smth
137 no 365 jeb lielisks Peter Gabriel koncerts 
18th-May-2014 09:16 am


Dienu nobumbulēju pa mājām, kaut ko knosoties, bet lielākoties gan gulšņājot. Hokejs LV:RUS, protams, nedaudz apbēdināja 1:4, bet.. nevar taču visu gribēt! :) Tagad jātur īkšķi, lai labi nospēlē rīt un parīt ar baltkrieviem un šveiciešiem! :)
Bet dienas lielākais notikums, protams, Peter Gabriel . Laikam manu koncertu, ko ārkārtīgi gribētos redzēt, šis bija pirmajā vietā. Patikšana uz viņu sākās 90to gadu sākumā ar dziesmu - Don`t give up. Vakar, ka šī dziesma koncertā sāka skanēt, mīļotajam iesmēju, ka šī ir tā dziesma, kuras laikā meitenes pieraud pilnus spilvenus. :)) koncerts
Ja godīgi, tad ir milzīga apmierinājuma sajūta pēc šī koncerta. Jā, varbūt man pietrūka dažas dziesmas, kas ir bezgala mīļas. Bet tajā pat laikā bija virkne dziesmu, kuras sadzirdēju pilnīgi citā gaismā. Ir pabeigtības sajūta - koncerts kā viens veselums. Emocionāli lieliska dziesmu secība - gan smaidīt gribējās un skaļi dziedāt līdzi, gan..paskumt un kādu asariņu norīt... Jā, jā, esmu sajūsmā! :)
Kā mīļotais teica - lai arī viņš nav nekāds PG fans, tomēr kā kā šovs, ar visām gaismām un skaņām, bija lielisks - ārkārtīgi precīzi un labi atstrādāts. ;) Varu vien pievienoties viņam. Un jancīgi pašai bija pašā sākumā, kad skaties un nesaproti, vai skaties labu koncertierakstu, vai tiešām esi šeit un tagad koncertā un redzi to visu savām acīm. ;))
Un vispār...nu, patīk viņš man, patīk! :)
Varbūt nedaudz skumdināja mūsu publikas kūtrums, bet vienalga - koncerts bija lielisks! :)Pozitīvas emocijas joprojām mani ir pārņēmušas! :)
This page was loaded Apr 19th 2024, 4:35 am GMT.