smth
Commenting To 
13th-Jan-2015 09:19 pm - 10.-13.janvāris

10.janvāris.
Viennozīmīgi dienas bilde ir šī:
0110
Visu dienu ķiķināju par to, kā mīļotais naktī sapņos kāvās un beigās es atrāvos nedaudz pa zodu.. :))
Darba diena kopumā pagāja mierīgi, lai gan, ja godīgi, ir grūti sešas dienas strādāt.. :)

11.janvāris.
0111
Mīļotais pavisam aizsmacis un ar ļoti sāpošu kaklu, tāpēc nācās vien ķerties klāt tam, ko šajā ziemas sezonā vēl nebijām izdarījuši - burvju dziras gatavošana. Tā kā dzērvenes no vecākiem neatvedu, tad nu ķēros klāt citroniem. Kilograms citronu un ķiploku un vēl medus pa virsu..būs laba dzira, lai tikai kārtīgi savelkas!
Izbraucu ar auto līdz veikalam, saprogrammēju radio un saregulēju visu tā, kā man ir ērtāk. Būs vēl kādu brīdi jāpierod pie jaunā maģīša, bet tas jau ir tikai biežākas lietošanas jautājums.
Un, jā - viena brīvdiena tomēr ir par maz.

12.janvāris.
0112
Beidzot saulīte uzspīdēja un ir tik labi un priecīgi! :) Bet pati diena pagāja darbos, darbos, darbos.. Aizvien vairāk veļas virsū visādi pēkšņie darbi, bet tas jau vismaz līdz jūnija beigām tā turpināsies. Jāiztur!

13.janvāris.
Zajcam dzimšanas diena. Apsveicu, nedaudz pačatojām..un sarunājām,ka tiklīdz viņi ir gatavi uzņemt ciemiņus, braukšu uz Cēsīm! :)
0113
Darbā atkal daudz darba.. Bet dienas prieks - paciņa pastā - beidzot sāku saņemt to, ko decembra otrajā pusē no aļika pasūtīju! :)
Jāatzīst, ka spogulis uz ielām padarīja nedaudz bažīgu mani, tomēr līdz pastam un atpakaļ aizgāju normāli - nenokritu. :)) Bet vispār-kopumā gājiens sanāca gana ekstrēms, bet no otra puse - bija labi tā izstaigāties! :)
Vārdu sakot, oms ir gana labs, nogurums arī ir..tas nozīmē, ka savlaicīgi aizkasīšos gulēt! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 7:16 pm GMT.