smth
Commenting To 
24th-Apr-2014 07:47 pm - 114 no 365..pārgurusi pēc suņa un beidzot ieraudzīju, ka strūklakas darbojas! :)


Lai arī izklausās (varbūt) kā sūdzības, bet joprojām galva piebāzta ar darbiem. To pēdējās dienās ir ļoti daudz. Trakākais ir tas, ka ar katru padarīto vēl pārītis nāk klāt. Nespēju vairs visu izdarīt. Nākas atlikt kaut ko vēl par dienu..līdz brīdim, kad vairs nav kur atlikt un nākas ķerties tam darbam klāt. Nav laiks ne pļāpai, ne interneta lasīšanai - steidzos visu pabeigt..
No vienas puses - angļu valoda šodien bija kā zināms atvieglojums pat. Vismaz uz brīdi izraujies no darbiem un dari kaut ko citu.
Bet nogurums ir liels. MILZĪGS.
Un tas, ka jau uzrakstīju atvaļinājuma iesniegumu, nav nekāds atvieglojums, jo domāju par to, ka pavisam maz to dienu palicis līdz atvaļinājumam (ar to es domāju - īstu darba dienu). Rīt diena, pirmdien-otrdien visu dienu mācības, tātad šīs dienas neskaitās. Trešdiena ir īsā diena, turklāt man no rīta ir angļu valoda, līdz ar to nekas tur daudz vairs nepaliek. Tad garie svētki un piecas darba dienas, no kurām viena - sestdienā - atkal ir īsa. Faktiski pilnvērtīgas darba dienas man ir palikušas tikai 5 un divas īsās dienas. Un viss!!!! Bet tā, ja paskatās, tad līdz 12.maijam šķiet, ka ir bezgala tālu.
Ceru, ka izdosies izdarīt visu, ko tiešām plānoju. Un ir doma nedaudz darbus pārdalīt saprātīgāk.
Angļu valodā šodien gāja.. interesanti. Joprojām cenšos saprast - patīk vai nepatīk šis pasniedzējs. Jancīgi gan, ka viņš mums sāk dot tos materiālus, ar kuriem jau strādājām iepriekšējā līmenī..un mājas darbus arī līdzīgus. It kā jau forši - mazāk jāiespringst, bet..mācamies mēs sev, nevis vienkārši ķeksīša pēc.
Un vēl..pēc angļu valodas, lai nedaudz attaptos pēc kārtējās ārprātīgās dienas, izmetu nelielo loku pa pilsētas centru, un ieraudzīju, ka strūklakas ir atsākušas strādāt. Un, garām ejot, vējiņš tā stiprāk uzpūš un viegla ūdens migliņa nolīst par tevi. Ārkārtīgi forša sajūta! :) Saule, ūdens, zaļums...Pavasaris klāt! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 12:55 am GMT.