smth
101, 102, 103, 104 no 365 
14th-Apr-2014 07:51 pm
20140411
Piektdiena. Diena darbā paskrēja ātri. Joprojām daudz darba. Bet tas, ka vakarā jādodas uz Daugavpili, mudināja vēl ātrāk strādāt, tā, lai 17:00 var lidot mājas virzienā. Mājās ātri sakrāmējos un devos uz Daugavpili. Neierasti, bet braucu pa šo Daugavas pusi visu ceļu. Bija pārsteigums, ka tomēr diezgan daudz kas izskatījās mainījies. ;) Ceļš, salīdzinoši, bija mierīgs. Un īsi pēc 22 jau biju tur. Patīkami pārsteidza tas, ka cietoksni pamazām sāk izgaismot. :) Gribas kādu nedēļas nogali aizbraukt un aiziet uz Rotko muzeju un vispār vēlreiz pastaigāt par cietokšņa teritoriju atkal. Skumji, ka pilsēta joprojām ir diezgan pamatīgi izrakta, gluži tāpat kā Jēkabpils. Bet no otras puses - būs, iespējams, asfalts labāks, līdz ar to arī braukšana būs patīkamāka.
Brālis bija viens pats, jo Anna ar Santu pie savas mammas bija, bet Ilvers ciemos ar nakšņošanu. ;) Tā nu mums sanāca filmu, vīna un picu vakars divatā. Bija forši. Aizgājām gulēt jau otrajā stundā, bet jāceļas bija jau piecos no rīta. ;) Gulēts bija maz. Bet miegs bija labs. :)

20140412
Brauciens uz Suwałki`em bija foršs-Ināra ar Andreju un mēs ar brāli un Annu. Cerēju, ka mašīnā pagulēšu, bet.. tarkšķis mums visiem bija gana liels, līdz ar to nekāda gulēšana nesanāca. ;)
Sākām ar drēbju, apavu veikaliem, bet beidzām ar pārtika veikaliem. :) Jāatzīst, ka tomēr nedaudz pietrūka Auchan`s, bet tāpat pamatvajadzības apmierināt izdevās. Saraksts bija izdomāts, līdz ar to uzreiz liku ratos to, kas ir pēc saraksta vajadzīgas. Bet paralēli izstaigāju arī citus plauktus, kur varētu būt noderīgas lietas. Šo to, no tā, ko brālis ieteica, arī nopirku. Šo to, ko agrāk pirku, šoreiz nenopirku, jo..jo nebiju pārliecināta, ka tiešām tas tiks patērēts, nevis beigās izmests miskastē.
Kopumā jūtos apmierināta. Un secinājums ir tāds, ka tuvojoties rudenim varētu aizbraukt uz vasaras preču izpārdošanu. :) Pāris kleitas palika karājoties veikalos, jo nožmiedzos. ;))) Tāpat diezgan pamatīgi patērējos, tomēr mierina tas, ka krietnam brīdim daudz kas pietiks.
Atpakaļceļš atkal pagāja lielā tarkškēšanā, turklāt diezgan daudz par Artilērijas pagrabiem. Bet es..es pamazām sāku uztraukties par mājupceļu. Biju izdomājusi, ka labāk naktī aizbraukt uz mājām un izgulēties, nevis vēlu aiziet gulēt Daugavpilī un censties agri piecelties un atbraukt uz Rīgu. Svētdiena bija paredzēta izbraucienam uz vasarnīcu.
No brāļa izbraucu jau pāri 22. Kamēr izlīkumoju pa izrakņāto pilsētu, krietns laika pagāja.
Kā jau paredzēju, auto Rīgas virzienā brauca diezgan maz.. Brīžiem uzlija lietus, brīžiem uzspīdēja pilnai mēness.. Brīžiem man tāda kā siena iestājās, kad likās, ka jāstāj nost un jāpaguļ. Bet.. bet kaut kā saņēmos un turpināju braukt. Īsi pirms diviem biju mājās. Paņēmu tikai divus lielos maisus un pārējo atstāju auto, lai stāv. Palēnām visu atstiepšu mājās.

20140413
Ņemot vērā to, ka iepriekš divas naktis biju gulējusi maz, vakar sanāca tāda miegaina diena. Lietainais un pelēkais laiks arī ieviesa zināms korekcijas. Nekāda vasarnīca nesanāca. Tā vakar arī nodzīvojāmies pa māju, dīvānu, gultu, tv un datoriem. :) Neskatoties uz to, ka mājās bija gana daudz ko ēst, tomēr uznāca kāre pēc picas. Un tā vietā, lai paši uzceptu, vienkārši pasūtījām tās. :)
Vārdu sakot, miegaina, slinka un mīļa tā svētdiena bija vakar... :))

20140414
Bet šodien..šodien atkal darbos līdz acīm. Pusdienslaikā izskrēju līdz sēklu veikalam. Šo to iepirku, lai var iebakstīt zemē. Iespējams, ka pa svētkiem tomēr aizbrauksim līdz vasarnīcai, ja vien laika apstākļi lutinās. ;) Zinu, ka jau pavēlu kaut ko bakstīt kastītēs dēstiem, bet nu...šo to šodien iebakstīju. ;) Gan jau uzdīgs un varēs tad izstādīt ārā. Ja godīgi, tad ar nepacietību gaidu aktīvo pavasara darbošanos dobēs. :) Dikti kārojas parušināties. ;)
Comments 
14th-Apr-2014 09:07 pm
čiv, aizsūtīju tev epastu uz gmailu :)
This page was loaded May 2nd 2024, 11:31 pm GMT.