smth
Commenting To 
15th-Feb-2015 08:11 pm - 8-15.februāris

8.februāris. Svētdiena.
Kad saule ārā spīd, tad viennozīmīgi ir jāizbrauc kāds loks.
0208
Protams, pa vidu gan uzsniga, gan atkal uzspīdēja saule, gan pamatīgāk iepūta vējš, bet vienalga - prieks par svaigo gaisu, sauli bija liels. Nekas ziemā nav labāks par saulainu dienu! :)

9.februāris. Pirmdiena.
Parasti man pietiek ar rīta lielo krūzi kafijas ar pienu. Bet šajā dienā tik ļoti nāca miegs... Nācās riktīgi stipru kafiju taisīt, lai vismaz nedaudz sevi pie sajēgas noturētu.. Miegs, miegs, miegs - visnotaļ aktuāls jautājums man pēdējā laikā. Darba dienās nesanāk normāli aiziet gulēt un savlaicīgi pamosties, bet brīvdienās garie rīti un vēlie vakari. :) Bet pirmdienās pēc šādām brīvdienām ir ļoti grūti.. Kofeīns ir tas, kas mani glābj...:)
0209

10.februāris. Otrdiena.
No rīta policija, kur sapratu, ka nekas vienalga nenotiks un neviens neko nemeklēs un grib ātrāk visu palaucīt zem paklāja šo lietu. Korāns un arābu valodā izdrukātā lapiņa..
Pēcpusdienā - Latvijas Radio. Forši pēc zināma laika atkal atgriezties radio un tiešraidē. Tiesa - jauna pieredze bija raidījums - Ģimenes studija. "Bērna nopulēšana" ir lielisks jauns vārdu salikums, ko, šķiet, sākšu izmantot. ;)
Pasmēju par to, ka esmu tāda runājošā galva mūsu departamentā. :>
0210

11.februāris. Trešdiena.
0211
Dienas notikums - zobu dakteris. Šoreiz tā smagāk, jo bija jāņem nost vienam zobam plombe, lai var otru zobu salabot. Daktere pabrīdināja, ka var visādi būt ar to zobu, kuru šoreiz patraucējām. Savulaik Dzintra jau teica, ka tam lielajam zobam plombe ir iegrimusi, bet, ja nesāp, tad nekas. Šoreiz tieši tāpat daktere teica, ja nesāp, tad ir labi, ja sāp, tad.. tad jāvelk būs ārā nervs.
Tā ka vesela kaudze instrukciju man ir iedotas. Pēc kāda pusgada būs jāaiziet atkal, lai apskata, kā viss izskatās. Bet šobrīd.. šobrīd ar zobiem viss ir beidzies. :)

12.februāris. Ceturtdiena.
Dienas prieks - divas paciņas! :) Gaidīju tikai somu, bet atnāca arī kleita. ;) Šoreiz kaut kā diezgan raiti abi sūtījumi atnāca. Un forši ir tas, ka nav vilšnās sajūtas ne par vienu, ne par otru. ;)
0212
Tiesa, uz papēžiem pēdējās dienās diezgan daudz sanāk cilpot apkārt, līdz ar to no pasta knapi atvilkos līdz mīļotajam. Vairāk nekā 8 km tika nosoļoti šīs dienas laikā.

13.februāris. Piektdiena.
Darbs, darbs, darbs! Novērtēšana - tikai rakstveidā un priekšnieks pats to ierosināja.
Vakarā tomēr saņēmos un to trīskrāsu šokolādes torti uztaisīju.
0213
Ir lietas, ko nākamreiz varbūt darīšu nedaudz savādāk, bet kopumā - ir garda torte! :))

14.februāris. Sestdiena.
Izgulēties, atpūsties, palasīt kaut ko, panašķot - tāds bija dienas plāns. Un izdevās to īstenot. Tiesa, noskaņojums tāds diezgan štruntīgs bija visu dienu. Un ik pa brīdim uzmācās puņķis un asara.
Bet bija arī labas lietas :)
Mīļotais uzdāvināja jaunu orhideju manai kolekcijai. ;)
0214

15.februāris. Svētdiena.
Saule spīd, tātad - jābrauc!
Nedaudz pamocījos ar signalizāciju, bet viss beidzās labi. :) Devos ceļā, īsti nezinot, kur tad braukšu. Galu galā aizbraucu līdz Bauskai. Stundu vazājos pa pilsētu - pamatīgi izstaigājos. Un secināju, ka jābrauc būs vēl uz Bausku, lai arī muzejus apskatītu un līdz pa saliņu pastaigātu. :)
Un dienas prieks šoreiz viennozīmīgi bija saulriets. Debesis Dolē tik skaistas bija! Gandrīz visās varavīksnes krāsās!
0215
Bija laba diena. Un labi ir tas, ka tas drūmais, kas bija atnācis, tika nedaudz aizbiedēts prom. :)

Un šeit pāris bildes iz Bauskas
DSC_6955-2r

DSC_6965-2r

DSC_6971-2r

DSC_6979-2r

DSC_6987-2r

DSC_6997-2r

DSC_6999-2r

DSC_7003-2r

DSC_7013-2r

DSC_7022-2r

DSC_7031-2r
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 18th 2024, 3:14 pm GMT.