smth
227 no 365 
15th-Aug-2014 09:41 pm
Šodien riktīgs 15.augusts - tik dīkdienīgs, cik nu tas var būt. Uz Aglonu nebraucām, jo, kā jau parasti - auto jānovieto būs tālu un vecākiem tos lielos gabalus negribas iet.
Tāpēc bija gardas pusdienas, foršas sarunas, foršas telefonsarunas zem egles sēžot. Pēcpusdienā atkal atbrauca Lueta un atkal forši pasēdējām. Forši, ka viņa atveda nosvētītas sveces un svētbildi :).
Tiešām forša diena sanāca! :) Nebeidzu priecāties par to, ka šobrīd esmu šeit. :)

DSC_4626r

Tagad vakarā vēlreiz pārkrāmēju koferi - izņēmu šo to no drēbēm un apaviem. Kā jau parasti, es vispirms sakrāmēju krietni vairāk mantu un tad sāku šķirot, ko tiešām vajag un ko var atstāt mājās. :)
Rīt jau pusdienslaikā došos Daugavpils virzienā. Izklaides programma jau sastādīta! :)Gribas aizstaigāt līdz Rotko muzejam. Varētu arī līdz tiem māliem aiziet. Andreja Artilērijas pagrabi gan šoreiz jāizlaiž, bet gan jau nākamreiz! :)

Ak, jā! Šodien tiešām ir noticis brīnums - man piezvanīja beidzot no servisa un pateica, ka viņi beidzot varot ielikt man stiklu.. :> Solīja tak to izdarīt jau trešdien no rīta. :D Bet nu labi, piektdienas vakars arī nekas. :D Tā ka pēc atgriešanās no brauciena varēs aizbraukt arī uz servisu un sākt auto remontu.
This page was loaded Apr 20th 2024, 12:35 pm GMT.