smth
Commenting To 
31st-Dec-2014 09:16 pm - 28.-31.decembris (362.-365.gada diena)

28.decembris. Svētdiena.
20141228
Tētis šogad sagādāja skaistu eglīti. Mīļotais to arī pamanīja un pateica. ;)) Nosmējāmies, ka ar katru gadu tā eglīte mūsmājās kļūst aizvien garāka. :))Bet man jau tas patīk. Vien secinu, ka jānopērk laikam vēl kādas guntiņas-uguntiņas, jo ar vienām tomēr ir nedaudz par maz (manuprāt).
Bet diena pagāja laiskojoties pa dīvānu pie tv, priecājoties par smuko eglīti, jo tās foršās ciemošanās tomēr ar laiku nogurdina.

29.decembris. Pirmdiena.
20141229
No rīta auto aizdzinu uz servisu, lai uzliek jaunu signalizāciju. Vismaz šo darbiņu šogad gribējās pabeigt. Vakarā saņēmu auto atpakaļ. Nu, ko - tagad jāpierod pie jaunām pultīm un jāsprot, kā tad īsti viss darbojas, un vai nevajag tomēr pie viņiem vēlreiz braukt un pateikt, ka šo to vajag nedaudz savādāk pārprogrammēt.
Bet darbā diena pagāja mierīgi. Centos nokopt lietas, ko vēl var nokopt šajā gadā.

30.decembris. Otrdiena
Pēdējā gada darba diena.
20141230
Par to, kas notiek darbā pat vairs negribas ne runāt, ne rakstīt. Labi vien ir, ka daudzas lietas tomēr spēju uztvert ar smaidu vai vienkārši mierīgi. Negribu nekādas batālijas. Gribas mieru.
Viens nepatīkamais mirklis - tomēr seminārs 10.janvārī Daugavpilī nebūs. ;( Bet no otras puses, var paskatīties uz to pozitīvi, nebūs katru dienu divas nedēļas jāstrādā līdz plkst. 6 vakarā. :>

31.decembris. Trešdiena.
Laimīgu Jauno gadu Jums!
20141231
Tā arī nesavācos līdz veikalam, bet iztiku ar to, kas ir saldētavā. :) Rasols un siļķe kažokā būs rīt-parīt. :))
Un, ja nu kas, Jūs varat neticēt, bet šī šampanieša pudele ir nostāvējusi precīzi gadu mūsmājās. Pagājušajā gadā tā arī neatvērām to. :D Tā ka šis šampanietis ir tiešām pelnījis nosaukumu - 2014.gada šampanietis.
Un vēl.. man jau jautāja, vai nākamgad turpināšu šo aizsākto projektiņu. Ja godīgi, šodien vēl nezinu. No vienas puses reizēm jau bija grūti sevi piespiest uztaisīt kārtējo bildi, bet no otras puses - tagad vismaz varu "filmu salīmēt" un saprast, kur tās 365 kārtējas diens ir pazudušas.. :)
Gads tiešām ir bijis interesants. Un var piekrist mīļotajam, sliktākais, kas ar mani ir noticis - divreiz zagļu aspkādēts auto un nomirusi tante.. Tā ka gads ir bijis labs. Būtu labi, ja nākamais nebūtu sliktāks par šo. Bet vēl labāk būtu, ja tas būtu vēl foršāks kā šis! :)
Laimīgu Jums un man šo gadu! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 4:54 pm GMT.