smth
194., 195., 196. un 197. jeb svētdiena un trīs darba dienas 
17th-Jul-2014 06:38 pm
20140713
Svētdien pabakstījos pa mājām, paskatījos bildes, kaut ko pakrāmējos, līdz pievakarē radās vienreizēja ideja kā māja! :D Sen nekur nebijām ar [info]minija. Izklaides programma - ierasta, bet tāpēc nemaz ne garlaicīga! Hesītis, jūra, sarunas! :D Tiešām labs vakars sanāca, un itin nemaz negribējās braukt mājās.

20140714
Pirmdiena. Darbs, darbs, darbs un stress par angļu valodas eksāmenu. Tā kā ne vienu, ne otru bildē neieliksi, tad dienas foršais notikums ir lasis - daudz dažādos veidos. :) Un vēl nedaudz smaidu izraisīja rimi darbiniece, kas apkalpoja gaļas un zivju stendu. Vienai kundzītei viņa negribēja dot konkrēto izvēlēto gaļas gabalu, paziņojot, ka tas gaļas gabals ir pārāk sauss un nekādas labās karbonādes nesanāks. Kad es palūdzu lasi, viņa sāka izprašņāt - resnu vai tievu, paziņodama, ka tie tievi te viņai aiz skatloga gozējas, bet tie resnie.. tie resnie ir blakus telpā. Nu, ko - atnesa arī tādu brangu zivi! :)Tāda riktīga savu stendu pavēlniece! :D
Un vēl, mājās tāāāāds nogurums bija iestājies, ka aizmigām pie diezgan skaļi runājoša tv. No rīta, kad ieslēdzās radio, jutos pārsteigta, ka radio ir sliktāk dzirdams, nekā tv otrajā istabā. :D Bet nu jāatzīst, ka mums abiem tiešām nemaz netraucēja tas tv.


20140715
Otrdiena.. eksāmena diena. Visu dienu tirinājos. Trijatā kārtojām mutisko daļu. Nedaudz, protams, kaitināja tas, kas pasniedzējs visu laiku centās mani izsist no ritma, smīdinot mani, bet nu viss beidzās kopumā labi. Ja gribētos, tad gan jau varētu pastrīdēties par vērtējumu, bet negribas. Vakarā uz e-pastu pasniedzējs atsūtīja arī rakstiskā eksāmena rezultātu - 88%. Nav slikti, lai arī gribētos vairāk.
Tomēr beidzot ir atvieglojuma sajūta - beidzot būs vasaras sajūta, jo nav nodarbību, nav mājas darbu, nav eksāmenu.. :)

Vakardiena.
20140716
Atkal darbs, darbs, darbs un vakarā tomēr nolēmu aizbraukt līdz vasarnīcai, tomātus apčubināt un dobes apskatīt. Mīļotā mamma arī devās kopā ar mani. Vakar abas izstaigājām dārzu, apskatījām, kas ir izaudzis, kas ir aizaudzis.. Tāds foršs vakars sanāca. Kamēr es pa siltumnīcu, tikmēr mamma pa mājeli parosījās. Pēc tam tā forši pasēdējām un iedzērām svaigi plūkot piparmētru un raudenes tēju. Izkasījos Rīgas virzienā jau vieglā krēslā, līdz ar to mājās biju tad, kad satumsis bija.
Mājās braucot, sasmaidījos, kad pamanīju divus suņu - ne suņus pa Rīgas apvedceļu klīstam. Kad nobraucu garām, pamanīju raksturīgās kuplās astes - nu, skaidrs, kas tie par suņiem! :) Bet nu drosmīgas tās lapšeles, nemaz nemuka prom.

Bet vispār.. vispār mokos tā karstuma dēļ. Grūti ir darbā tajos 24-27 grādos sēdēt, jo kādā mirklī galva vairs nemaz negrib strādāt. Mājās arī ļoti silti, tāpēc gaidu naktis, kad tomēr kaut nedaudz paliek vēsāks. Un vēl secināju, ja aizbrauc ārpus Rīgas, tad tomēr kaut kā ātrāk izdodas atgūties un justies labāk - tā bija gan ar Saulkrastu izbraucienu, gan arī vakar.
Hmm.. varbūt šodien aizbraukt līdz vasarnīcai? Vakar ēdu vēl pēdējās savas zemenes, šodien varētu zirņiem pieķerties! :)
This page was loaded Apr 24th 2024, 9:01 am GMT.