smth
Commenting To 
2nd-Jun-2014 10:34 am - pirmdienas rīta atziņa
Ja aiziet savlaicīgi gulēt, tad pats var pamosties pirms modinātājs sāk tramdīt.
Bet vispār - galva jau pilna ar domām par rītdienu. Meitenes jau mazos sarakstiņus iesniedza ar savām vēlmēm. Pusdienslaikā būs jāaiziet iepirkt žurnāli un dažādi latvju veikalos pieejami našķi.
No rīta piereģistrējos visiem trīs lidojumiem. Viss bija viegli un vienkārši ar posmu RIX-BRU un BRU-PRG. Bet, lai piereģistrētos PRG-RIX, nācās vien zvanīt Airbaltic biroja darboņiem. Nu, ko lai saka - viss notika ātri un jauki, un arī trešā iekāpšanas karte beidzot ir manā pasta kastē. Tagad galvenais, lai visi trīs reisi notiek bez kādas aizķeršanās un es laimīgi un labi aizlidoju turp un atpakaļ. Un, protams, atkal jāiepērk gan cukura, gan bezcukura mīļie našķi! :)
Vēl tikai tagad jāizdrukā ieejas karte JL ēkā un miers. Ceru, ka drīz man atkal būs ilglaicīgā ieejas karte, lai katru reizi pirms sanāksmes nenāktos drukāt vienas dienas ieejas atļauju.
Bet vispār.. vispār domās jau esmu Romā. Vakar izvilku grāmatiņas, bukletus un kalu mazo izklaides plānu 4 naktīm Romā. :) No vienas puses - krietns brīdis pagājis kopš iepriekšējās reizes, līdz ar to varētu izstaigāt jau iemītās takas un paķert ko klāt. No otras puses - varbūt labāk izbraukt ārpus Romas uz tām dažām dienām.. Nespēju vēl izšķirties, bet vēl jau kāds brītiņš ir.
Bet, nu.. atpakaļ darbos! Šodien vēl daudz kas ir jāpagūst!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 7th 2024, 4:08 pm GMT.