smth
16.-19.februāris 
19th-Feb-2015 09:40 pm

16.februāris.
Protams, atkal darbs, darbs, darbs. Un visu dienu iekšēji tirinājos par tikšanos vakarā. Forši ir satikt draugus, bet nu pirmdienas vakars.. alkohols.. tas nedaudz biedēja. Jo pirmdienas ir grūtas dienas un visa nedēļa vēl priekša.
Tomēr secinājums ir pavisam cits. Ja visu dara saprātīgi, tad arī nākamajā dienā nav grūti! Un nedēļa sākas forši! Kā Rūta teica, Martiņa regulāri pirmdienas ieplāno kādu teātri, tikšanos vai ko citu - tā nedēļa vieglāk dzīvojas! :)
Un vēl bija nedaudz dīvaina sajūta. No vienas puses bija forši pēc ilgāka laika atgriezties Klondaikā. Bet tajā pat laikā kaut kas ir zudis no tās iepriekšējā šarma. Agrāk tur bijām visnotaļ bieži, bet tagad, labi jau reizi divos gados iegriežos. Viss mainās...
Bet vakars vienalga bija foršs.
0216

17.februāris.
Darbā kārtējie sviestiņi. Sasāpēja sirds par to vienu norādi, kas acīmredzami tomēr nav patiesa. Bet nu labi. Ir tā, kā ir.
Tā kā jau vairākas dienas domāju par to, ka gribas kādu jaunu veļas gabaliņu nopirkt, tad vakarā pēc darba aizgāju līdz Rosmei. ;) No vienas puses, man tik ļoti patīk visas tās rišiņas, mežģīnes utt., bet no otras puses veļas veikali un grāmatnīcas ir tie veikali, kur varu pazust uz stundām. Tāpēc arī reizēm atlieku veļas veikalu apmeklējumu uz brīdi, kad tiešām ir daudz laiks vai arī uz tādiem brīžiem, kā šoreiz, kad noskaņojums ir štruntīgs un gribas sevi iepriecināt.
0217
Pāris stundas veikalā un šis tas iegūts īpašumā. ;) Mīļotajam arī patika rezultāts. ;) Visi apmierināti un laimīgi. ;)

18.februāris.
0218
Visa diena darbā. Izvēlāmies no darba tikai 19:15... Kamēr veikals un ceļš līdz mājām, jau teju pusdeviņi bija. Līga vēl vēlāk ieradās mājās.
Viss taču ir..lādzīgi...

19.februāris.
Jau ceturtdiena. Atcerējos par to, kad radio stāstīja par "Ir" saturu.
Dīgstus saņēmam. Zanes un Mariku, un Dainu apsveicām. Končas dabūjām. Darbi virzās uz priekšu, bet.. bet rūgtums joprojām par notiekošo ir.

0219

Viss būs labi! Gan jau!
Dāvana rītdienai šodien arī nopirkta. Rīt, jācer, būs labi. Ja nebūs labi, tad brauks mājās! :D
This page was loaded Apr 25th 2024, 7:07 am GMT.