smth
1.un 2.gada dena 
3rd-Jan-2015 12:30 pm

1.janvāris.
Dzerts maz - tas labi. Gulētas daudz - arī labi. ;)
Pa dienu palasīju žurnālus - galu galā tās kaudzes kaut kā jākausē. Šogad neabonēju neko, jo.. jāizlasa tas, kas ir pašai atnācis un kas no mammas atvests. Tiesa, pamanīju, ka ir zināms progress. Kādu brīdi atpakaļ centos izlasīt žurnālu no vāka līdz vākam, bet tagad lasu tiešām tikai to, kas interesē. Nav vajadzības zināt pilnīgi visu - vienalga nezināšu nekad visu. Jā, varbūt redzeslauka paplašināšanai nebūtu lasīt maksimāli daudz dažādas lietas, tomēr pagaidām jāizlasa tas, kas interesē. Turklāt paralēli vēl cenšos palasīt iepirktās grāmatas, lai var tālāk tās nodot Luetai vai bibliotēkai un lai var nopirkt atkal jaunas grāmatas. :)
Toties vakarā aizgājām uz ķinīti - Seventh Son (I) (2014).
0101
Filma patika vizuāli, bet stāsts dažos mirkļos likās nedaudz samocīts. Kopumā nolēmām, ka filma varētu saņemt stabilu 7, bet ne vairāk. :))Tomēr pats galvenais, ka abiem tomēr nebija žēl par iztērēto laiku un naudu. ;)))

2.janvāris.
Ne uz Ziemassvētkiem, ne Jauno gadu netaisīju kopš bērnības ierastos salātus - rasolu un siļķi kažokā. Bet garšas kārpiņas to sāka prasīt pēc Jaunā gada. Nu, ko - aizsūtīju mīļoto uz veikalu pakaļ vajadzīgajām sastāvdaļām un vakarā bija gardumgardi salāti. Protams, iekšēji pašausminājos par to, kas vakariņās tiek ēsts, bet reizi gadā taču drīkst, vai ne? :))
Beidzot atgriezos arī pie sava magoņu lauka. Pēdējā laikā ir maz bijis laika un (neslēpšu) vēlēšanās ķimerēties. Tomēr vēlme realizēt šo projektu nav pazudusi, tāpēc vakar, skatoties filmas tomēr ķimerējos vien. ;)
Vakardienas filma - prieks bija vecumvecā Отпуск за свой счет(1981). Nebiju to redzējusi iepriekš. Tiešām gaiša, sirsnīgi naiva un jauka, un bezgala romantiska filma. Ļoti patika! :)
0102
Tā ka vakar tāda dzīvošanās pa māju vien sanāca, lai arī prāts saka, ka gribas izvelties ārā, tomēr tas pelēkais un lietainais laiks nemaz nevilina.
This page was loaded May 2nd 2024, 10:30 am GMT.