smth
3. un 4.gada diena 
4th-Jan-2015 05:48 pm

3.janvāris
0103
Jau sāku nedaudz nogurt no tik daudz brīvdienām un pelēkiem laika apstākļiem. Vakar audzināju raksturu un mazāk sēdēju pie datora. Tās magones neliek mieru, tāpēc ķimerēju vien augšā to savu magoņu lauku. :) Ik pa brīdim gan palasīju arī žurnālus, pa kādai filmai iekš tv arī noskatījos.
No rīta aizvēlos līdz Stockmann, nopirkt bezcukura saldumus un lakto (puncis pēc svētkiem sāk prasīt atgriešanos pie ierastās, normālās pārtikas :) ) Biju pārsteigta nedaudz par to, cik daudz cilvēku bija veikalā un visi drudžaini kaut ko meklēja plauktos, jo ir taču iestājies atlaižu laiks! Noraustīju plecus par tādu apsēstību, jo mani šis viss nemaz nevilināja. Neticu, ka tiešām ar tām atlaidēm būs lietas par tiešām draudzīgām cenām nopērkamas. Jā, esmu skeptiska, bet neko darīt.

4.janvāris.
Nu, jau gana sēdēts mājās, tāpēc nolēmu, ka šodien, pirms atdotu auto remontam, jāizmet maziņš loks līdz veikaliem. Tas nekas, ka slapjš sniegs sāka no rīta jau gāzt. Gribējās tādu ziemīgu braucienu. ;)
Visupirms aizbraucu uz Depo, jo visādus štruntus mājai vajadzēja. Pēc tam ar mazu loku līdz sliktajam veikalam "Siberika", kur atkal pilnas rokas sagrābos, un nedaudz augļu un dārzeņu Rimi paķēru.
Vārdu sakot, veikalu diena, bet tas nav svarīgākais šajā dienā. Dienas bilde tomēr ir saistīta ar braukšanu. Kāpēc? Tāpēc, ka braukšana ir viena no tām lietām, kas man patiešām sagādā prieku - vienalga, vai sēžu pie stūres, vai sēžu blakus. :)))

0104-2
This page was loaded May 2nd 2024, 10:13 am GMT.