smth
3.februāris-6.februāris 
6th-Feb-2015 07:58 pm

3.februāris
No rīta darbs, bet pēcpusdienā EMCO/SPC konference.
0203
Laikam tiešām sen nekur neesmu bijusi uz tāda veida pasākumiem, jo..jo bija interesanti! Ja bieži brauc, tad kādā brīdī atēdas tas viss. Savulaik tieši tā arī bija, tad ieturēju vairāku gadu pauzi un liku meitenēm braukt - klausīties, mācīties, analizēt. Tagad atkal esmu nokļuvusi nedaudz informācijas vakuumā. Diemžēl. Bet neko nevaru mainīt, ir jāpieņem šī situācija.
Bet konference tiešām, manuprāt, izdevās! :)
Un varu pielikt ķeksīti - beidzot arī es līdz tam stikla kalnam aizgāju! :) Joprojām varu teikt, ka ārpuse man nemaz nepatīk, bet tā iekšiņa (vismaz tik daudz, cik redzēju), tomēr man dikti patika! :)
atrijs

gramatas

biblioteka

Bet vakarā, mājupceļā, pilnmēness pilnā krāšņumā! :)
tilts

4.februāris.
Rīta cēlienā bija jābūt divās vietās - bibliotēkā un Rīgas Satiksmē. Tā kā sapratu, ka RS ir svarīgāks pasākums, tad devos turp. Labi, ka mīļotais aizveda līdz pastam, līdz ar to paguvu savu paciņu saņemt agri no rīta un savlaicīgi pagūt uz RS biroju.
0204
Sanāksme (pārsteidzošā kārtā) bija gana mierīga un konstruktīva, bet tomēr ilga. Jā, nevaram visas problēmas uzreiz atrisināt, bet vismaz solīti pa solītim domājām par risinājumiem. Protams, saprotu, ka visdrīzāk ideja par samaksas panta grozīšanu tiks bīdīta. Jāsagaida vien idejas un priekšlikumi.
Pēc sanāksmes līdz centram mūs visus atvizināja ar elektromobili. Klusi un videi draudzīgi :))
Pēc tam darbs un zobārsts. Vēl viens zobiņš salabots. Un atkal vizīte pieteikta uz nākamo nedēļu. Ja jau sāku šo lietu kārtot, tad jāpabeidz, lai vairs nav jāatgriežas kādu brīdi.

5.februāris.
Darbs, darbs, darbs un.. zobu higiēna! :D Bet zobus tak neies fotografēt. Jā, ir forši, kad visi zobiņi ir smuki, smuki, bet bildēt zobus.. nu tas jau būtu par traku!:)) Dienas beigās tomēr tik ļoti sakārojās pavasaris, ka ieskrēju netālu esošajā bāzē un paķēru saišķi dažādu tulpju. Zinu, ka viņu mūžs nebūs ilgs, bet vienalga - gribas pavasari! :)
0205
Nogurums arī sakrājies liels, vakar mīļotajam uz pleciņa pie tv nolūzu jau ap desmitiem. Stundu pašņācu un aizvēlos uz gultu. :)) Kā šorīt smēju, ja es aizmiegu pie tv, tad tiešām miegs ļoti, ļoti, ļoti nāk.

6.februāris.
No rīta bija grūti piecelties. Bet pēdējā dienā kaut kā jāsaņemas. Vispirms viena emocionāla sanāksme, pēc tam brauciens uz PMLP un sanāksme tur.
0206
Vispār tā braukāšana gan uz IeM, gan PMLP, gan VID tomēr prasa daudz laika. Reizēm sanāk, ka vairāk laika pavadi braukājot turpu-šurpu, nekā pašā sanāksmē.
Bet tas nu tā.
Beidzot piektdiena un var atvilkt elpu. ;) Un šovakar mājās būs vistas cepetis - tas pamazām sāk piesmaržot māju. :) Vispār jau laikam jāņem nākamreiz divas vistas - vienu, lai var pirmajā vakarā uzcept cepeti, bet otro tad zupās un sacepumos, un sautējumos gatavot. :))

Nedēļas nogales plāns? Paadīt un aizbraukt līdz Jelgavai, un palasīt, un sakārtot drēbes, un gatavot kaut ko garšīgu ;) Vārdu sakot, atkal dīkdienība prātā! :)
This page was loaded May 3rd 2024, 5:09 pm GMT.