smth
20.-22.februāris 
22nd-Feb-2015 08:38 pm

Diena sviestaina. Viena sanāksme no rīta. Tā kā visi bija steidzīgi, tad pusstundas laikā visu ātri izrunājām, un tas ļoti iepriecināja.
Otra sanāksme pēcpusdienā. Lai arī e-pastā bija minēts, ka, iespējams, visu izrunāsim pusotrā stundā, sanāksme ievilkās krietni pēc plkst.17. Vairāk nekā trīs stundas telpā, kurā sāk pietrūkt gaiss un kļūst karsti... Kādā brīdī viss sāka kļūt neproduktīvi, jo to, kas būtu varbūt jāizrunā dažiem cilvēkiem savā starpā, nācās klausīties visiem.. Nedaudz dusmu uzsita tas, kā daudzu cilvēku laiks tiek šķērdēts..
Tā kā vakarā bija jādodas pie Līgas uz dzimšanas dienas svinībām, tad vēl vairāk besis sāka parādīties, jo saproti, ka bez kavēšanas nekādi nesanāk ierasties.
Tomēr loģistikas jautājums galu galā beidzās labi. Mīļš paldies, [info]minija, par to! Bez Tevis šoreiz tiešām nesanāktu visu tik labi noorganizēt.
Līgas dzimšanas dienas svinības Kaupēna dzirnavās. Lai arī nesanāca dienas gaismas laikā ieraudzīt šo vietu, tomēr tas, ko redzēju, man iepatikās. Vieta, kur kādreiz varētu atgriezties. :) Ja salīdzina Kaupēna dzirnavas un Kučuru dzirnavas, tad pirmās šobrīd man tiešām labāk patīk. :)
Nedaudz baidījos no tā, ka patiesībā nevienu, izņemot Līgu, īsti nepazinu, tomēr galu galā viss bija forši. Nedaudz atgādināja tos sensenos laikus, kad bija tā foršā un sirsnīgā kompānija vēl tur laukos.. Tiešām sāku saprast, ka ir dažas lietas, kas no tiem laikiem pietrūkst...

0220

Viennozīmīgi varu teikt, bija foršs vakars! :)
Tā kā mājās bijām īsi pirms trijiem, tad sestdiena bija pidžamdiena. Visu dienu dīdījos attiecībā uz to teātri, bet slinkums lika palikt mājās un nekur nesteigties.
Ar kafijas un tējas krūzēm, ar našķiem un ne našķiem nodzīvojos pidžamā zem dūnu sedziņas uz dīvāna līdz vakaram. :)
0221
Ja godīgi, nemaz nav žēl, ka tā, jo izdevās uztaisīt mazo sarakstiņu par pasākumiem, kurp gribas aizdoties. Šo to palasīju, šo to noskatījos. ;) Bez liekas steigas un pienākumiem.

Šodien tomēr sarosījos. Mīļoto palaidu uz darbu, bet pati pakrāmējos pa māju. Saliku šo to izmešanai un izmetu arī. Atliku lietas, kas jāaizved mammai. Man laikam ir sākusies pavasara tīrīšana. Bez liekas steigas, tomēr gana mērķtiecīgi. ;)
Pēc tam aizbraucu pavazāties pa veikaliem. Nopirku Līgai dāvanu karti, ko dāvināsim no kolēģiem. Vēl gan jānopērk atklātne un puķes, bet to varēs izdarīt rīt. Atkal paslīdēja kāja uz gultas veļu. ;)) Tā kā kādu brīdi jau esam pārgājuši uz vienu lielu segu, tad "mazā" gultas veļa brauks pie mammas, bet "lielā" pamazām iegulsies mūsmājas plauktos. :) Joprojām brīnos par to, ka ir cilvēki, kas pērk sintētisko gultas veļu. Tiešām zem tādas var gulēt???? Man pašai viennozīmīgi patīk kokvilna, vai vēl labāk - lins! ;)
Pēc pārtikas iegādes vēl izmetu nelielu loku pa pilsētu, bet diemžēl pelēkais laiks nu nemaz nevilina kaut kur braukt un staigāt. Slīmests esmu. :)

0222

Bet, atbraucot mājās, cepeti uzcepu, drēbes izgludināju, plauktus nedaudz patīrīju. ;) Jūtos malacītis.
Ar mammu vakarā sazvanījāmies, un izrādās bija zvanījusi Zeta. Krietnu brīdi bija pazuduši kontakti, bet tagad Zeta pati atrada vecāku telefona numuru. :) Izrādās, ka viņai krietns vecums jau - 86 gadi, bet vēl ar visu tiekot galā. Marija, Jāņa sieva, aizgājusi citā saulē pagājušajā gadā. Viņai bija 90. Ar mammu jau norunājām, ka ik pa brīdi pūreniekiem jāuzzvana, lai nepazustu tomēr saikne ar man vectēva māsas bērniem un bērnubērniem. :)

Nākamā nedēļa nebūs viegla, jo komandējums-viendienītis priekšā. Pēc pēdējās reizes, kad priekšnieks uzbrauca par manu vēlāku nākšanu, biju nolēmusi par spīti atnākt agrāk, turklāt zinu, ka pēc atgriešanās nākamajā dienā būs sanāksme diezgan agri no rīta, saprotu, ka būs ļoti, ļoti, ļoti, ļoti, ļoti grūti. Bet gan jau.. Turklāt nedēļas nogalē plānoju aizbraukt pie vecākiem un brāļa.. Oi, būs sarežģīta nedēļas otrā puse.
Bet viss gan jau būs labi. Savāk nevar būt. ;)
This page was loaded Apr 23rd 2024, 3:42 pm GMT.