smth
156. un 157. gada diena 
6th-Jun-2014 09:46 pm
Abas dienas vislabāk raksturojas ar vārdiem - 'darbs, darbs, darbs'. Bet darbu negribas visur nest un nest. Pietiek jau ar to, ka mājās strādāju arī.. :(
Bet vakardienas lielais prieciņš ir tas, ka beidzot manam auto atkal ir AC. :) Pie sevis iesmēju - iedod vīriešcilvēkam ilgāku laiku pabraukt ar savu auto, tā viņš sāk pievērsties tā uzlabošanai. :) AC iepildīts. Salonā esošais gaisa filtrs nomainīts. Nosmējām, ka par to gaisa filtru neviens bija iedomājies pēdējos 7 gadus. :) Tā ka tagad braukšana man būs foršāka (kad atkal tikšu pie sava auto). :))


Bet šodien.. šodien centos maksimāli nokopt visus galus, lai pirmdienu un priekšnieku var sagaidīt ar zināmā mērā nokoptiem darbiem. Jā, protams, divie lielie darbi ir mazdarīti šajās divās nedēļas. Nevis tāpēc, ka negribēju, bet tāpēc, ka sīkie steidzamie atkal un atkal uzvēlās. Tāpēc nedēļas nogalē nāksies pastrādāt pie lielajiem darbiem.
Un laikam vislabākais mirklis šodien ir tieši šis - kad maize sāk piesmaržot māju.. Man joprojām ārkārtīgi patīk svaigi ceptas maizes smarža.. Tā nomierina. :)

This page was loaded Mar 29th 2024, 2:57 pm GMT.