smth
 
30th-Jun-2007 10:11 pm
beidzot maajaas ;)
nu, ko artuuri un pichuki nosvineeti ;) patiesiibaa riktiigi jauks tas pasaakums izveertaas ;) gana daudz to beernu bija ;) galu galaa - beernu sviniibas ;) taa forshi paseedeejaam pie agneses un mishas daarzaa. vienu briidi sauliite tik pamatiigi sildiija, ka gribeejaas pat no taas nedaudz pasleepties :)
prieceeja tas, ka artuurinjam mana daavana bija topu topaa ;) visu dienu ar manis daavinaato auto nonjeemaas ;) citas daavanas nemaz vinjam nevajadzeeja :) katru reizi aizbraucot, secinu, ka artuurinjam ir aizvien vairaak un vairaak jaunu vaardu naakushi klaat. turklaat tie vaardi naak ne tikai latvieshu valodaa klaat, bet arii krievu :)
pichukinjsh arii smuki paaudzies ;) krietnu briidi abi pavadiijaam kopaa ;) puishelim beidzot saakushi arii zobelji naakt aaraa ;) hihihi..shams pat vienu briidi meegjinaaja nograuzt manu iikshkji :) labi, ka to zobu nav veel tik daudz ;) liidz ar to taa mana pirksta "graushana" bija pat patiikama :D secinaaju, ka puishelim riktiigi forsha meele ;)
apskatiiju arii kristiibu bildes :) cmukas sanaakushas :) gribu, gribu, gribu aatraak dabuut savas bildes kopijas :)
shodien skatiijos uz indaru un vinja mazo puisheli dariu. picham ir labs krustteevs :) un indara puishelja blondie mati ir kaut kas vienreizeejs ;) esmu sajuusmaa arii par to mazuli :)
vaardu sakot - pasaakums ir izdevies. prieceeja arii tas, ka pasaakums bija ar dziesmaam, rotaljaam un speeleem :) taa dikti miilji :)
This page was loaded Oct 14th 2024, 7:19 pm GMT.