smth
216. - 221.gada diena 
10th-Aug-2014 06:42 pm
216.gada diena. Pirmdiena.
Nekādu lielu pārmaiņu un satricinājumu. Vien tas, ka aiz loga karsti.. un kabinetā karsti.
20140804
Tik karsti nav bijis šovasar mūsu kabinetā. Protams, līdz ar to pastrādāt ir mežonīgi grūti. Līdz kādiem 14:00 ir vēl kaut kā paciešams, bet pēc tam iestājas "siena" un vienkārši kā apdullusi muša lēni kusties..

217.gada diena. Otrdiena.
Atkal darbs-mājas. Ar nelielu izņēmumu. Aizgāju uz sanāksmi pie darba devējiem. Bet tur priekšā i personāldaļas, i grāmatveži. Grūti bija atšauties, bet.. kaut kā sanāca. No otras puses, redzēju to, ka joprojām atsevišķos līmeņos cilvēki darbojas pēc principa - mums nepatīk šis, gribam ko citu! Kad pajautā, kādi tad ir priekšlikumi, tad konkrētas atbildes tā arī netiek sniegtas.

20140805

218.gada diena. Trešdiena.
Ilgi domāju, vai braukt pie Agneses šogad uz dzimšanas dienu. Pagājušā gada dzimšanas diena bija tāda ļoti depresīva. Tas arī bija tas iemesls, kāpēc šogad negribējās. Tomēr nolēmu, ka draugi paliek draugi un ir jābrauc. Un, ka galu galā satikšu krustdēlu. Ja dzimšanas diena nebūs pārāk jauka, tad vismaz komunikācija ar krustdēlu būs izdevusies.
Aizbraucu un secināju, ka.. ka daudz svešu cilvēku. :) Vien Agneses mamma, Šoriņš un abi puikas pazīstami. ;)
Krietnu brīdi notusēju ar krustbērnu, jo atvedu jaunu lego viņam. Salikām, paspēlējām, līdz lasis bija uzcepies. :)Pēc tam aizgājām pie viesiem, paēdām, papļāpājām.. :) Bija interesanti. Lai gan.. ja tā padomā, es lielākoties ar Piču biju, nevis ar viesiem - kā mazs dadzītis viņš man pielipa. :)))
20140806
Sasmējos, kad sarunājām, ka viņš man mācīs ar skritulenēm braukt. :D Foršs puišelis! :)
Tiešām lielisks vakars sanāca! :)
Un vēl viens secinājums - publika Agneses dzimšanas dienās mainās, izņemot stabilas vērtības - es un Šoriņš, kas vienlaikus ir arī Artūram krustmāte. :D
Tiešām bija labs vakars. Un pēc šī gada dzimšanas dienas svinībām saprotu, ka nākamgad nemaz nebūs prātā doma par to, vai braukt. :)))

219.gada diena. Ceturdiena.
20140807

Jā, dienas varones ir kurpes. Pāris reizes jau biju tās ģērbusi un staigājusi ikdienas ierasto attālumu, bet šajā dienā.. šajā dienā kaut kas bija noticis..Tikai nezinu, ar kurpēm vai manām kājām. Noberza pamatīgi. Dienas beigās jau pamatīgi ienīdu šīs kurpes, lai arī tās ir jaukas, ādas.. Moku kurpes. Vai arī vienkārši karstā laika dēļ manas kājas bija uztūkušas, līdz ar to kurpes pārvērtās par moku kurpēm. VVZ.

220.gada diena. Piektdiena.
Tētim vārda diena.
Kā jau pēdējā dienā pirms atvaļinājuma, meitenēm atnesu saldumiņu - gardumiņu. :) Pa ceļam abas ar Līgu nedaudz pasirojām pa Galeriju Rīga. Gājām pirks Līgai somu, bet beigās es sapirkos krekliņus gan ar īsām piedurknēm, gan ar garām, gan ar smieklīgu apdruku, gan bez. ;) 4 krekliņi par 14 euro man šķita gana saprātīga cena. Galu galā tas sanāca vairāk nekā uz pusi lētāk, nekā bija sākotnējā cena. Un krekliņi ir tā lieta, kas gana ātri tiek "nodragāta", noķēpāta, uzrauts kāds diegs utt.

20140808

Un vēl visu dienu pavadīja nedaudz nereāla sajūta, jo sapratu, ka beidzot esmu sagaidījusi savu atvaļinājumu! :)
Vakarā nedaudz saskumās, jo brālis ar ģimeni bija aizbraukuši pie tēta apsveikt un pasvinēties.. Bet gan jau arī es pagūšu aizbraukt pie vecākiem. :)

221.diena. Sestdiena.
Agri pamodos - kā jau parasti uz darbu. Sakrāmēju veļu veļas mašīnā, palasīju žurnālus un grāmatu, paskatījos tv, pagulēju. Tāda dīkdienīga diena pa māju. Pievakarē, kad saulīte nedaudz pažāvēja zemi un sāka sildīt, izmetu nelielu loku. Ir forši, ka var izbraukt ārpus mājas.. Tikai žēl, ka auto joprojām nav salabots. Jācer gan, ka serviss tomēr rīt būs gatavi ielikt gan stiklu, gan salabot signalizāciju.
Aizbraucu vakar arī līdz veikalam un secināju, ka Zoom`ā vairs nav Siberikas :( Vai vienkārši nepamanīju to. ;(
20140809

Bet vakar vakarā biju tāda forša pļāpa gan ar Piču, gan ar Agnesi. :)
Jāsaka vēlreiz - foršs man tas krustdēls! :)
This page was loaded Mar 29th 2024, 1:40 am GMT.