smth
235., 236., 237., 238. un 239.gada diena. 
27th-Aug-2014 08:18 pm
Nu, ko lai saka.. trīs no piecām dienām bija līdzīgas bezgala - sestdiena, svētdiena un pirmdiena.

20140823

20140824

20140825

Labi, ka dienas bija gana lietainas, līdz ar to bez sirdsapziņas pārmetumiem gulēju gultā un ārstējos. Aizvien vairāk sliecos domāt, ka akvaparks pie vainas. Bet nu vienalga, tas viss, kad bija akvaparkā, bija labi! :>
Mamma un mīļotais gan mudināja ņemt darbnespējas lapu, tomēr sapratu, ka pāris dienu dēļ nav īsti vērts, jo atvaļinājuma man vienalga vēl ir gana daudz. Jā, ja būtu foršs laiks, tad varbūt apsvērtu domu par darbnespējas lapu, bet, ja līst lietus, tad vienalga tāda sēdēšana mājās sanāk.. :>

Vakar jutos labāk. Aizvēlos līdz veikalam, jo Duksim barība bija jānopērk, konservēšanai sastāvdaļas un pats galvenais - apelsīni! :) Jā, vakar vēl īsti lāga nebija, tāpēc tomēr proporcionāli vairāk laika pavadīju gultā, lasot grāmatas. ;))
20140826

Bet šodien.. šorīt agri pamodos, palasīju un nolēmu sakārtot konservu plauktu. Iepriekšējā gada krājumus pārskatīju - vismazāk ir palikuši kabači un kompots, bet nu ievārījumu - ui, daudz! :) Skaidrs, ka šogad ievārījumu var nevārīt, jo esam slinki ievārījuma ēdāji. Šķiet, ka beidzot tomēr jāatzīst, ka tiešām nav vērts vārīt ievārījumus, jo mēs tos labi, ja kādas burciņas 4-5 pa visu gadu apēdām... :)
Tā kā no laukiem lielo auchan maisu biju atvedusi kabaču, tad šodien uztaisīju divas porcijas kabaču. Māja riktīgi piekarsa! :)) Bet prieks par rezultātu! :) Vēl vienai porcijai kabači ir, bet tad jau būs jāatved vēl kāds maišelis kabaču! :)

20140827

Ar mammu šodien norunājām, ka patiesībā kompotam var nopirkt visa kā nedaudz, bet par pamatu izmantot savus ābolus. Ar mīļoto norunājām, ka varbūt ir vērts aizdoties uz nakts tirgu, iepirkt tomātus vairumā, lai sagatavotu gan tomātus savā sulā, gan tomātus želejā. Mums abiem dikti garšo tomāti, tāpēc jau nav man miera. :))
Vārdu sakot, esmu atklājusi konservēšanas sezonu! :) Gribas lielāko daļu no konserviem pagatavot, kamēr esmu atvaļinājumā, lai pēc tam nav ārkārtīgi vēlie vakari darba dienās. :))
Un vēl.. ir labi, ka pamazām veselība sāk atgriezties. Klepus un puņķis vēl moka mani, bet..jūtos jau labāk! :) Ceru, ka drīz jau būs aizmirsies, ka biju slima! :))
This page was loaded Apr 19th 2024, 2:30 am GMT.