smth
Commenting To 
21st-Apr-2014 10:16 pm - 107, 108, 109, 110 un 111.. jeb Piecas dienas ap Lieldienu laiku ;)

Zaļā ceturtdiena darbā.. Pagāja ar pashas ēšanu un aktīvu darbošanos. Gribējās visus darbus pabeigt.. Un, kā jau ierasts, īsā diena nemaz nenozīmē, ka tiešām tā būs īsā diena. Nesanāca ātrāk aiziet prom. Bet nav nekādas skumjas par to, ka tā sanāca.
Un jāatzīst gan, ka Salas pasha ir garda..un sātīga. :)

20140417

Lielā piektdiena.. Ilgi gulēju, tādēļ arī neaizbraucu uz laikiem. Bet bija forši, jo daudz vienkārši dzīvojāmies pa gultu un dīvānu, nedaudz piekopu māju. Beidzot pieķēros arī lielajai drēbju kaudzei, kas jau krietnu brīdi gaidīja uz gludināšanu. Ik pa brīdim man ienāk prātā doma, ka varbūt jākļūst tādai pašai, kā daudzi apkārt - nav ko vairs te gludināt drēbes. Bet.. nespēju nekādi sev pārkāpt pāri. Tomēr izgludinātas drēbes man joprojām labāk patīk, nekā negludinātas. :)
Jebkurā gadījumā sanāca vienkārši laba brīvdiena pa mājām kopā ar mīļoto. ;)

20140418

Klusā sestdiena.. Aizbraucu uz laukiem, nokrāsojām olas..Tā ka vecāki drīz pārcelsies no dzīvokļa uz mājām, tad nedaudz piekārtojām māju. Pelēm ir bijuši lieli prieki ziemā. Bija prieks paskatīties uz to, ko bijām izdarījuši mana atvaļinājuma laikā. Tiesa, mamma ir izravējusi puķu dobes un zemenes.. Un vēl prieks bija par to, ka puķu ziedēšanas trakums joprojām turpinās. Tam visam, kas bija pirms dažām nedēļām, pievienojušies arī baltie krokusi ziemeļu pusē, dažas narcises, primulas. ;) Puķu paklāji. :) Un atklāju arī hiacintes ziedam. Tās tik ļoti piesmaržoja visu tuvējo apkārtni! Riktīgi forši!
Riktīgi izpļāpājāmies ar vecākiem. Dikti laba sajūta joprojām ir...
20140419

Lieldienas.. tik siltas..tik saulainas.. :) Saule, draņķīte, jau no paša agra rīta tāāāā sildīja un neļāva gulēt.. :))) Nosmējām, ka tik siltas lieldienas tiešām neatceramies.. :) Tradicionāli brokastis ar olu sišanu. Tiesa, līdz baznīcai ne sestdienas vakarā, ne svētdien neaizposāmies, jo mamma jutās pārāk nogurusi.
Forši bija padzīvoties pie mājas apkārt - saulītē pasildīties. Bija forši, ka Lueta atbrauca. Bija forši, ka Ivars ar Annu un bērniem atbrauca. Ilvers, kā parasti, trinās man apkārt. Mums ar viņu ir savas runas un darīšanas. Un bezgala mīļi šķiet, ka viņš katru reizi, kad tiekamies, saka divas lietas - ka man pie viņiem jābrauc ciemos un, ka tad, kad tētis brauks uz Rīgu, viņš palūgs, lai viņu pie manis atved ciemos. :)) Foršais puišelis.
Bet Santa.. Santa riktīgā ūdenszāle. Apkārt skrien un dodas visu izpētīt. Atstāt vienu nedrīkst ne uz mirkli. ;)Foršule mazā. :)
Vakarā atgriezos mājās. Ir forši mājās. :) Kā jau parasti. :) Ņemot vērā to, ka mamma iedeva saldo krējumu, uztaisīju vakar pashu. Šodien pagaršoju - ir garda. Vienīgais nedaudz par drupanu. Laikam par maz noslogoju. Bet uz garšu jau tas nekādi iespaidu neatstāj. :)
20140420

Bet šodien...šodien izgulējāmies un tikai tuvojoties pusdienām pieslējāmies. Saposāmies, iepirkām zivi un aizbraucām uz vasarnīcu. Es pa dobēm - raku, kaplēju, iesēju zirņus un pupas, iestādīju sīpolus. Kamēr raku vienu dobi, kas bija pa ziemu apsegta ar plēvi, netīšām izraku glodeni. Nabagu savainoju ar dakšām. :( Nesu ārā uz komposta kaudzi nezāles, tur satiku divreiz zalkti. Nosmējos mīļotajam, ka divās dienās četrreiz satikt čūskas - man nedaudz par daudz.. Un sirds visvairāk sāp par to savainoto glodeni. :( Netīšām nabagu savainoju. :(
Toties prieku sagādāja kaimiņu kaķi. Pagājušajā vasarā, kad braucām ogas lasīt, kaķēni pavisam mazi bija. Bet tagad - tādi forši melnīši! :)
Zivis sanāca gardas. :) Pēc darbošanās dārzā, man šķiet, ka jebkas silts un svaigi uz uguns gatavots, ir gards! :) Un, kamēr ēdām, dzērām, sēdēju un plānoju, kur ko vēl iebakstīšu. Plānu ir daudz. Komposta kaudzē grasos iebakstīt kabačus. Pie kokiem būs vasaras puķes. Siltumnīcā iebakstīšu tomātus. Vēl visādi salāti un citādi zaļumi būs jāiebaksta. Un vislabākais ir tas, ka redzu, ka mīļotais tik skatās uz mani un smaida. Ja man ir labi, tad viņam arī apmierinājuma sajūta ir. :)))
Vārdu sakot.. arī šī diena sanāca laba! :)

20140421

Nu, ko.. jābakstās gultas virzienā. Rīt atkal uz darbu. Labi, ka ir īsā nedēļa.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 5:40 pm GMT.