smth
135 no 365 jeb atkal dārzā!  
15th-May-2014 08:32 pm

Viens otrs šorīt agri piecēlās un aizvēlās, bet es vēl pāris stundas pagulēju, jo nav taču nekur jāskrien! ;)
Lēnā kafija un brokastis, līdz ap desmitiem izkasījos no mājām. Pa ceļam iebraucu veikalā, lai ir ko uzlikt uz zoba, un foršs brauciens līdz vasarnīcai.
Tā kā šodien ir hokeja diena, tad uzreiz noziņoju mīļotā mammai, ka būšu tikai līdz četriem. Ja viņa ar mieru tik agri doties prom, tad aizvedīšu līdz Rīgai, ja nē - tad lai dara, kā vien prātā ienāk. :) Viņa bija ar mieru! :D
Apraudzīju savas dobes - tur viss aug. :) Daļa zemeņu zied, līdz ar to ir klusa cerība, ka vismaz dažas ogas šogad sagaidīsim. ;) Iesēju asteres, rudbekijas un vēl kaut kādas tur. :) Ja viss izdīgs, tad varēs paretināt un izstādīt arī citās dobēs, lai priecē aci! Iesmēju par to, ka tad, kad pieķēros pie narcišu un dienziežu ravēšanas, mamma godīgi atzinās, ka viņa cerējusi, ka es to izravēšu, jo viņai vairs spēka nav. :)Ja godīgi, tad diezgan smags tur darbs - tas, ka pagājušajā gadā tur darīts bija maz, ir uzreiz redzams šogad. Krietna velēna uzaugusi visur, kur agrāk bijušas puķu dobes. Tā nu pleķīti pa pleķītim atkaroju nezālēm. Nesu zemu no komposta kaudzes, jo tās lejiņas dārzā ir jāizlīdzina.
Bet dienas lielais prieks - ziedošās cidonijas. Krūmu diezgan daudz un visi zied! :) Riktīgs skaistums! :)
Un pašai patiesībā ir prieks par to, ka pamazām dārzs atkal kļūst par dārzu. Ja viss izdīgs, izaugs, tad būs smuki! Būs prieks gan vēderam, gan acij!
Un vēl prieks ir par to, ka šonedēļ, kad mammas dārzā lietus dēļ nevar ielīst, varu būt it kā mājās, bet tajā pat laikā nevajag sēdēt pilsētā. Rosos, saulītē sildos, elpoju svaigu gaisu un priecājos par lidmašīnām, kas regulāri lido pāri! :)
Ir laba sajūta. Ļoti!
Rīt laikam atkal braukšu turp, lai nav jāsēž mājās tik smukā laikā! Uz muzeju kādā darba dienas vakarā vai lietainā dienā varēs aizvelties! :) Un kā jau mīļotajam teicu - labāk braucu uz turieni un rosos, nevis sēžu mājās un dusmojos, ka viņam ir savas nodarbes. :)))
Vārdu sakot, ir bijusi vēl viena lieliska diena dārzā! :)
This page was loaded Apr 19th 2024, 9:49 am GMT.