smth
207., 208., 209. un 210.gada diena 
29th-Jul-2014 07:54 pm

Sestdiena sākās tik labi.. un beidzās..štruntīgi.
20140726
Pat īsi neko rakstīt negribas. Jo joprojām nesaprotu, kāpēc tas viss ir noticis. Kas manam auto bija tāds, kas pievilināja ļaundari?
Dīvainākais ir tas, ka kamēr divas stundas gaidīju policiju, satiku kaimiņu, kurš kā izrādās jau sešos bija zvanījis policijai un viņam esot atbildēts, ka jau ir ap pusdienslaiku saņemts zvans par manu auto.
Ai, labi. Lai nu paliek.

Svētdiena, protams pagāja zināmā mērā ar štruntīgu noskaņojumu, jo nekur netiec, bet no otras puses negribas nemaz tādā karstumā apkārt vazāties. Tāpēc bija miermīlīga diena mājās. Un atkal un atkal nākas secināt, ka divi mani mīļākie vasaras ēdieni ir arbūzi un aukstā biešu zupa. Vispār jocīgi, ka tikai svētdien to pirmo reizi uztaisīju šajā sezonā! Bet tagad jau tā ir uz palikšanu ēdienkartē! :)
20140727

Pirmdiena.
Agrāk uz darbu! Un tas atmaksājas! Tiešām dienu tā ir vieglāk pārdzīvot!
Aizstaigāju arī līdz apdrošinātājiem pieteikt apdrošināšanas gadījuma iestāšanos.
20140728
Jāsaka tā - tā man šobrīd ir vienīgā cerība.
Darbā.. darbā karsti. Joprojām aktīvi darbojos, jo gribas atvaļinājumā aiziet. Iedevu priekšniekam iesniegumu par 4,5 nedēļas garu atvaļinājumu un..viņš parakstīja. Tiesa, teica, ka gribot, lai es izdaru to un to, un to līdz atvaļinājuma. Pašai jau arī bija plāns visas viņa minētās lietas sakārtot līdz atvaļinājumam.
Vakar vakarā secināju, ka ir forši ātrāk atnākt uz mājām, jo tad vakars šķiet garāks esam. Tās 30-45-60 minūtes no rīta tomēr tik traki nejūtu, ka ir agrāk. Jā, ir, bet nešķiet, ka tas ir mežonīgi daudz.

Otrdiena.
Karsti un vēl karstāk. Kabinetā šodien beidzot temperatūra jau bija +29,1. Vienīgais lielais prieks - beidzot sāka līt.
20140729
Kā sāka līt ap trijiem pēcpusdienā, tā joprojām līst. Mājās gan daudz vēsāk nav palicis, jo viss pamatīgi paguvis sakarst, tomēr no loga nāk patīkams vēsums iekšā, līdz ar to ceru, ka naktī būs patīkama un laba gulēšana.
Mamma teica, ka īsu brīdi arī viņiem tur ir nolijis. Bet lietus tiešām tur ir vajadzīgs!
Šodien atbrauca arī apdrošinātāju eksperts paskatīties, kas noticis. Arī viņam tas viss šķiet dīvaini, ka stikls izsists, bet nekas nav ne izdemolēts, ne nozagts (tas atvāžamais nazis nav nekāds lielis zaudējums), vien signalizācija cietusi. Mīļotais jau iesmēja, ka tā kā pirmajā reizē bija viss tieši tāpat, tad jau gribas domāt visādas nejēdzības, ka piemēram, pirmajā reizē ievietoja noklausīšanās iekārtu, bet otrajā nolēma to izņemt. :D
Turklāt atklājām kopīgiem spēkiem vienu interesantu lietu - ar to atslēgu komplektu, kur ir pults ar vizuālo atainojumu, auto atvērt un aizvērt nevaru, bet ar rezerves atslēgām un otro pulti - viss darbojas. Sākām kasīt pauri, vai tik man nav divas signalizācijas - tās, kas ir oriģinālā, plus vēl papildus, kura šajā reizē arī cieta. Lai gan.. vvz. Vispār paši bijām pārsteigti, ka neaizdomājāmies pamēģināt auto atvērt un aizvērt ar otro atslēgu. Vienkārši neiedomājāmies!
Teicu jau tam ekspertam, ka viss jau ir ļoti līdzīgi tam, kā notika pirmajā reizē, jo arī tikai tas nazis bija paņemts, bet..tas bija izkritis un nokritis zem auto. Vienīgais - signalizācija toreiz netika aiztikta. Tiešām kaut kāds sviests.
Protams, nedaudz raizējos par to, kādu lēmumu pieņems apdrošinātāji, tomēr skaidrs ir viens - ar vienu darbojošos signalizācijas pulti gan nevaru palikt dzīvot, un stiklu arī vajag ielikt.
Jebkurā gadījumā piecu dienu laikā būšot lēmums un tad jau būs zināms, ko tālāk darīt. Man, jau, zaķupastalai, bail, ka apdrošinātāji izdomās, ka gribu izkrāpt naudu un pati savam auto esmu to nodarījusi. Bet nu tas tiešām šķiet nejēdzības kalngals.
Ai, ceru, ka viss būs labi!
Comments 
29th-Jul-2014 11:36 pm
Tev polise bez pašriska un stiklus sedz ?
30th-Jul-2014 06:08 am
Bez pašriska. Un šī ir trešo personu prettiesiska darbība, līdz ar to stikli ir apdrošināti.
This page was loaded Apr 19th 2024, 9:45 pm GMT.