smth
23.marts-2.aprīlis 
4th-Apr-2015 03:04 pm

23.marts.
0323
Pirms dāņu vizītes vēl cenšos nokopt citus darbus, kas uzkrājušies. Un nemitīgi apbrīnoju mākslu nolekt no darbiem un atbildības. Tiešām apbrīnoju. Un nedaudz žēl, ka es tā nemāku.

24.marts.
0324
Tā diena klāt! Pirmā reize kad pati no sākuma līdz beigām tiku galā ar kādas citas valsts pārstāvju uzņemšanu. Gan tīri organizatoriskās lietas - zāle, kafija, cepumiņi un končas, gan arī cilvēku sarunāšana, kas piedalīsies no mūsu puses, gan arī visa komunikācija ar dāņu pusi. Un šī bija pirmā reize, kad pati vadīju sanāksmi svešā mēlē.
Viss izdevās! Un pašai prieks par to! TIkai nedaudz rūgtuma sajūta par attieksmi no virsvadoņa puses.. Priekšnieks kādu mēnesi iepriekš vienkārši pateica, ka dāņi viņu neinteresē un vispār neko šajā jautājumā nedarīja un neiesaistījās.
Bet labi, kas labi beidzas!

25.marts.
Māras un Mārītes tika apsveiktas un nosvinētas! :)
0325
Lai arī varētu likt Māras vārda dienas svinības, tomēr.. tomēr tas nebija tik spilgi, kā sanāksme pie tirgotājiem LDDK zālē. Līdz šim parasti man ir bijusi diezgan nepatīkama sajūta pēc šādām tikšanās reizēm. Bet šoreiz kaut kā viss bija savādāk. Vai arī es pati esmu nedaudz mainījusies un neuztveru dažas lietas tik sakāpināti.. Nezinu. Bet priecē tas, ka tiešām sanāksme, manuprāt, sanāca visnotaļ mierīga un sakarīga.

26.marts.
0326
Ceturtdienas - dīgstu piegādes dienas! :) Tas ierasto darba dienu kaut nedaudz padara priecīgāku. :)
Šajā reizē nolēmu nedaudz izvekt eksperimentu - paņemt griķu dīgstus. Garša..hmm.. interesanta. Nav tāda asumiņa, kā ir piemēram kāpostos, redīsos vai sinepēs un kresēs. Drīzāk teiktu, ka ir tādi skābeni tie dīgsti. Un, ja godīgi, īsti nesapratu, vai man patika, vai tomēr nē. ;) Būs vien laikam vēl kādreiz jāpaņem kāda kastīte, lai saprastu, kā ir! :)

27.marts.
0327
Atkal darbs.. atkal nedēļas nogurums. Bet vakarā mīļotais atstiepa galdu. :) Sākumā gan šķobīju degunu, bet šobrīd vairs nespēju iedomāties māju bez šī galda - ļoti lieti noder, veicot visādus darbiņus. :)

28.marts.
0328
Beidzot laiks sākt mazo pavasara tīrīšanu. Logus mazgāt vēl nesadūšojos - pārāk auksti un vēl putekļi gana daudz būs, bet pēc mēneša noteikti jau varēs sakopt mājas acis pilnībā. Toties uztaisīju revīziju uz palodzes. ;) Puķu šobrīd ir gana daudz savairojies, bet zinu, ka trīs mazie orhidejēni drīz ceļos pie saviem jauniem īpašniekiem. ;) Savukārt ziemassvētku kaktusi joprojām zied - kā sāka pirms Ziemassvētkiem, tā turpina līdz Lieldienām! :) Pašai pat nedaudz pārsteigums ir par to. Bet laikam jau viņiem dikti patīk vieta, laistīšanas režīms, ja šādi izsaka savu pateicību. ;)

29.marts.
0329
Lai nesēdētu pelēkā Rīgā, nolēmu doties Kurzemes virzienā, kur visi laika pareģi solīja saulainu laiku. Domāts, darīts! Braucu pa sev ne tik raksturīgo ceļu - cauri visai Jūrmalai. Jā, olas saripinātas daudz kur, un.. nežēlīgi ceļu remonti. Ķemeros nervi neizturēja un nolēmu, ka nebraukšu ne uz kādu jūru. :D Aizbraucu līdz Tukumam, tomēr jūra joprojām dikti vilināja. Līkumojot pa Tukumu, nolēmu, ka šeit nu gan noteikti atkal ir jāatgriežas un jādodas izpētīt pilseta kājām. Bet to nākamreiz. Pa maziem, klusiem celiņiem tomēr aizbraucu līdz Plieņciemam. Ciemos pie baltās kāpas. ;) Joprojām lieliska vieta! :) Iztaigājos, nolauzu pāris pūpolzarus un kadiķzariņu. Nu, jauka man tā pūpolsvētdiena bija! :)
Un redzēju pirmo stārķi un dzeltenu tauriņu, un divas ārkārtīgi skaitas dzērves tīruma vidū..
Pavasaris ir klāt! :)
DSC_7252

DSC_7255

DSC_7259

DSC_7269

DSC_7280

DSC_7286

pupoli

30.marts.
Konference Saeimā.
0330
Bija nedaudz sajūta, ka priekšnieks zobus griež par to, ka arī es esmu šajā pasākumā, jo: "kādam taču ir jāstrādā"... Tomēr šis bija tas gadījums, kad man bez maz vai automātiski bija jābūt tur, jo galu galā, esmu alternate member.
Pasākums, kopumā ņemot, gana interesants bija, bet, kā jau parasti, secināju, ka būs vien tas survey jāpalasa, lai kaut kas vairāk galvā aizķeras. :)
Vakarā, mājās ejot, izmetu loku gan operu un spontāni nopirku biļetes uz operu un baletu. :)

31.marts.
0331
Rīts sākās pretīgi - ar lielu dzirksteļu šalti, nomira gludeklis. Un, protams, izsita korķus.
Ja godīgi, tad vienmēr tādas tehniskas ķibeles mājās, man spēj pamatīgi sabojāt garastāvokli uz visu dienu. Un, ja godīgi, krietni vairāk par visu citu šajā dienā mani interesēja jauns gludeklis un kārtība mājās. Jā, nebiju plānojusi, ka būs tāds lielāks pirkums pirms algas, tomēr sapratu, ka gludeklis ir tā lieta, kas, jācer, kalpos vismaz gadus desmit (kā iepriekšējais). Lasīju, salīdzināju, vērtēju, līdz beidzot pasūtīju! Jo man bija svarīgi, lai pirms Lieldienām tomēr ir normāls gludeklis mājās. Pie reizes pasūtīju arī mammai kāroto blenderi, lai nu viņa var sākt sev visādus zaļos kokčus taisīt, un vasarā arī zaļumus varēs smalcināt. ;)

1.aprīlis.
Nekādu joku! :) Ne es kādu izjokoju, ne mani kāds izjokoja. ;)
0401
Bet dienas prieciņš pilnīgi noteikti bija bērzu sula. Šogad kaut kā maz un vēlu pie tās tiku, bet labi, ka ir! :) Garda! Paldies Līgai par rūpēm! :))

2.aprīlis.
Īsā darba diena pirms Lielās piektdienas..
Kā parasti - darbā tematiskā izstāde.
0402

Bija arī pasākums. Patiesībā, lai arī ne pārāk man gribējās uz to iet, beigās secināju, ka tomēr forši bija! :) Neviens tevī neradīs prieku, ja pats to negribēsi un pats tam neļausies. :)
Un forši tomēr, ka ir tik īsa darba diena - var atnākt mājās un kaut ko parosīties, un atpūsties... :)

DSC_7290

DSC_7293

DSC_7305

DSC_7309

DSC_7310

DSC_7314

DSC_7333

DSC_7340
This page was loaded Apr 25th 2024, 11:55 am GMT.