smth
95, 96 un 97 no 365 
7th-Apr-2014 06:10 pm
20140405
Sestdien no rīta agri pamodos, neskatoties uz to, ka aizkasījāmies gulēt vēlu. Gulšņāju, gulšņāju, līdz sapratu, ka jāskrien ir! Nu, un, ka kārtīga salna. Nu, un, ka tik agrs rīts. Devos nelielā rītausmas skrējienu pa rajonu. ;) Cilvēku ielās maz, saule smuki spīd, salna smuki vizuļo. Riktīgi smuks rīts. :)
Pēc skrējiena atgriezos mājās un... ielīdu gultā. :) Lasīt grāmatu. Dikti kārojās to ātrāk pabeigt. Kad apnika lasīt, paskatījos Internus. ;) Kaut ko ēst-dzert arī vajadzēja. :) It kā bija doma aiziet vakariņās, bet.. beigās neaizgājām, bet palikām mājās. ;)
Vārdu sakot - dīkdienīga diena bija.


Bet.. pēc dīkdienīgas sestdienas tika plānota aktīva un atraktīva svētdiena. Bija doma kaut kur aiziet paēst, kaut ko padarīt.. :) Sākumā bija doma aizbraukt līdz Jūrmalai uz pirtiņām, bet kaut kā beigās sapratām, ka ne vienam, ne otram tik ļoti negribas..Krietnu brīdi domājām par alternatīvām, ko lai sadara.. Un risinājums atnāca pēkšņi - sakārojās kūpināta zivs un devāmies jūrmalciemu virzienā. :)
20140406
Aizbraucām līdz Bērzciemam. Izstaigājāmies gar jūru, iepirkām zivi. Tik kārdinoši tā piesmaržoja visu mašīnu! :D Bija grūti atturēties un nesākt knibināt nost pa gabaliņam. Mājās vienu uzreiz notiesājām, bet otra palika ledusskapī līdz šim vakaram. Ja godīgi, sen nebija pirktas zivis. Un patiesībā tas, kas abus pārsteidza - cenas. Smieklīgas.
Gardi paēduši, nolīdām uz dīvāniņa pie tv un tā forši vakaru pavadījām. :)




Bet šorīt.. šorīt tā negribējās celties un velties uz darbu. Pelēkais rīts dara savu..
20140407
Un pelēkā diena arī prieku neradīja. Un lietainais laiks beigās vēl lielāku miegu uzdzina. Šobrīd laikam jāiet pasnaust kāda stundiņa, lai vakarā varētu Troņu spēļu jauno sezonu sākt skatīties.
Un, ja īsumā par darbu, tad šobrīd cenšos tikt galā ātri ar ienākošajiem darbiem un paskatīties e-pastos, kas sakrājies. Tas, ka pēc mēneša gribu iet atvaļinājumā, mudina padarīt visu pēc iespējas ātrāk, lai ir miers. Tiesa, kādā brīdī raito darbu izjauca Worda atteikšanās sadarboties ar mani. Bet nu līdz darba dienas beigām arī tas tika salabots, līdz ar to rīt no rīta atkal varēs sākt aktīvi rosīties.
Un vēl diena darbā pagāja izēšananās zīmē. Apsveicām divus jubilārus un vienu gaviļnieku. Dabūjām riekšavu konču. Pēc tam vēl kaimiņu kabinets uzaicināja uz brokastīm un pusdienām, kas palika pāri pēc konferences. ;) Rīt vēl brokastīm arī palika. :) Tā ka izēšanās varēs turpināties. ;))Un trešdien ir paredzēta oficiālā jubilāru un gaviļnieka sumināšana, līdz ar to droši var teikt - kā nedēļu sāksi, tā arī tā turpināsies. ;)))
This page was loaded Apr 18th 2024, 9:13 pm GMT.