smth
138 no 365 jeb slinkā diena, kad jūties bezgala laimīgs :) 
18th-May-2014 07:54 pm

Šodien tiešām slinkā diena sanāca. Mīļotais aizdevās darbos, bet es vēl turpināju līdz pusdienām snaust. Faktiski līdz pēcpusdienai novārtījos pa gultu. ;) Tiesa, viena bijusī kolēģe pie manis vērsās pēc palīdzības puķes noteikšanā un problēmas risinājuma meklēšanā. Sākumā apstulbu un neticēju, ka Sintija tiešām ar mani par to grib runāt. :) Bet tad viss kaut kā saslēdzās - man darbā uz palodzes vienmēr ir bijis daudz puķu podu, tāpēc laikam arī viņa izvēlējās mani. :) Problēmu ātri atrisinājām - uzmetu aci bildei un uzreiz bija skaidrs, ka problemātiskais augs ir balzamīne. Pati pabrīnījos, ka uzreiz to puķi spēju noteikt. :D Nekad to neesmu ne pirkusi sev, ne citiem, bet kaut kā pazīstu un viss. :D Izdomāju, ka vaina var būt vai nu laistīšanas režīma pārkāpumos, vai arī kādi īrnieki puķi apsēduši. Un kā es to izdomāju - arī nezinu. Vienkārši zināšanas pašas no kaut kurienes atnāca. :D
Pēc tam pļāpa ar Agnesi..Ilgi un dikti domāju visas šīs nedēļas un.. beidzot piekritu. Ir jau tas liels izaicinājums, jo nav gluži savējie, tomēr ceru, ka viss izdosies. Jauno kameru principā jau arī aptuveni esmu izdomājusi. Vēl pēdējie izpētes darbi un tad ņems ciet, lai līdz jūlijam vēl patestēt varu.
Vēl noskatījos Internu 9.sezonu un Raging Bull (1980) . Patika, lai arī smaga..Jo tik destruktīva uzvedība īstajā dzīvē, tajā, kas nav ringā, ne pie kā laba nenovedīs. Lai arī man nekad nav paticis De Niro, tomēr šajā filmā to atklāju pilnīgi citā gaismā. Ļoti laba filma, un jebkurā gadījumā - ne izklaide.
Un dienas beigās glāze vīna! :) Sakārojās dienu tā forši noslēgt - ar wok`u vakariņās un vīnu! :)
Ir tiešām ļoti laba sajūta.. Laimes sajūta... :)
This page was loaded Apr 16th 2024, 9:41 pm GMT.