smth
lieliskā vakardiena jeb gada 173.diena 
23rd-Jun-2014 12:11 pm
20140622</a>

Vakar no rīta bija smieklīgi - viens pamostas, klusi izrāpjas no gultas, paņem planšetnieku un ielien atpakaļ gultā. Ik pa brīdim sabučo un paglāsta, un pārbauda vai vēl guļu.. Otrs pagrauž grāmatzīmi, pagrauž grāmatu, ar ķepu pabaksta sejā.. Un tā - divas stundas! :) Abi pacietīgi gaidīja, kamēr tiešām gribēšu un varēšu pamosties.
Pēc tam rīta kafija un nesteidzīgas brokastis. Tiesa, secināju, ka Ilvers nedaudz par daudz jau sāk izlaisties, jo sākās teksti: "Apģērb, mani!" :) Un negribējās viņam braukt atpakaļ pie vecākiem, tāpēc, ka tur nevarēs kāpt uz galvas, bet jāievēro noteikti noteikumi. :)
Lai arī Lido man jau kādu brīdi nepatīk, tomēr vakar bija foršas pusdienas ar Ivaru un Annu lidiņā. Laikam tāpēc, ka daudz visādas foršas lietas runājām un līdz ar to ieguvu kaudzi pozitīvu emociju! ;)
Bet vakarā.. vakarā atkal uz Mežaparku, lai šoreiz no cita skatupunkta paskatītos lielisko deju izrādi "Lec, saulīte!" Būt dalībnieku rindās ir pavisam cits stāsts, citas emocijas...:) Jā, protams, skatīties bija ērtāk un labāk no skatītāju vietām, bet gūt citas emocijas izdevās vakar. Nosmējāmies, ka es šo koncertu redzēšu trīs reizes - divreiz Mežaparkā un vienreiz pie TV ekrāna. :)
Bija lielisks vakars un tikpat lieliska diena! :)
Tagad tikai jāizdomā, kā šo un rītdienu pavadīt un varēs teikt, ka brīvdienas tiešām izdevušās!
Un, piedodiet, Līgu un Jāņu svētkus es ne pārāk mīlu svinēt. ;) Tāpēc man tās ir vienkārši brīvdienas! :)
This page was loaded May 4th 2024, 2:07 am GMT.