smth
Commenting To 
10th-Jun-2014 08:46 pm - 161 no 365.. jeb sviests un jaukā angļu valoda
Visu dienu aktīvi darbojos ar ziņojumu, kas jāpaspēj līdz 1.jūlijam iesniegt. Sāku pat domāt, ka tas, ka vakar izdzēsu to, ko biju sastrādājusi laikam jau bija labi. Šodien sāku pilnīgi no baltas lapas un pašai šķiet, ka tā pat būs labāk, kā ir tagad.
Bet vispār.. darbā kaut kāds sviests notiek. Pareizāk būtu teikt - nesaprotu, kas notiek. No vienas puses pārsteidz teksti un uzvedība, no otras.. vairāk jau nē, jo nekas jauns jau nav - viss tas pats vecais.
Neskatoties uz to, ka ziņojums ir jāiesniedz un ar to ir ātri jātiek galā, tomēr aizgāju uz angļu valodu. Un labi vien bija! Tā pusotra stunda uz manā smadzenēm iedarbojas kā labs miegs. Smadzenes tiek atbrīvotas no visas liekās informācijas un parādās spēks vakara cēlienam. Tāpēc varu teikt šodien, ka man patīk manas angļu valodas nodarbības.:) Protams, kad atnāks ieskaite, iespējams, es tā vairs neteikšu, bet šodien tiešām diena pozitīvā emocija ir gūta angļu valodā! :)) John šodien bija foršs! :)



Bet vispār.. tagad beidzot apskatījos, kur ir viesnīca. Nav tālu no termini - kāds kilometrs-pusotra. Izvilku arī lielo un mazo koferi no skapja un abus notīrīju. Rīt tad izdomāšu, kurš tad ceļos uz Romu. Pamazām sāku krāmēt arī mantas pa grupiņām.:) Un viena no pirmajām lietām, kas tika ielikta - sauļošanās krēms, jo organizētāji jau savā epasta minēja, ka būšot +35, tāpēc krēms ar pietiekami augstu aizsardzības līmeni mums noteikti noderēs. Jāatzīst, ka šāda temperatūra liek arī aizdomāties par to, ko ģērbt mugurā. Vajadzētu jau kaut ko ar garākām piedurknēm, bet nu tādā karstumā tik ļoti negribas sevi mocīt.. Bet nu redzēs. Šoreiz izskatās, ka būs arī jāpaņem mazais gludeklītis, lai galva nesāp par drēbju gludināšanu. :D Vārdu sakot, jākrāmējas būs prātīgi un atbilstoši laika apstākļiem. Īpaši jāpiedomā arī par apaviem.. Oi, reizēm šķiet, ka ziemā ir vieglāk braukt komandējumā. :D
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 9:59 am GMT.