smth
Commenting To 
2nd-Sep-2014 07:50 pm - 240.-244.gada diena
Dienas šobrīd kļūst ļoti līdzīgas, jo principā katru dienu kaut ko bāžu burkās.
Tiesa, ir arī citas rudens padarīšanas parādījušās.
28.augusts.
Ne tikai konservi prātā, bet sāku atkal ķimerēties. Tapināšanas procesā ir viena sedziņa Zajca mazulim, kurš nāks pasaulē novembra beigās - decembra sākumā.

20140828

Šis jau tā kā bija skaidrs projekts, bet paralēli galvā rosās daudz un dažādu ideju. Gribas arī lielu segu sev uztamborēt - tikai nesaprotu, vai gribu magoņu lauku vai tomēr pāva spalvu veidā. ;) Bet laiks vēl ir nedaudz padomāt! ;)

29.augusts..
Konservi, konservi.. :)
20140829

30.augusts.
Pārmaiņas pēc izbrauciens ārpus pilsētas - līdz Vitrupei. :)
20140830
Ļāvos kārdinājumam vēl pastaigāt pa ūdeni basām kājām. ;) Neteikšu, ka būtu pārāk silts ūdens, tomēr arī ārkārtīgi auksts tas nebija. ;) Patīkami vēss! :)
Nelielus pārsteigumus sagādāja Vitrupes ieteka jūrā - neliels ūdenskritumiņš, smuka mazmazītiņas klintis ar aliņām. :) Smuki! :)
Tiešām šāds mazais izbrauciens ārpus pilsētas pēc sēdēšanas mājās un slimošanas bija vajadzīgs! :)

31.augusts..Joprojām konservi!
20140831
Paldies dievam tiku galā ar pēdējiem kabačiem. Protams, ja būtu iespringusi, būtu tikusi jau agrāk, bet.. negribas iespringt, gribas tā pa mierīgo! :))
Mamma jau nosmēja, ka laikam vairs neņemšu kabačus, jo tik daudz biju iepriekšējā reizē paņēmusi. Man gan šķiet, ka ņemšu gan, tikai gatavošu, iespējams, ko citu. :)

1.septembris.
Gribas atkal tādu īstu pirmo septembri, bet man.. man šoreiz biešu konservēšana prātā! :)Sanāca gardi un jācer, ka tiešām arī viss labi stāvēs! ;))
Pievakarē aizbraucu līdz vasarnīcai. Sakārojās 1.septembra īstenās puķes - gladiolas atvest. ;)
20140901
Dārzs tā nedaudz paskumji izskatās, jo.. jo ir pārāk slapjš pēdējā laikā. Dālijas, asteres un citi laksti sāk parādīt savu nepatiku pret lielo mitrumu. ;( Bet neko darīt. Toties zemenes tādas leknas un skaistas! Skaidrs, ka tuvākajā laikā tās sastādīšu lielākā placī! Tomātus vakar arī izrāvu, vispirms gan novācot ražu. Ķirštomāti tik saldi, saldi! :)) Nākamvasar varēs tos atkal iestādīt. :)
Atgriešanās Rīgā.. hmm... atkal ir TIK DAUDZ automašīnu! Un trakākais ir tas, ka visa mana iela un pagalms ir pilns! Bija kādu brīdi jādomā, kur lai atstāj auto. :>

Vārdu sakot, atvaļinājuma ceturtā nedēļa iesākta konservu-rokdarbu un arī grāmatu lasīšanas zīmē! :)
Ir labi!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 8:42 pm GMT.