smth
123 no 365 jeb braucam, braucam, braucam :) 
4th-May-2014 11:40 am

Vakardiena - auto diena. Vispirms aizplēsu līdz Daugavpilij. Nomainīju riepas, eļļu, filtrus. Tagad līdz rudenim - miers!
Daugavpils joprojām pārrakta, līdz ar to apkārt īpaši nevizinājos, tikai uzpildījos savā iemīļotajā Nestē. ;)Kad būs atvaļinājums, vienu dienu esmu ieplānojusi kā Daugavpils dienu. Gribas aiziet uz Rotko muzeju. Gribas aiziet uz Artilērijas pagrabiem. Gribas kādu vakaru pavadīt ciemos pie brāļa. ;)Ceru, ka tas viss arī izdosies.
Pēc auto apkopes, devos atkal mājas virzienā. Secināju, ka Preiļos kaut kādi masu svētki - bmx trasē jaunatne pūļiem, pludmalē arī. Bet es..es nepiestāju un laidu tālāk. Iebraucu foršajā Sātys gaļas veikalinā. Diemžēl svaigās gaļas nebija, bet šo to no kūpinājumiem paņēmu, lai ir ko uz zoba uzlikt.
Kamēr es vizinājos auto apkopes nolūkā, vecāki bija aizlaiduši uz Preiļiem uz gadatirgu. Šo to nopirka arī, lai gan vairāk aizbrauca ar mērķi apskatīt, kas tad tiek piedāvāts. :)
Tā kā viņi nopirka tieši tādus dzīvības kociņus, kādi bija nepieciešami, aizbraucām uz kapiņiem tos iestādīt. Vispār - forši mums tie kapiņi, tikai būtu vēl jāpielik roka. Kā nopratu, tagad mums ir mainījušies kapiņu priekšnieki, tad ir cerība, ka beidzot tomēr tiksim pie akas un kapličas. Sen jau tas viss tika solīts, bet pagasts neko, neko neizdarīja. Kokus nozāģēja ar tekstu, ka no tiem dēļiem būs kapliča.. Mhm! Kapliča! Gaidi ar maisu! Eh.. tomēr tiešām ceru, ka kaut kas mainīsies...
Pēc tam parosījāmies nedaudz mājās un jau krietnu vakarā vecāki beidzot aizdzina mani prom. ;)) Teica, lai braucu, lai nav pa tumsu jāvandās pa ceļiem.
Brauciens uz Rīgu bija diezgan patīkams, jo bija smuks saulriets un maz auto uz ceļa. Un bija daudz stārķu, kas ganījās ceļa malās! Pamanīju tos gan braucot uz Daugavpili, gan - uz Rīgu! :) Un ķīvītes aktīvi ceļa malās šiverēja! :)
Un vēl.. vēl man ir pilns bagažnieks ar zemeņu stādiem! :) Pierakām divas kastes, smuki sapakojām, lai pārbaucienu tās labāk pārdzīvo. Jācer, ka vēl šogad kaut pāris ogas būs! :)
Jāsaka godīgi, ka mani patīkami pārsteidz tas, ka vecāki tik pozitīvi attiecas pret manu darbošanos vasarnīcā un gatavi ar stādiem un padomiem palīdzēt! :) Forši! :)
This page was loaded May 20th 2024, 1:32 am GMT.