smth
Pirmdiena - ceturtdiena jeb 188.-191.gada diena 
13th-Jul-2014 10:18 am
Varu droši likt visas bildes uzreiz un rakstīt vienu aprakstu, jo darba nedēļa pagājusi darbos, darbos, darbos un mācoties angļu valodas eksāmenam.
Tas, ka darbā esam palikušas divatā, padara situāciju diezgan saspringtu. Vienu darbi izdari, bet divi jau klāt. Turklāt visam ir īsi termiņi. Šķiet, ka visi, kas grib aiziet atvaļinājumos, "grūž" ārā dokumentus, lai skaitās "ieskaitīts" darbiņš. To visu apstrādāt, protams, ir diezgan sarežģīti.
Atnākot no darba mājās, stundiņu atpūtos un ķēros pie angļu valodas. Nezinu, vai tas dos kādu rezultātu, bet tiešām centīgi mācījos. Šķiet, ka sen tā pirms eksāmeniem nebiju mācījusies. Pats smieklīgākais ir tas, ka no vienas puses jau es saprotu, ka šis eksāmens neko daudz nemainīs manā dzīvē, bet.. bet stress ir un gribas, lai novērtējums būtu labāks.

20140707

20140708

20140709

20140710

Bet vispār.. no vienas puses man patīk tādas ļoti rosīgas nedēļas, bet no otras puses..tās pamatīgi iztukšo. Vienīgais, ko tiešām gribas vakarā, iekrist ar seju spilvenā. Tāpēc jau piektdienas rītā rakstīju, ka gribas izgulēties un izvēdināt galvu pie dabas.
Šodien ir svētdiens rīts un šķiet, ka esmu īstenojusi trīs no četriem punktiem - esmu izgulējusies, kāzās biju pie dabas, bildes par lielu daļu nedēļas būšu salikusi. Protams, paliek saldais ēdiens - piektdiena, sestdiena un šī diena, bet to jau arī šodien izdarīšu..
Nu, ko.. jāķeras pie prezentācijas sagatavošanas un tad vēl visa diena priekšā! Lai arī daudz esmu bijusi ārpus mājās šajās dienās, tomēr.. tomēr gribas vēl kaut kur aizdoties, neskatoties uz to, ka aiz loga pelēks un sutīgi silts.
This page was loaded Apr 26th 2024, 11:34 am GMT.