smth
bet vispār.. 
11th-Jun-2014 06:55 pm
..šobrīd gribas ātrāk sakrāmēt koferi un likties gulēt.
Esmu pārgurusi.
Labi, ka rīt nav agrais rīta reiss. Turklāt izlidošana oficiāli pārcelta 25 minūtes vēlāk. Tas iepriecina. Nedaudz gan neskaidrs, kas ar tiem austriešiem īsti notiek. Ļoti ceru, ka RIX būs iespēja iečekoties arī uz otro reisu. It kā jau VIE būs pietiekami daudz laiks, bet nu riebjas man tie visi transfērcentri. :>
Eh...jāsaņemas..jāsakrāmē koferis. Rīt mani sagaida +32-+34, līdz ar to labi jāizdomā, ko ģērbt un aut. :)
Comments 
11th-Jun-2014 07:32 pm
Starp citu, man Lieldienās tieši Vīnē neveicās ar transfērcentru, viens bija ciet remontā, otrs citā terminālī, kur jāiet cauri pasu kontrolei. Tā nu beigās sazvanījām AB biroju, kur noskaidrojām, ka iečekoties var arī geitā pirms izlidošanas, tikai vēlams laicīgi pieiet, pirms sākusies ielaišana lidmašīnā. Kā izrādās, tā nav ārkārtēja prakse :)
11th-Jun-2014 11:06 pm
Man pieredze ar iečekošanos pie geita ir piedzīvota Prāgā. :) Tur gan tas notika ekstrēmos apstākļos - ielidoju Prāgā tad, kad jau sākās iekāpšana manā lidmašīnā uz RIX. Skrējiens cauri visai lidostai - līdz īstajam geitam, jautājums, vai var iečekot..iečekoja, iekāpu lidmašīnā un aiz manis uzreiz aizvēra durvis. :) Tas tiešām bija nervus kutinoši.
Bet tagad man VIE ir gandrīz divas stundas starp reisiem, tāpēc stresa nav! Ceru, ka tomēr RIX austrieši būs atvēruši iespēju reģistrēties, līdz ar to, nododot bagāžu varēs dabūt arī savu nākamo biļetīti.
:)
This page was loaded Apr 27th 2024, 12:21 am GMT.