smth
Commenting To 
6th-Oct-2014 09:58 pm - 270.-276.gada diena

270.gada diena.
27.septembris. Sestdiena.
20140927

Divi plāksteri uz muguras savu labo darbiņu darīja labi. Pamazām sāka atlaist sāpe. Tiesa, žēl, ka nesanāca kopā ar [info]minija aizdoties uz pirtīm un baseiniem.. :( Dikti jau gribējās, bet tāda mugura jau nav nekāds labais draugs pirtīs un ūdeņos.. ;(
Tiesa, dienas notikums ir tas, ka no dārza tika atvesti āboli lielā daudzumā man konservēšanai. Šobrīd, atskatoties atpakaļ, secinu, ka tomēr labi, ka atveda, jo sanāca gan iemērkt spaini ābolu, gan uztaisīt sulu. Ja nebūtu atvesti, tad nebūtu iemērkti, un viens otrs tad varētu saskumt par to. :)

271.gada diena. 28.septembris. Svētdiena.
20140928
Lieliska diena, jo aizbraucu ciemos pie Sanitas. :) Jā, bija grūti nākamajā dienā, jo aizsēdējāmies nedaudz. Bet no otras puses, bija riktīgi forši! :) Un Robis un Tuta ir riktīgie foršuļi! Protams, gribējās un vajadzēja "izrādīties" abiem, bet vienalga - viņi ir forši! :))
Bet vispār, kārtējo reizi secināju, ka nav svarīgi, cik bieži tiecies - ja ir tas savstarpējais klikšķis ar otro cilvēku, tad IR! :) Un pasmējām abas par to, ko ne tik sen internetā izlasīju, ka cilvēki ik pa septiņiem gadiem nomaina aptuveni uz pusi savu draugu loku. Ar Sanitu esam izturējušas jau trīs reizes pa septiņi gadi loku.. un joprojām IR tas klikšķis. Vismaz man jau nu noteikti! :)

272.gada diena. 29.septembris. Pirmdiena.
20140929
Protams, rīts bija grūts, jo vēlu aizkasījāmies gulēt - krietni pēc pusnakts.. Un rīts sākās ar mazo jautrību - nekādi nespēju atrast tv pulti, jo kaut kur tā bija kārtējo reizi nobāzta. Izmeklējāmies visur, pat miskastē, bet neatradām. Beigās nolēmām, ka meklēs vakarā, jo neatceramies, kur nobāzām, jo skatījāmies neta tv.
Diena bija gara un grūta, jo.. jo nāca miegs. Bet tas jau liecināja par to, ka iepriekšējā diena ir bijusi forša! :)
Vakarā, atnākot mājās, atkal ieskatījos visās iespējamās un neiespējamās vietās, lai atrast tv pulti. Klusi jau apsvēru domu, ka būs jāmeklē cita vieta. Tomēr viss beidzās galu galā ļoti labi - man izdevās atrast to sasodīto pulti! Nezinu kurš no mums trijiem to pulti bija iegrūdis tajā šaurajā spraugā starp tv plauktu un rakstāmgaldu. :))
Rezultātā - vakars glābts un visi laimīgi! :)

273.gada diena. 30.septembris. Otrdiena.
20140930
Dienas spilgtākais notikums - dīvainākā Saeimas komisijas sēde. Nē, nu saprotu, ka ir mirkļi, kad deputātiem gribas noairēt kādus priekšlikumus, bet nu tas kā šoreiz notika - man likās nedaudz par traku. Pateikt, ka neviens priekšlikums netiks skatīts un visi noraidīti būs..Iesniedzēji uzmetu lūpas un aiziet, un tad vienā setā katru priekšlikumu ātri noraida.. Sviests. Bet ko tik neizdarīs cēla mērķa labad.. Vajag taču tautu iepriecināt ar vēl vienu svētku dienu.
Pēc sēdes atvēlos uz darbu un sāku krāmēties, lai pārceltos uz citu kabinetu, jo mūsējā jāmaina logi. Savulaik tika ielikti parastie plastmasas logi, bet mums - aizsargājamā fasāde, līdz ar to viss ir noticis ačgārni, nepareizi utt. Tagad, lai sodus neliktu, jāmaina visi logi fasādes pusē. Tā nu zibenīgi nācās sakrāmēt savas parpaliņas un doties pie kaimiņiem. Katra tagad sēžam savā kabinetā pie citiem kolēģiem. Par to, kā tika izvēlēti kabineti būtu vēl viens stāsts, bet.. bet negribu par to rakstīt. Lai nu paliek.

274.gada diena. 1.oktobris. Trešdiena.
20141001
Beidzot normāla darba diena jaunajā kabinetā. Kaimiņi kabinetā ir jauki un patīkami. Lielais pluss - kabinetā iespīd saule, tāpēc tas ir gana silts. :) Un skats pa logu arī nav peļams.. ;))
Bet visādi citādi - parasta darba diena.

275.gada diena. 2.oktobris. Ceturtdiena.
20141002
Vispirms visa diena zemkopjos - seminārs par prezidentūras tēmām. Šis tiešām bija viens no garalicīgākajiem pasākumiem, jo daudzas lietas jau tika stāstītas citās mācībās un Eiropas Parlamenta pārstāvju stāstījumi jau lielākoties bija dzirdēti. Bet no otras puses - atkārtošana ir zināšanu māte - gan jau noderēs nākotnē.
Toties vakarā.. vakarā bija lielisks vakars ar [info]le_minga iekš Palladium - Brit Floyd - grupas Pink Floyd tribute šovs. Patika, patika, patika! Gan mūzika, gan vizuālais risinājums! :) Tik daudz pozitīvu emociju, ka smaidīju visu nākamo dienu!:) Pie sevis nodomāju, ka, iespējams, ka nākamreiz viņi atbrauks, mīļoto varētu aizvilināt uz šo pasākumu. :)
Vēlreiz paldies Tev, [info]le_minga, par partņor padarīšanu! :) Joprojām smaidās, atceroties šo pasākumu! :)

276.gada diena. 3.oktobris. Piektdiena.
20141003
No rīta atkal bija grūti, jo maz gulēts, bet pozitīvās emocijas to visu atsvēra! :)
Seminārs Ārlietu ministrijā ir dienas notikums, jo.. jo bija vērtīgi. Uzzināju šo to, ko nezināju, uzzināju to, kāpēc vasarā bija jādara tas, kas jādara. Nosmējām ar Inu, ka patiesībā man ir bijuši tik daudz dažādi faili ar dažādiem notikumiem, ka daudzām lietām esmu izgājusi pati cauri un zinu no pieredzes, kas un kā. Šobrīd tiešām diezgan daudz ko salieku tādos kā rāmīšos jeb izskaidroju sev to, ko esmu līdz šim darījusi - rodu atbildes uz jautājumu, kāpēc es to darīju.
Pēc tam atkal darbs, darbs, darbs. Un zinu, ka 20.oktobrī atkal uz BRU būs jādodas. Kārtējā ekspertu darba grupa, kas tika pārcelta divas reizes, līdz tagad ir noteikts datums. :) Mazs prieciņš ir par to, ka atkal dažus iemīļotos našķīšus un ne-skābo kafiju varēs atvest. :))
Un novembra pirmajā pusē atkal uz Viļņu. Tiesa, izdomāju, ka šoreiz uz Viļņu nebraukšu ar savu auto, jo nevar zināt, kādi laika apstākļi būs. Labāk aizlidošu dienu iepriekš un miers. Varbūt vakarā tad varēs izmest arī kādu loku pa pilsētu. ;)
Nu, ko.. sāksies intensīvāks komandējumu laiks.. Un mīļotais tik noteic, ka es taču nebraucu prom uz visu laiku, ka negrasos viņu pamest.. :)
Eh.. vēl viena nedēļa paskrējusi, un atkal īsti nepamanīju - kā!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 9:49 pm GMT.