasīšana, tv skatīšanās, mājas piekārtošana un sarunas..
Mierīga un dīkdienīga svētdiena. Bez nožēlas par to, ka neesmu aizbraukusi uz vasarnīcu, ka neesmu palikusi pie vecākiem...Diena pašai sev.

18.maijs.
0518
Auksta un lietaina diena. Tik auksta, ka pat vējeni izvilku ārā. Pretīgi. Gribas siltumu un sauli.
Darbā - darbs. Bet apsolīju sev, ka mājās darbu nesīšu mazāk un ka necepšos tik daudz par to, kas notiek tur. Jo jēgas jau no tā nav.

19.maijs.
0519
Pirms komandējuma rauju darbus. Pirms priekšnieka garā komandējuma rauju darbus. Gribas ātrāk visu pabeigt, jo termiņi strauji tuvojas, bet darāmo darbu kaudze - ļoti liela.

20.maijs.
Un atkal aizskrējām līdz salonam!
0520
Pirmā laikošana. Katrs gabals vēl atsevišķi, bet vismaz jau Lueta spēj saprast tērpa aprises. Kad pielikām klāt mežģīni, tad kādā brīdī pamanīju tādu īpašu mirdzumu viņas acīs! Redzu, ka viņai patīk! :) Un tas jau ir galvenais!
Toties pašai stress tā dēļ, ka lidostā īpašo drošības pasākumu dēļ, ir jābūt 3 stundas agrāk. Parasti uz reisu, kas izlido 6:40, es ierastos 5:40-5:45, līdz ar to celtos 4:40-4:45, bet šoreiz plānoju lidostā būt jau ap 4 rīta. Nav trīs stundas, bet nu.. Tas nozīmē, ka jāceļas vēl pirms trijiem... un ielidoju es 1:35 naktī no ceturtdienas uz piektdienu.. Teju diennakts būs uz kājām... Traks komandējums stāv priekšā!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 9:31 pm GMT.