smth
8. un 9.gada diena 
9th-Jan-2015 08:31 pm

0108
Vakardienas lielais prieciņš ir par to, ka tomēr mums izdevās saorganizēties dīgstu pasūtījumam. :)Vakar saņēmām pirmo porciju un nākamā jau būs nākamceturtdien. Forši, ka kolēģi paši sāka mani meklēt, jo pašai jau bija iekāriens nedēļu ātrāk kādu zaļumu pasūtīt. :) Jau otro gadu pēc kārtas janvāra sākums ir tas brīdis, kad kārojas mazās vitamīnu bumbas - dīgsti. Turklāt garšas kārpiņām joprojām visgaršīgākie šķiet rukola, kreses, zirņi, brokoļi un baziliks. ;)Redīsiem un sinepēm jau arī nav ne vainas, bet tos plikus es kaut kā nespēju apēst.
Vakar bija vēl viens dienas prieks - [info]minija ciemošanās mūsu ofisā. :) Bija riktīgi forši Tevi satikt! :))) Un šokolāde bija dievīga! :) Un maisiņa saturs tikpat burvelīgs - daļa stāv šobrīd uz galda, bet daļa - saldētavā. Mēs vakar prātojām ar ko tas, kas mums tagad stāv saldētavā, atšķiras no LV pieejamā... Tā arī nesapratām. Tumsoņas esam! :))

Toties šodien rīts sākās ar prieku par to, kāds skats paveras aiz loga:
0109
Viss smuki balts apsnidzis. Bet prieks ilga precīzi stundu - līdz nācās iziet ārā. Tā kā temperatūra ir ap nulli, tad, protams, ielās ir žļurga! Ietves slidenas, ielas slapjas, krustojumos vispār var peldēt! Nosmējos, ka es šodien kā pingvīns - tur kur jāiet, tur eju pareizajā pingvīna stājā, kur ūdens, tur peldu! :D
Darbā sākam aizvien vairāk izjust PRES. Šodien īsti pat pusdienas nebija laiks paēst - kaut ko ik pa brīdim iestum mutē, bet nevari tās padsmit minūtes mierīgi pasēdēt. Bet pie tā vien jāpierod.
Un forši bija pēc darba vēl aizskriet pie frizierītes! :) Abas nosmējām, ka šoreiz krāsa matos neiekodās tā, kā vajadzētu, bet rezultāts man patīk, jo parasti pirmajās dienās pārdzīvoju, ka tonis ir nedaudz tumšāks nekā man gribētos. Tomēr parasti zinu, ka tas tonis tomēr ātri nomazgājas un tad kādu brīdi ir tas, kas man tiešām iet pie sirds, bet pēc tam atkal ir pavisam nomazgātais tonis, kas man nepatīk vairs. ;)) Un nosmējām, ka šoreiz man ponijs kaut kā negribēja augt, jo pārējie mati krietni paaugušies, bet ponijs tā arī acīs nebija sācis līst. :D Un forši, ka aizmugurē pavisam nedaudz īsākus nogriezām matus - tā viņiem (varbūt) būs mazāka vēlme izvērsties uz citu pusi, nevis uz to, uz kuru veidoju. :))
Un tagad.. tagad foršs vakars ar divām picām no pizza express. Piegāde tiešām zibenīga arī šajos nejaukajos ceļu/ielu apstākļos. Pagāja 23 minūtes un karstas picas biju mājās! :))
Eh.. šodien tomēr šī diena bija forša, jo sākās ar ziemas pasaku aiz loga! :))
Vēl kādu brīdi jāpaizklaidējas un jātin gulēt - rīt pilnā darba diena.
Comments 
10th-Jan-2015 11:37 am
par to kas saldētavā- vai tad viņš ir nopērkams arī pie mums? Kurā veikalā?
p.s. labrīt :P
10th-Jan-2015 11:55 am
Es nezinu... ;) Tāpēc arī mēs sēžam un skatamies, un domājam, kas tas ir. ;)))

P.S. labrīt!
Negribi šovakar pēc 17:00 aiziet uz Marka Šagāla izstādi un pēc tam koooofe? :)
10th-Jan-2015 12:00 pm
sēžat un skataties?!?! Es sapratu, ka ir atvērts un degustēts!!!! Nu labi :) tad ceru kaut kad izlasīt ierakstu par to, ka tiek atvērts un pagaršots :) :D
10th-Jan-2015 12:02 pm
Saldētavā šobrīd tomēr ielikām.. :) Tāpēc vēl neatvērām :)
10th-Jan-2015 12:04 pm
:)
10th-Jan-2015 12:05 pm
Un ko par Šagālu saki? :>
10th-Jan-2015 12:09 pm
kaut kā neuzrunā mani muzeji :( šodien :)
10th-Jan-2015 12:11 pm
Nju skaidrs..... :(
10th-Jan-2015 12:13 pm
neskumsti, viss ir pa balto :P
10th-Jan-2015 12:15 pm
Vot atkal kurvītis... ;(( :))
10th-Jan-2015 12:28 pm
neuztver to par kurvīti :( Tu jau mani varētu saprats, kas ir pidžamu periods :D :D :D....
This page was loaded May 2nd 2024, 7:51 am GMT.