smth
Commenting To 
31st-Dec-2014 07:34 pm - 7.decembris (341.gada diena) - 27.decembris (361.gada diena)

7.decembris. Svētdiena. 341.gada diena
Noskaņojums štruntīgs, bet kaut kā jau jācenšas bija pieņemt notikumus ar auto mierīgāk. Visu laiku sev teicu to, ko mīļotais teica - domā par to, ka tas ir pats sliktākais, kas ar Tevi ir noticis.
Bet visādi citādi šī diena tika pavadīta mājās - grāmatas, žurnāli, tv, filmas, visādu našķu gatavošana. Mierīga diena mājās.

20141207

8.decembris. Pirmdiena. 342.gada diena.
20141208
No rīta pie apdrošinātājiem. Nolēmu visu paņemt naudā, lai ātrāk ar to remontu tiek uz priekšu. Aizbraucu līdz Vējstikliem. Joprojām ļoti patīk viņu serviss. ;) Pēc tam apbraukāju vietējos stāvlaukumus un nedaudz biju pārsteigta par cenu. Lai atstātu auto uz 5 dienām vienā vietā man paprasīja 50 euro. Atradu citu, kur varēja atstāt par 25 euro un noskaidroju, ka mēnesis pie viņiem maksā 38 naudiņas. Ja būs sniegota ziema, tad varēs pie viņiem atstāt auto, lai nav jāmokās ar savu ielu.
Pēc tam darbs ar visiem sviestiņiem. Un dienas beigās tomēr atcerējos, ka tētis taču dzimšanas dienā ir jāapsveic. ;)

9.decembris. Otrdiena. 343.gada diena.
20141209
Trīs nedēļas nogulējis muitā, tomēr šodien beidzot mīļotais saņēma pastā sūtījumu man. :) Jauno telefonu. :) Kad viņš skatījās man telefonu, galvenā prasība, ko izteicu - lai varētu ilgāk iztikt bez uzlādes. ;) No šīs dienas raugoties, saprotu, ka šo lietu telefons tiešām labi izpilda - ja neaizraujos ar spēļu spēlēšanu un internetu, tad droši varu dzīvot ar to četras dienas. ;)
Vārdu sakot, dienas lielais prieciņš - jaunais telefons. ;)

10.deecembris. Trešdiena. 344.diena.
20141210
Diena paskrēja ātri, un tas, ka katru dienu ir jāatstrādā viena papildus stunda, protams, veicina to, ka neko negribas vairs gatavot tad, kad atvelies mājās. Tā arī bija šajā dienā. Atnācu un likās, ka neko, neko, neko - tikai kaut ko pagrabināsimies pa ledusskapi. Bet neigās sanāca tā, ka jau desmitajā vakara stundā tomēr nolēmu uztaisīt pastas sacepumu. ;)Netipiski man. ;) Tomēr tas bija jautri. :))

11.decembris. Ceturtdiena. 345.gada diena.
20141211
No rīta pavisam biju aizmirsusi, ka vakarā ir meiteņu vakars. Vakarā tikāmies ar Rūtu. Pasēdējām Tinto, papļāpājām, iekodām, iedzērām un beigās aizgājām uz kino (Mr.Turner), ko rādīja Eiropas Kino akadēmijas balvai nominēto filmu programmas ietvaros. Vakars bija lielisks, filma bija lieliska! :)

12.decembris. Piektdiena. 346.gada diena.
20141212
Diena līdzīga citām darba dienām. Bez īpaši lieliem satricinājumiem un pārdzīvojumiem. Bet dienas beigās, kad atnācu mājās, konstatēju, ka policija atsūtījusi vēstuli ar informāciju par to, ka tiks uzsākts kriminālprocess. Nu, gribas redzēt, cik ātri viņi kustēsies. Par jūlija gadījumu kopš septembra sākuma neviens nav zvanījis, nez, kā būs šoreiz.

13.decembris. Sestdiena. 347.gada diena.
Dienas prieks - jauns stikls. Viss notika ātri un ar kafiju! :) Joprojām milzīgs paldies Vējstikliem. ;))
20141213
Aiz lieliem priekiem izmetu nelielu loku ar auto. Ir laba sajūta! :)

14.decembris. Svētdiena. 348.gada diena.
Kārtējā diena pa mājām ar maziem mājas darbiņiem, bet vakarā.. vakarā kino kopā ar mīļoto! :)
20141214

15.decembris. Pirmdiena. 349.gada diena.
Sākas viena traka nedēļa. Šajā nedēļā - trīs semināri priekšā, tāpēc stress jau nedēļas sākumā ir krietns.
Zvanīju uz banku, jo neatcerējos, vai pasūtīju jaunas kartes saņemšanu. Kad atbildēja, ka pa pastu, tad jautāju uz kuru adresi. Kad noskaidroju, ka uz savu māju, tad nomierinājos. Bet vakarā - vakarā karte jau bija pasta kastē! :) Nu, foršiņi! :)
20141215

16.decembris. Otrdiena. 350.gada diena.
Pirmais seminārs - Valsts darba inspekcijā. Nebiju gaidījusi, ka būs tik daudz cilvēku - sarakstā bija gandrīz 100. Jā, bija daži nejauki jautājumi, tomēr kopumā ņemot, pašai šķiet, ka viss beidzās labi. Muti sausu gan izrunāju. :))
Un daudz smaidu izraisīja redzētais VDI - redz, vecītim krēsls jau sagatavots un dāvanu maisiņi jau arī stāv. :) Forši!
20141216

17.decembris. Trešdiena. 351.gada diena
20141217
Mīļotais izgāja tehnisko apskati ar manēju brīnumiņu. Viss gandrīz labi. Piesējās tam, ka vajadzētu diskus mainīt. Bet nu skatīsimies, vai tiešām tas ir jādara - varbūt tomēr tā bija lielāka piesiešanās. :))
Bet tas, kas visvairāk iepriecināja, tas ka nākamgad nemaz nesanāks iziet tehnisko apskati - nākamā tagad tikai 2016.gada sākumā. ;)))
Ja nu kas, seminārs ar grāmatvežiem arī beidzās labi. :) Viņi bija jaukiņi! :)

18.decembris. Ceturtdiena. 352.gada diena.
20141218
Ilgi bija noņemšanās ar dienas un laika noteikšanu, jo visi dikti aizņemti, tomēr šodien nolēmām nosvinēt svētkus arī mūsu stāvā. Kaut kur nedaudz stīvi un pavēsi tas viss bija. Bet es vairs par to īpaši necepos. Nebija jau arī laiks - nākamajā dienā pirmais lielais "maksas pasākums" - seminārs. Kā vēlāk uzzināju, dažiem darba tusiņš vēl bija par maz un cilvēki devās uz krogu. Nākamajā dienā tai četrotnei bija ļoti smagi. Laikam jau dzerts bija pārāk daudz. Bet nu.. lai nu tas paliek viņu ziņā.

19.decembris. Piektdiena. 353.gada diena.
Seminārs. Daudz jautājumu. Uz dažiem nācās radoši atbildēt, jo precīzu atbildi uzreiz nevarēju pateikt. ;>
Bija pozitīvie personāži, bija viens arī "burkšķītis".
Tomēr priecē tas, ka atsauksmes bija pozitīvas un mani aicināja vēl vienu semināru janvārī-februārī vadīt.
Ja godīgi, tad jutos pamatīgi pārsteigta par samaksu. Jāsaka tā, ka šis ir viens no tiem kantoriem, kuram nekad nejautāju, cik maksās, jo vadu tos seminārus ik pa kādam laikam. Gaidīju, ka būs pieklājīga summa, bet to, ka tā būs tik pieklājīga.. patīkami pārsteidza. Jau norunājām ar mammu, ka naudiņu siknu nomaiņai esmu nopelnījusi. ;))
20141219
Un vispār šajā dienā mammai dzimšanas diena! :) Nosmējos, ka apsveicu to katru reizi, kad zvanīju.. Laikam kopumā reizes 3 vai četras. ;))

20.decembris. Sestdiena. 354.diena.
Pēc trīs semināriem jāatpūšas un jāsagatavojas vēl diviem semināriem. Tāpēc atkal laiska diena pa mājām. Un dienas notikums bija tas, ka beidzot(!!!) uzcepu pirmo reizi šajā gadā piparkūkas. No pilngraudu miltiem. :)
20141220
Mīļotais teica, ka esot dikti gardas, tikai asas - skrāpē visu muti. :D

21.decembris. Svētdiena. 355.gada diena.
20141221
Saiņoju dāvanas.Labi, kas viss savlaicīgi iegādāts. Daži sīkumi gan vēl pietrūkst, tomēr kopumā ņemot - par visu domāju jau agrāk. Un, ja godīgi, tā ir ļoti labi un ērti - visa gada garumā skaties un klausies, kas cilvēciņam varētu būt noderīgs un tad savlaicīgi to nopērc un ir miers! :)
Būs vien tā jādara arī nākamajā gadā! :)

22.decembris. Pirmdiena. 356.gada diena.
Rīts sanāca ar mazu pārpratumu. Domāju, ka semināra sākums ir 9, bet izrādās, ka jau 8:30. Labi, ka Latvijas Dzelzceļa mācību centrs atrodas ne tik tālu, tāpēc daudz nekavēju.
Bet nu pa sniegu tā šļūkāšana bija nedaudz sarežģīta. :))
Bet seminārs kopumā diezgan mierīgi pagāja. Bija daži jautājumi, bet nekā sarežģīta.;)
20141222

23.decembris. Otrdiena. 357.gada diena.
Vēl viens seminārs. Pret šo kaut kā bija ļoti liela atbildības sajūta, jo par šo īpaši uzrunāta bija mūsu virsvadone.
Seminārs atkal mierīgi un labi pagāja. ;) Tas priecē. Un priecēja tas, ka cilvēki tiešām raizējās par to, lai naudiņu es saņemtu savā kontā vēl šajā gadā. Un tiešām tā arī notika. :))
20141223

24.decembris. Trešdiena. 358.gada diena.
Kā jau ierasts gada beigās, brīvdienās braucam uz Jūrmala Hotel Spa uz pirtīm. Abiem tas patīk un.. abiem tas bija vajadzīgs, jo darbos esam bijuši līdz acīm.
20141224
Lieliska pēcpusdiena, lielisks vakars... Atpūtāmies tik labi, ka patīkamais nogurums no kājām gāza nost. Tomēr es vēl paguvu vakarā uzcept vistas cepeti. ;)
Mums bija tiešām lielisks Ziemassvētku vakars kopā. ;)

25.decembris. Ceturtdiena. 359.gada diena.
20141225
Ziemassvētki ģimenes lokā plašākā izpratnē - pie vecākiem laukos, kur bija arī atbraucis brālis ar Annu un bērniem. :)
Apdāvināšanās, izēšanās, izsmiešanās. Sirsnīgi un mīļi. :)Lieliski Ziemassvētki. ;)

26.decembris. Piektdiena.360.gada diena.
Viesošanās turpinās. Sanāca izmest nelielu loku pa miestu, jo diena bija patīkama. :))
20141226
Bet vēlāk, vakarā atbrauca Kristians bez Sanitas un Lueta ar Sergeju. :) Atkal pasēdējām, paēdām, paspēlējām Mēmo šovu un arī Domino, jo Ilveram vajadzēja izklaides. ;) Bet nu izsmējāmies pamatīgi! :))
Forši, ka abi vecākie brāļa bērni tomēr joprojām brauc Ziemassvētkos pie vecvecākiem ciemos. ;)

27.decembrims. Sestdiena. 361.gada diena.
20141227
Aizvedu Ilveru uz mājām. Paciemojos pie brāļa. Foršs viņiem tas ziemassvētku stūrītis. ;) Tie sniega vīri mani vienkārši apbūra! :) Gribu tādus! :)))
Izmetu loku arī pa Daugavpili. Joprojām man tā pilsēta patīk! :))
Bet vakarā mierīgi varēja doties mājas virzienā. :) Pietiek viesoties un blandīties apkārt.Eglīte ir jāuzpoš arī mājās! :))
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 2:05 pm GMT.