smth
Commenting To 
5th-May-2014 08:23 pm - 124 un 125 no 365 jeb darbošanās vasarnīcā


Vakar no rīta pa mājām, bet pievakarē aizbraucām līdz vasarnīcai. Kamēr mīļotais cepa gaļu, es sastādīju zemenes. :) Sastādīju biezāk, lai gadījumā, ja nu kāda nepieaug, var izrakt un pārcelt tukšajā vietā. :) Ceru, ka varbūt kāda oga šogad arī aizmetīsies. Lai gan saprotu, ka nekas var arī nebūt, jo galu galā nabaga krūmiem liels ceļojums ir bijis. :)
Nopriecājos, ka zirņi un pupas jau sāk līst ārā. Arī redīsi sāk parādīties. Pārējais vēl pagaidām čuc aukstajā zemē. :( Tiesa, labi, ka ir beidzot uzlijis lietus un visam pamazām būtu jāsāk spraukties ārā.
Nezinu, kā citur, bet vakar vakarā pie mums tur kļuva strauji ļoti auksti. Tā, ka rokas sāka salt. Siltā gaļa un tēja tomēr nedaudz sasildīja, lai gan vislielākā laime bija beidzot iekāpt automašīnā un ieslēgt uz pilnu klapi sildītāju. :)))
Lai vai kā, tomēr tā pievakare vasarnīcā bija forša. Tāds klusums, miers.. dūmi un gaļas smarža..mmm... ;) Joprojām siekalu pilna mute! :))
Vakar pēc tā aukstuma un gardajām vakariņām, mājās tāāāā nāca miegs! Ka jau ap 11 sāku migt ciet uz dīvāniņa. Līdz pusnaktij pamocījos un tad gan aiztinos uz gultu. ;) Līdz pašam rīti salds, jo salds bija miegs. :)




Bet šodien.. šodien aizbraucām uz vasarnīcu ar mīļotā mammu. Es uzreiz sapratu, ka neko, neko, neko nebakstīšu dārzā. Kaut kā pārāk auksti. ;)
Uzraku vēl vienu dobi, izravēju mauru lokus, atnesu daudzus spaiņus komposta :). Nākamreiz būs vien jāsāk bakstīt viss pārējais zemē. Noskatīju vietas arī puķēm - dālijām un gladiolām, rudbekijām un asterēm. :) Gribas tajā dārzā iedvest jaunu dzīvību. :) Varbūt izdosies. ;)
Seja sarkana, patīkams nogurums kaulos un galvā zināms vieglums..
Ir bijušas lieliskas piecas brīvdienas! :) Tieši tā, kā plānoju - trīs dienas pie vecākiem un divas - vasarnīcā! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 11th 2024, 11:50 pm GMT.